Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

eed önemli vallahi kaydirigubbakcemile3 akat iidir,seviyorum ben
hobby de güzeldi ama akat daha kalıcıydı.
taft baya meşhur diye güvenerek aldım ama bakalım,umarım yanıltmaz beni bayanssulusmile

teşekkürler cnm ........ 45-------75-------89 mudelikafaduldenmillet yemeye ekmek bulamıyo ben buna para kıyamam cnm çok tşkrboshayallersmile

o anlamda haklısın makyaj ürünleri çok alıyosan pahalı gelir tabiki ama benim gibi bir ürünü 2 sene kullanıyorsan hem kaliteli ürün almış oluyorsun hemde ekonomik oluyor ben 2 yılda bir alırım öyle far,ruj,kalem falan o yuzden çok pahalı gelmiyor bana toplam rakamı 24 e bölünce aylık tutar az oluyor hem her ürünü kullanamıyorum o nedenle belli markalardan az öz ürün almayı tercih ediyorum o da 2 yılda 1 kere alıyorum yani bayanssulusmile

doğru söylüyorsun bende yılda bir alırdım amaa taaaaki bu siteye üye olana kadarr canım..yaktı beni bu topikeyvahedigeldismile

doğru söylüyorsun bende yılda bir alırdım amaa taaaaki bu siteye üye olana kadarr canım..yaktı beni bu topikeyvahedigeldismile

valla topiğe çok bakıyorum ama kendimi frenliyorum body shopa girdim %50 indirim var tek ürün almadan çıktım küp farlar 20 liraya inmişti bir sürü şey indirimdeydi tek ürün almadan çıktım frenledim kendimi lmaz: düşün yani ben zor alışveriş yaparım bir sey almak için uzun zaman dolaşırım eşin yeter diyormuş artık sana ya ben o lafı dedirtmem genelde çünkü almam kolay kolay

body shoptaki fiyatları nereden görüyosunuzzzz kızlar ne zamana kadar indirim ay bu küplerin fümesi yokmu yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

kontess allıgın rengi çokkkkkkk güzelmiş teninde nasıl duruyor
aaaaay allıgı sürdügünde yanagındakı duruşunu göstersen ne hoş olur

bayanseyme body shop kendi sitesine girersen kampanyalar hakkında bilgi sahibi olabilirsin ama fiyatlar intte yazmıyor
ancak body shop gittiginde fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin

bayanşeyma body shopla ilgili hacer bloğunda çok güsel bi video yayınlamış ona bak istersen.
nelerde indirim olduğunu anlatmış

kontess allıgın rengi çokkkkkkk güzelmiş teninde nasıl duruyor
aaaaay allıgı sürdügünde yanagındakı duruşunu göstersen ne hoş olur
teşekkür ederim bebişim opuyorumnanaktanama ne yazık ki yarın sabah yolcuyum ve kendisi şuan valizin derinliklerindeohaoldumsmile
doğal bir duruşu var,eminim ki beğenirsin.
topikteki bi kaç kişiye aldırmışlığım var bu allıktan :kedi:
91 di galiba numarası.

body shoptaki fiyatları nereden görüyosunuzzzz kızlar ne zamana kadar indirim ay bu küplerin fümesi yokmu yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

küplerde genelde 4 farklı renk var bir tek kahvede sanırım 4 farklı kahve tonu var diğerleri mavi,pembe,yavruağzı vs gibi karışık fiyatları mağazadan öğrenebilirsin

sonunda benim de tombul rimelim olduuu
ve keşfettiğim ama benden önce herkeslerin aldığı allığa da sahibim artık :roflol:
ikisi de doğum günü hedayem :kedi:
aseton ile saç spreyini de ben aldım

kontesim güle güle kullanc anım gitmeden gene son kez yapmışın alışverişini :))))
tatil dönüşü mahvetcen bizi ekleye ekleye bol bol alırsın gene istanbuldan izmirden ohhhh:))))
arada uğrra özletme kendini :)))
lattecim geçen ay acep ne vardı die düşünüom her ay gidip indirimnden kapmak lazımmış
dün gittim bir kalabalık bir kalabalık sefgilim beni bırakıp kaçıcaktı nerdeyse :)
numune istedim bazı ürünler için elmizde yok dediler uyuz oldum hatunlar yapıo 500 küsür alışveriş onların çantayı doldurdular ama bunu belirtcem yazımda hehe bide bekle bekle kasada sinir oldum ben doğumgünü ayım die bi alana bi bedava indirimi yaptılar önceden kullandığım ürünler olsaydı alırdım ama 1+1 ürünlle yetindim :) temizleyici yağ ve tonik aldım :)
gerisi diğer aya artık

günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrr :))))

sonunda benim de tombul rimelim olduuu
ve keşfettiğim ama benden önce herkeslerin aldığı allığa da sahibim artık :roflol:
ikisi de doğum günü hedayem :kedi:
aseton ile saç spreyini de ben aldım

güle güle kullan kuzumm, bu allığa ben de baktım ama şu an 12 tl vermek çok geldi bana:)
ilk indirimde onu da alıcam sanırım :))güzel renk veriyor mu belli belirsiz mi duruyor yüzde..?

maybellin rimelini de merak ettim denedin mi kuzum ?
ben de sarısı var benimki waterproof olduğu için hiç kullanamıyorum temzilemek facia resmen

işteee sonuda loccitaneye gidip elma badem seri alışverişime başladım tabiii indirim ileee :))))
benim body shoplar bitene kadar seriyi tamamlarım herhalde :))

badem-elma tonik 26,40 tl
badem-elma temizleyici yağ 44 tl
ben doğumgünü ayımdayım diye bir ürün alımına 1 ürün hediye ediyolarmış aslında karlı bir alışveriş yapabilirdim ay sonu açılmayayım daha zaman var %50 olmasada %40 indirimle alırım diye düşündüm :))) almadım başka bişi toplamda 44 tl verip çıktım :) umarım cildime yarar

güle güle kullan cicilerinizemuszemus, Aslan kızı.Şeniz.:hooray:

Ayyyy harikaaaa badem-elma ıımmm :)) Güle güle kullan canımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…