dün tekrar tatilimin son kısmı için yollardaydım ama bu kez uçakla ve sandım ki hem çok kolay olucak hem mide bulantısını bastırmak için yemek zorunda kalmayacagım ama fena yanılmışım.11deki uçak için 8de kalktım ve eve geldigimde 16ydı..hadi onu geçtim,arabaya göre tabiki konforluydu tüm yolculuk.. artı uçak hava boşluguna girdi maalesef ve benim midem mahvoldu.hayatımda ilk defa uçak bu kadar rahatsız etti.. uçakla gidiyorsam bundan sonra ögle arası bir saat degil ya akşam üstü ya da sabah tercih edicem..bu bana ders oldu..yeme düzenim dün bozuldu tıpkı diger yolculuklardaki gibi..
dün yediklerim:
sabah: 1/2 peynirli sandiviç(paketin yarısını eşimle paylaştım..iyi ki vardı yanımda yoksa hepsini yiyebilirdim : ) ,şekerli soguk kahve
ara:tuzlu kuru pasta sanırım 10 tane yemişimdir
geç ögle(16da):1 mücver,2kaşık barbunya,1 dilim ekmek,4 kaşık şaksuka,1 kaşık yogurt,salata
ara:2 kurabiye
akşam:2 kaşık barbunya,2 dilim ekmek,2 kaşık şaksuka,2 midye dolma,salata
not:kilom 69-70 arası değişiyor ve şu bir aydır tek hedefim sabit kalabilmek.. kendi ayaklarım üstünde durmayı ögrenmek,bir gün veya iki gün fazla yesem sonrasında toparlayabilmek..eylül 23te tekrar mevsimlerden roma listesini yapıcam.. 68 ile başlamak hedefim..o zamana kadar sadece dikkat edicem..bol bol yüzücem,spor yapıcam..
Eki Görüntüle 1228047