Tek kelimeyle simsim ablacım HARİKASINNNNNN
O kadar güzel yazmışsın ki herşeyi kendini geliştirdiğin ve beliri bir olgunluğa eriştiğini hemen belli ediyorsun
Azmine hayran kaldım , yazdığın yazılarda bazen demeyeyim hepsinde biraz ben vardı sanki :)
Sanırım kendimizi sevmekle başlıyor herşey
Yaş 23,165boy, 73 kg da evli bir bayanım ,hayatım boyunca hep kilo sorunu yaşadım ,en büyük iltifatları lise sonsınıfta almıştım o zamnlarda da sanırım 60kgdım.ondan sonra hayat beni içine doğru çektiiiii gitttiiiii , evlilikti ,hasretlikti,kariyer sevdası,diploma sevdası,yeni bir ev hayali falan derken benim kilolar aldı başını gittii ,eşimle tanıştığım günden beri sözde zayıflayacağım ,artık her zayıflama maratonuna başlıyacağım zaman hı hı tabi tabi 2-3gün sonra bırakıcaksın karıcım diyor ,bende böyle oluncahakikatten salıveriyorum nasılolsa böylede seviyor beni deyip kendimi avutuyorum

((((
Aslındaaa hangi erkek istemezki yanındaki eşinin güzel ve bakımlı olmasını
Eşim için olmasa bile kendim için birşeyleri başardığımı göstermenin zamnı geldide geçiyor bile
Ama bu seferderamazan diye orucun arkasına sığındım ,oruçlu olduğum günlerde çok dikkat ettim birdesıcaklardan bişi yemeye fırsat kalmıyordu zaten tartıda 70kg bile görmüştüm ama şimdi regl dum yine 73lere çıktım morallerim bozuldu
Açıkçası forumda takılmaya başlamamın sebebide hırs yaptıracak gerçek hayatlar bulmaktı ,gerçekten benim durumumda olup ta başarmış olanları görmek bana hırs ve azim veriyor ,umarım sizler benim umutlarım olursunuz ,hayallerimdeki o güzel ve zarif bir kız olabilirim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi