Her ayın ilk ve son günü Loccatinede bazı ürünler %40 indirimde bende bugün indirimi kaçırmıyım dedim
Organik Zeytin Ağacı Temizleme Sütü 26.40
Badem Elma Nemlendirici Losyon 65.40
Badem-Elma Tonik 26.40
zemuszemuszemuszemus
Bodyshop indirimini kaçırmak olmazdı tabiiiopuyorumnanaktan
hepiniz çok methettiniz diye kenevirli set aldım 54.90
Kirazlı Duş jeli 14.90
mini rose edt 3 TL
Sephora göz temizleyici 125ml 14.90
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
HIMM ama bu 30 ml yaa pahalı geldi bana 30 ml için şimdilik body shop ürünleri var kullandığım sevgilimede aldık oda beğenemdi geri verdi gece kremi almaya gerek kalmadı :))Bende sizi özledim:)
Magrentam badem elmayı gece sürmek için aldım. Normalde kavanozda alıyodum ordaki kız kavanozdaki daha yoğun kış için dedi. İndirim var diye bunu aldım bende.
Body shoplar indirimsiz fiyatı tatlım toplam 38 civarı bişey tuttu.
1 ay kadar sürücekmiş body shop indirimi. Ordayken kıza sordum bu fiyatlar indirimlimi dedim evet dedi meğer indirim sonradan yapılıyomuş. Bilsem Fırçada alırdım. Neyse bidahakine alırım artık.
Temizleme sütünü henüz kullanamadım canım
Bu arada sephora temizleyici 10 TL demiştinya tatlım 50 ml 7.50 bizim burda
hımmm makyajımı götürüomuş amannnnn bi o eksikti ben yüz makyajı yapmıom zaten :)) loccianteden alıp deneyim bare :)magrentacım evet sana soyledım,cok pahalı dıye :) ya o mendıller makyajımıda alıp goturuorlar,bu goturmeyen cınstendı makyajı.sanırım kazıgı da bu yuzden :)
cafelatte gule gule kullan cnaım benım !
tabi indirimdeyse :)
40 kusurdu galıba bu canım,markası body shop işte.4 lü far : PIRILTILI FAR KÜPLERİ diye geçiyor :)
bunlar 39 lira normal fiyatı indirimli 20 liraya geliyor
indirimdemi acepyaa kıslar lady rose çok bilinen bi marka değil amaa ben burada bi kozmetikçide gördüm netten bulabilirsem göstericem füme tonları far arıyorum lady rose de hem füme hem mor tonlar vardıııı ve kremsii parlak bir yapısıı vardı... sipariş verdim 12 tl ama halaa gelmedii:umursamaz: ... alsammı gelirse karar veremedim parlak yapılı bir far önerebilirmisiniz kullandığının ve memnun kaldığınız füme tonlarındann:sinifsinif:
ebrucum ben daha sephora far bazı alamadım geçen hafta yolum ankamall a düştü oraya sordum yine yok ve ne olduğunuda bilmiyorlar bunlar nasıl sephora satıcısı anlamadım gitti
BEN olsam bende kıyamam kesinlikle haklısıntatlım panoradakinde var ordan alabilirsin ben aldım ama daha açmadım bile onu her zaman kullanmam koyu renk farlar ve uzun süre makyaj kalsın istediğimde kullanırım bir görsen minicik bir kabı var
mercancım google çevirici kullan yada sözlük aç bidene fırça isimlerine bak canım ya da ne istiosun yaz biz sana söyleyelim canım :))))elf ten bende fırça çeşitleri almayı çok istiiyorum ama yabancı dilim olmadığı için nasıl alacağımı bilmiyorum
tatlım panoradakinde var ordan alabilirsin ben aldım ama daha açmadım bile onu her zaman kullanmam koyu renk farlar ve uzun süre makyaj kalsın istediğimde kullanırım bir görsen minicik bir kabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?