Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

teşekkürler cnm ........ 45-------75-------89 mudelikafaduldenmillet yemeye ekmek bulamıyo ben buna para kıyamam cnm çok tşkrboshayallersmile

arko kremi baz olarak kullandık diyelim farın birebir rengini vermesi tmm güzel olurda çizgilerde birikmeleri napıcaz

------arkadaşlar farlarınızı su bazlı kullanın krem toplama ve çizgi oluşturur ... su bazlı hem dahaa canlı bir renk veriyor

sonunda benim de tombul rimelim olduuu
ve keşfettiğim ama benden önce herkeslerin aldığı allığa da sahibim artık :roflol:
ikisi de doğum günü hedayem :kedi:
aseton ile saç spreyini de ben aldım

bunuın markası neymişki acaba bende çok beğendim sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kontes iyi günlerde kullan canım delikafadulden

mac canım ama fiyatını bulamadım mac da hiç yok etrafımdaki kozmetikçilerdeeeyvahedigeldismile KONTESSSSSSSSSSSSSSd: GÜLE güle kullan canımmm bu arada spreyinden memnunmusun yani şekil vermesi sorun değilde kalıcımı ben akat gardiden çok sıkıldımdaa

ve keşfettiğim ama benden önce herkeslerin aldığı allığa da sahibim artık :roflol:

gördüm gööördümmkaydirigubbakcemile3 ultra güçlü yazıyo spreyin üstünde ben istiyorumki saçım hemen bozulmasın bunun kullanımı güselmi canımbilmiyorumkismile

bu ürün hakkında bilgisi olan vaar mı kızlar ?

babam almış gelmişşş çözemedimm nasıl kullanıldığınııı çok merak ediyoruum yardımcı olursanız sevinirimm ..

saolun kızlarr:kedi:
şeymacım ben de ilk aldım bunu
akat dan ben de sıkıldıydım
hobby denemiştim
şimdi de bunu alayım dedim :dance:
açıkcası önceliğim ince ve minik şişe seçimi oldu
yoksa spreyim vardı ama kocaman olduğundan bavula sığmadı
bunu o yüzden aldım:kedi:

onu da ilk defa aldım kaydirigubbakcemile3 ama memnun olan yüzlerce insan sayabilirim kk'da her hatunda var o rimeldensempatiksalakcinni

aa gerçektenmi menunlar demekopuyorumnanaktan
çok sağol canım bitanede ben alayım ozamanzemuszemus

bu güzeldiii bi şişe bile ne önemli bizim için:))) kontescim sen kullan eğer beğenirsen bende almayı düşünürüm gerçi akatı yine yeni aldım dün kullandım bitek o bitince alabilirimm önerirsen cnm ... güle güle kullan inş. memnun kalırsın

lfbrls saol fındıkım kaydirigubbakcemile2

donutum bebişim teşekkürlerolumunekankayizsmile

magrentam her ay değişiyo indirimdekiler mesela geçen ay tonikte falan indirim yoktu diye hatırlıyorum
şişe olanı küçük ama kavonozuda ben sevmiyorum sanki parmağımı kreme daldırınca kavanozda bakteri kalıyor gibi hissediyorum. :sinifsinif: pimpiriklimiyim neohaoldumsmile

istersen sitesindende alışveriş yapabilirsin belirli bi miktarın üstünde kargo bedava

güle güle kullan kontes yine boş durmamışsın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…