Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım güle güle kullan.opuyorumnanaktan ben toniği ve çay ağacı sütünü sevdim. Bu yağ nasıl fıstığım. Numune pek vermiyolar bana bikere verdiler 3-5 tane serum numunesiydi
accık cimri bi müesseselmaz:

magrenta iyi günlerde kullan canım

güle güle kullan cicilerinizemuszemus, Aslan kızı.Şeniz.:hooray:

Ayyyy harikaaaa badem-elma ıımmm :)) Güle güle kullan canımmm :))
saolun kızlarrrr :)))))))

lattecim senin aldığın zeytinli süt değilmiydi canımmm :)))))?????
henüz denemedim ürünleri toplayım bira diye düşünüyodum ama başlayabilirim yağını bi kaç yerde araştırmıştım güzel diolardı birde hafiften cilt makyajına başlıcam ve güneş ürünü kullancam diye alayım dedim :)))) numune istedim erkek arkadaşımada alıcaktık ama onun sorunlu cildi öncesinde denemek lazım 1-2 gün elimizde yok numune sıkıntısı çekiyoruz dediler önemümdeki hatunun çanta doldu yaptıkları resmen ayıp ben sonuçta müşterileriyim illa 500 tlmi harcamam lazım ilk aldığın ürüne birden bayılamam indrimde alıcam tabe bide kakalamaya çalışıyolar kasada bi yavaş bi yavaş öldüm bittim ufacık dükkan daral geldi valla :)
siteye mail atıcam birde hehehe beklerken kasada vazgeçiodum valla :)

magrentam zeytin ağacı temizleme sütüymüş çay ağacını nerden uydurduysamkaydirigubbakcemile3

bebeğim maalesef genel olarak her yer ööle çok alışveriş yaparsan veriyolar ama ben 118 TL civarında alışveriş yaptım genede vermediler bişey:gitme:

ama bu şekilde müşteri kaybettiklerinin farkında değiller malesef :)))))
temizleme sütünüde merak ettim ama yağı almaya karar verdim ben bir elma serisini tamamlayım hehe peeling hariçç :)))) aa bide cotton serisi varmış hassas ciltler için yatıştırıcı özelliği varmış gördünmü canım ondan önerdiler bana hassasiyet olan yere sürersiniz die :)))

bu arada doğuögününde 1ürüne bi hediye yaa aklıma sonradan geldi lattecim alacağımız ürünleri listeleyelim mesela 2 tane aynı üründen alalım paylaşalım die düşündüm :))) ama karı kargoya yükleriz bu seferde heheh

cotton serisi dediğin shea mı bebeğim bende maskesi var yumuşacık bişi. Sakınnnn peeling alma acaip kaşındırıyo. benim doğum günüme az kaldı süper bi fikir ama kargo sıvı şeyleri almıyo bebişim.

alsada pek bişi değişmicek canım zaten normalde %40 indirim doğumgününde %50 :)
bence sen alacaklarını listele ve ona göre al benim gibi tongaya düşme :)))))))

shea değil canım hassas cilt içinmiş dur bakayım sitesine :)))

arkadaşlar merhaba;
Benim kirpiklerim hem az ve sarılar.uzun ve hacimli yani kirpik olmasını sağlayacak bi rimel almak istiyorum ama hiç istedigim gibi bulamadım.şimdi rimelim bitti sizce ne almalıyım?

magrenta , mini gule gule kullanın canımlarım
atladıgım kimse varmı bılemıyorum,cok gerileri okuyamadım,alınmasın gormedıklerım

bu arada isyan ediyorum...mac,chanel ,dior, estee lauder, shiseido,givenchy..bunların hepsınden waterproof cıkmayan akmayan kalemlerim var..hepsi bir saat icinde gidiyor.kalmıyor gozumde..

ama dün cesaret edip 5.90 tl ye aldıgım flormar kalem hala gozumde duruyor..şoklardayım...

donutcum seninle aynı duyguları paylaşıorm ,
2 yıldır dorshow kullanıorum , topaklanıyor , kirpiklerimi yapıştırıyor , fırçasına rimel birikiyor bi saat sıyırmaya çalışıorm
2 gündür flormar kullnıorm , ne topaklanma , ne birikme , ne yapıştırma , diorshow 74 tl flormar 10 tl
e ben şimdi 74 tl vermem alsanaalsanasmile

ay evet, bazen ummadık taş baş yarıyor..gülegüle kullan kalemini..

sorma..bende lancome hypnose aldım iki sen önce hadi dedim cok ovuluyor bir alayım..almaz olaydım.iki kez surdum,duruyor.

bıldıgın örümcek bacagı oldu kırpıklerım :)))))

ama virtuose de bır o kadar sahaneeeeeeee

ay evet, bazen ummadık taş baş yarıyor..gülegüle kullan kalemini..

canım ya benım gozlerım hassas hemen arpacık gibı seyler cıkıyor aksamına :)
akşama bakacagım durumlar varmı dye,beklemedeyım :) ilk intibam guzel su ana dek

diorshow rimelimden daha memnun kaldım akannehir

gle güle kullan canım :))) bende bu rimeli kullanıyorum bayadır çok memnunum :)))))
magrenta , mini gule gule kullanın canımlarım
atladıgım kimse varmı bılemıyorum,cok gerileri okuyamadım,alınmasın gormedıklerım
saol canım benimmmm :)))))
hahahaaa şaka gibiiii yaa ultra black mi canım o kalem :)

mantıklı :)))))))

güle güle kullanın kızlar ..
donutcum sende akmayan kalem bende ucuyo valla akmıyo ama uçuyo :)
genede seviyorum flormar kalemi yapısı hoşuma gidiyo
mini sen aldın diye bende alcadım flormar rimel
o an hatırladım ki benim rimeller yedekli :)
1 dior 2 maybeline var ..
bitsinler bende vermem diora o kadar para flormar alırım .
watsonsa gittim kese aldım çıktım
pek bi iradeli gördüm kendimi yahu

kızlarrrrrrrrrrrrrrr
h.sonu sınavlarım var ..
dua edin bana

Ne güzel bir haber canım ya...
Bende de var Flormar Ultra Black. ama henüz denemedim...merak ettim çok yahu.
Cecile All Day Performance da fena değil kalıcılık açısından a.s
Bu arada Flormar Ultranın başka renkleri de çıktı, bak,

Bir de 2 yeni rimeli daha çıkmış
http://www.e-flormar.com/images/products/00/18/66/1866_buyuk.jpg

İkinciyi çok merak ettim...

donut canım max ın eyelıner kaleminide bir dene derim ne akma ne bulaşma sen yüzünü temizleyene kadar kalıyor gözünde bende ne kalemler denedim nelerini önerdiler burda ama bir tek ondan memnun kaldım seri halinde her renginide aldım :)kaydirigubbakcemile3

max ı denedım,aa hayret yazmamısmıyım :)))) niveayı da denedım :) sonra benefit denedim,guerlainde denedim :))))

valla yazsam roman olur :))))

aprilcim yakısmıyor maalesef renkli kalem maalesef of

tembelim hoşgeldin pek iradeli gördüm bende seni maşallah
sınavların iyi geçer inşallah canım :)))))

aprilcim bende yeni çıkan rimellerini merak ediyorum almadım bi sürü rimelim oldu evde diye ama çok merak ediyorum yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…