aa gerçektenmi menunlar demekopuyorumnanaktan
çok sağol canım bitanede ben alayım ozamanzemuszemus
güle güle kullan kontes yine boş durmamışsın kaydirigubbakcemile3
bu güzeldiii bi şişe bile ne önemli bizim için:))) kontescim sen kullan eğer beğenirsen bende almayı düşünürüm gerçi akatı yine yeni aldım dün kullandım biteko bitince alabilirimm önerirsen cnm ... güle güle kullan inş. memnun kalırsın
eed önemli vallahi kaydirigubbakcemile3 akat iidir,seviyorum ben
hobby de güzeldi ama akat daha kalıcıydı.
taft baya meşhur diye güvenerek aldım ama bakalım,umarım yanıltmaz beni bayanssulusmile
teşekkürler cnm ........ 45-------75-------89 mudelikafaduldenmillet yemeye ekmek bulamıyo ben buna para kıyamam cnm çok tşkrboshayallersmile
o anlamda haklısın makyaj ürünleri çok alıyosan pahalı gelir tabiki ama benim gibi bir ürünü 2 sene kullanıyorsan hem kaliteli ürün almış oluyorsun hemde ekonomik oluyor ben 2 yılda bir alırım öyle far,ruj,kalem falan o yuzden çok pahalı gelmiyor bana toplam rakamı 24 e bölünce aylık tutar az oluyor hem her ürünü kullanamıyorum o nedenle belli markalardan az öz ürün almayı tercih ediyorum o da 2 yılda 1 kere alıyorum yani bayanssulusmile
doğru söylüyorsun bende yılda bir alırdım amaa taaaaki bu siteye üye olana kadarr canım..yaktı beni bu topikeyvahedigeldismile
teşekkür ederim bebişim opuyorumnanaktanama ne yazık ki yarın sabah yolcuyum ve kendisi şuan valizin derinliklerindeohaoldumsmilekontess allıgın rengi çokkkkkkk güzelmiş teninde nasıl duruyor
aaaaay allıgı sürdügünde yanagındakı duruşunu göstersen ne hoş olur
body shoptaki fiyatları nereden görüyosunuzzzz kızlar ne zamana kadar indirim ay bu küplerin fümesi yokmu yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile
kontesim güle güle kullanc anım gitmeden gene son kez yapmışın alışverişini :))))
lattecim geçen ay acep ne vardı die düşünüom her ay gidip indirimnden kapmak lazımmışlfbrls saol fındıkım kaydirigubbakcemile2
donutum bebişim teşekkürlerolumunekankayizsmile
magrentam her ay değişiyo indirimdekiler mesela geçen ay tonikte falan indirim yoktu diye hatırlıyorum
şişe olanı küçük ama kavonozuda ben sevmiyorum sanki parmağımı kreme daldırınca kavanozda bakteri kalıyor gibi hissediyorum. :sinifsinif: pimpiriklimiyim neohaoldumsmile
istersen sitesindende alışveriş yapabilirsin belirli bi miktarın üstünde kargo bedava
işteee sonuda loccitaneye gidip elma badem seri alışverişime başladım tabiii indirim ileee :))))
benim body shoplar bitene kadar seriyi tamamlarım herhalde :))
badem-elma tonik 26,40 tl
badem-elma temizleyici yağ 44 tl
ben doğumgünü ayımdayım diye bir ürün alımına 1 ürün hediye ediyolarmış aslında karlı bir alışveriş yapabilirdim ay sonu açılmayayım daha zaman var %50 olmasada %40 indirimle alırım diye düşündüm :))) almadım başka bişi toplamda 44 tl verip çıktım :) umarım cildime yarar
işteee sonuda loccitaneye gidip elma badem seri alışverişime başladım tabiii indirim ileee :))))
benim body shoplar bitene kadar seriyi tamamlarım herhalde :))
badem-elma tonik 26,40 tl
badem-elma temizleyici yağ 44 tl
ben doğumgünü ayımdayım diye bir ürün alımına 1 ürün hediye ediyolarmış aslında karlı bir alışveriş yapabilirdim ay sonu açılmayayım daha zaman var %50 olmasada %40 indirimle alırım diye düşündüm :))) almadım başka bişi toplamda 44 tl verip çıktım :) umarım cildime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?