Herkese Günaydın ve tekrar Merhaba

topigimi altıncı sıralardan buldum,aldım ve geri getirdim

uzun bi aradan sonra dedigim tarihte geri geldim..aslında hep buralardaydım.hiç gitmemiş gibi..sanırım diyet günlüklerindeki her sayfayı okumuşumdur bu süre içinde.. sadece hergün resim ve menü paylaşmaktan ve diyet günlüklerinde olup 11-12 kilo vermiş olsam da bir süredir kilo veremiyor olmaktan ve bunun yükünden sıkılmıştım.. biraz özgür takılmak istedim..hem de merak ettim "acaba buraya yazmasam ne olur?kilo alır mıyım?yoksa kilo verir miyim? diye.. gelelim bu kadar sürede neler yaptıgıma

bu süre de iki kere 70.5 e kadar çıktım sonra 67 ye indim.. özellikle bayram tatilinde patlayana kadar yedim de yedim(yeme atagı gibi degilde programlar hep yeme içme üzerine oldu

) ve çok çok mutsuz oldum istedigim şeylerden sınırsızca yiyince.. bu hiçte özenilecek keyif alınacak bir şey degilmiş onu hatırladım..onun dışında düzenli spor yapmadım ama hiç yapmamazlıkta yapmadım :) tatile girdim ama tatilden hiç bir şey anlamadım.çünkü sürekli çalışmam,bir şeyler yetiştirmem gerekti.. şimdi iş seyahatindeyim.ögleden sonra dönüyorum ve tekrar yola çıkıp esas tatilime başlıyorum..ay sonuna kadar inşallah bol yüzmeli bol gezmeli bol eglenmeli bol kahkahalı sevdiklerimle bir tatil planlıyorum..tabi bir de bol eksili..
kısaca buraya yazmayı,resim paylaşmayı özlemek istedim..ve çoooooooook özledim….. hatta daha erken dönmek istedim ama hem tatile başlamış ,rahat olayım hem de madem tarih verdim o zaman başlayayım diye sabrettim..en sonunda 10 agustos geldi de şimdi yazabiliyorum.. kiloma gelince.. şuan maalesef bilemiyorum..ama cuma günü kilom tam olarak 67 idi..yani ben 70 ve 67 arasında gidip geldim..artık geriye kalan bu son 10 kilomu da vermek istiyorum..nerde ne hatalar yapıyorum artık daha iyi biliyorum..çok fazla karbonhidrat yiyorum çok fazla meyve yiyorum..şimdi bunları azaltarak başlıyorum..malum seyahatlerde çok düzen müzen kalmıyor..arkadaşlarda varsa "hadi buranın şusu meşhur hadi şurda şunu yiyelim" vs burda biraz ipin ucunu kaçırdım

ama bugün başlıyorum..bugün aranıza tekrar geldim..koşa koşa geldim.. özleyerek geldim.. ben geri geldimm

ve hepinizi öptümmm
Eki Görüntüle 1602555