Eki Görüntüle 1140672
Günlerdir,aylardır ve hatta yıllardır içimde bir sıkıntı yapamadıgım her şey içinde bu sıkıntının.. tüm başarısızlıklarım.. tüm ertelemelerim.. tüm isteyipte yarım bıraktıklarım.. beni ben yapmaktan alıkoyan herşey.. mesela şuan ki sıkıntım;master yapmak istiyorum mezun oldugumdan beri.Daha dogrusu hem istiyorum hem istemiyorum..istiyorum çünkü bu sayede yükselebilirim,istemiyorum çünkü bu halimde gayet iyi ve rahat..Ve bu durum beni artık çok ama çok rahatsız ediyor.. hergün her an aklımda ve aynı diyet gibi yarın başlarım, öbür gün başlarım, birinde başlarım vs vs ertelemelerle kendimi kandırıyorum.en son bugündü hedefim, ayın biri başlamak için harika bir fırsat(tı) ve gene yarına kaldı.artık bu son olsun.Yarın başlıyor ve eylüle kadar çalışıyorum.master olsun olmasın ama artık bir çalışma planım olsun..Hergün en az 2 saat ile başlıyorum ingilizce çalışmaya. ve hergün ne kadar çalıştıgımı paylaşıcam burada.. Hayatta herşeyde istikrar gerekiyor..insanın kendine bakması sadece vücuduna dış görünüşüne saglıgına degil işine de yansımalı.Kendine özen gösteren kadın kendine bakmalı, işinde başarılı, evinde özel hayatında özenli olmalı , bir kadın her yönüyle bakımlı olmalı..aklen, ruhen, bedenen bakımlı :) ve mevsimlerden romada yazan şu cümle kulagıma küpe olsun; "Neyi yaşamınıza geçirmek istiyorsanız,onun için sadece istemek yetmiyor,bir programınız,bir bilginiz,düzenli olarak bazı şeyleri yapma kararlılıgınızın olması gerekiyor.Eger herşeyi akışına bırakır "napalım bugün de böyle oldu,yarın tekrar denerim" derseniz hep başlangıçta kalır,asla ikinci aşamaya geçemez,kendinizde başarısızlık duygusu da yaratırsınız" diyor Mehtap Pasin Gualano.. :126: