kontesim güle güle kullanc anım gitmeden gene son kez yapmışın alışverişini :))))
tatil dönüşü mahvetcen bizi ekleye ekleye bol bol alırsın gene istanbuldan izmirden ohhhh:))))
arada uğrra özletme kendini :)))
lattecim geçen ay acep ne vardı die düşünüom her ay gidip indirimnden kapmak lazımmış
dün gittim bir kalabalık bir kalabalık sefgilim beni bırakıp kaçıcaktı nerdeyse :)
numune istedim bazı ürünler için elmizde yok dediler uyuz oldum hatunlar yapıo 500 küsür alışveriş onların çantayı doldurdular ama bunu belirtcem yazımda hehe bide bekle bekle kasada sinir oldum ben doğumgünü ayım die bi alana bi bedava indirimi yaptılar önceden kullandığım ürünler olsaydı alırdım ama 1+1 ürünlle yetindim :) temizleyici yağ ve tonik aldım :)
gerisi diğer aya artık
günaydın kızlar hayırlı cumalarrrrr :))))
işteee sonuda loccitaneye gidip elma badem seri alışverişime başladım tabiii indirim ileee :))))
benim body shoplar bitene kadar seriyi tamamlarım herhalde :))
badem-elma tonik 26,40 tl
badem-elma temizleyici yağ 44 tl
ben doğumgünü ayımdayım diye bir ürün alımına 1 ürün hediye ediyolarmış aslında karlı bir alışveriş yapabilirdim ay sonu açılmayayım daha zaman var %50 olmasada %40 indirimle alırım diye düşündüm :))) almadım başka bişi toplamda 44 tl verip çıktım :) umarım cildime yarar
magrenta iyi günlerde kullan canım
güle güle kullan cicilerinizemuszemus, Aslan kızı.Şeniz.:hooray:
saolun kızlarrrr :)))))))Ayyyy harikaaaa badem-elma ıımmm :)) Güle güle kullan canımmm :))
canım güle güle kullan.opuyorumnanaktan ben toniği ve çay ağacı sütünü sevdim. Bu yağ nasıl fıstığım. Numune pek vermiyolar bana bikere verdiler 3-5 tane serum numunesiydi
accık cimri bi müesseselmaz:
magrentam zeytin ağacı temizleme sütüymüş çay ağacını nerden uydurduysamkaydirigubbakcemile3
bebeğim maalesef genel olarak her yer ööle çok alışveriş yaparsan veriyolar ama ben 118 TL civarında alışveriş yaptım genede vermediler bişey:gitme:
ama bu şekilde müşteri kaybettiklerinin farkında değiller malesef :)))))
temizleme sütünüde merak ettim ama yağı almaya karar verdim ben bir elma serisini tamamlayım hehe peeling hariçç :)))) aa bide cotton serisi varmış hassas ciltler için yatıştırıcı özelliği varmış gördünmü canım ondan önerdiler bana hassasiyet olan yere sürersiniz die :)))
bu arada doğuögününde 1ürüne bi hediye yaa aklıma sonradan geldi lattecim alacağımız ürünleri listeleyelim mesela 2 tane aynı üründen alalım paylaşalım die düşündüm :))) ama karı kargoya yükleriz bu seferde heheh
cotton serisi dediğin shea mı bebeğim bende maskesi var yumuşacık bişi. Sakınnnn peeling alma acaip kaşındırıyo. benim doğum günüme az kaldı süper bi fikir ama kargo sıvı şeyleri almıyo bebişim.
bu arada isyan ediyorum...mac,chanel ,dior, estee lauder, shiseido,givenchy..bunların hepsınden waterproof cıkmayan akmayan kalemlerim var..hepsi bir saat icinde gidiyor.kalmıyor gozumde..
ama dün cesaret edip 5.90 tl ye aldıgım flormar kalem hala gozumde duruyor..şoklardayım...
donutcum seninle aynı duyguları paylaşıorm ,
2 yıldır dorshow kullanıorum , topaklanıyor , kirpiklerimi yapıştırıyor , fırçasına rimel birikiyor bi saat sıyırmaya çalışıorm
2 gündür flormar kullnıorm , ne topaklanma , ne birikme , ne yapıştırma , diorshow 74 tl flormar 10 tl
e ben şimdi 74 tl vermem alsanaalsanasmile
ay evet, bazen ummadık taş baş yarıyor..gülegüle kullan kalemini..
gle güle kullan canım :))) bende bu rimeli kullanıyorum bayadır çok memnunum :)))))diorshow rimelimden daha memnun kaldım akannehir
saol canım benimmmm :)))))magrenta , mini gule gule kullanın canımlarım
atladıgım kimse varmı bılemıyorum,cok gerileri okuyamadım,alınmasın gormedıklerım
hahahaaa şaka gibiiii yaa ultra black mi canım o kalem :)bu arada isyan ediyorum...mac,chanel ,dior, estee lauder, shiseido,givenchy..bunların hepsınden waterproof cıkmayan akmayan kalemlerim var..hepsi bir saat icinde gidiyor.kalmıyor gozumde..
ama dün cesaret edip 5.90 tl ye aldıgım flormar kalem hala gozumde duruyor..şoklardayım...
donutcum seninle aynı duyguları paylaşıorm ,
2 yıldır dorshow kullanıorum , topaklanıyor , kirpiklerimi yapıştırıyor , fırçasına rimel birikiyor bi saat sıyırmaya çalışıorm
2 gündür flormar kullnıorm , ne topaklanma , ne birikme , ne yapıştırma , diorshow 74 tl flormar 10 tl
e ben şimdi 74 tl vermem alsanaalsanasmile
bu arada isyan ediyorum...mac,chanel ,dior, estee lauder, shiseido,givenchy..bunların hepsınden waterproof cıkmayan akmayan kalemlerim var..hepsi bir saat icinde gidiyor.kalmıyor gozumde..
tembelim hoşgeldin pek iradeli gördüm bende seni maşallahgüle güle kullanın kızlar ..
donutcum sende akmayan kalem bende ucuyo valla akmıyo ama uçuyo :)
genede seviyorum flormar kalemi yapısı hoşuma gidiyo
mini sen aldın diye bende alcadım flormar rimel
o an hatırladım ki benim rimeller yedekli :)
1 dior 2 maybeline var ..
bitsinler bende vermem diora o kadar para flormar alırım .
watsonsa gittim kese aldım çıktım
pek bi iradeli gördüm kendimi yahu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr
h.sonu sınavlarım var ..
dua edin bana
Ne güzel bir haber canım ya...
Bende de var Flormar Ultra Black. ama henüz denemedim...merak ettim çok yahu.
Cecile All Day Performance da fena değil kalıcılık açısından a.s
Bu arada Flormar Ultranın başka renkleri de çıktı, bak,
Bir de 2 yeni rimeli daha çıkmış
http://www.e-flormar.com/images/products/00/18/66/1866_buyuk.jpg
İkinciyi çok merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?