Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fascination güle güle kullan canım , bu allıktan bizim burda bir yer satıyor ,
adam bilmiomuş bunun allık olduğunu bana sordu bunu ney die satcam die , pudra filan vardı peki bune peki bune diyip durdu kaydirigubbakcemile3

youthum o da güzeldi evet ama tombik fırçalı olsun dedim bu sefer , inşallah hemen kurumaz

dolgun gösteriyor mu canım ? benim için uzunluk önemli değil daha çok dolgunluk önemli. ben onun dışını şuna benzettim. bourjois volume clubbing maskara:

hadi canım nasıl bilmiyo ki renkli şey allık yani bu erkeklerde madem anlamıyosun bi eleman al o satsın dimi ama bu arada sağol canımopuyorumnanaktan

innova tekli far aldımmmmm çok güzelll kremsi amaa sizce güzel bir markamı doğal olduğunu söyledi kız 5 senee dursada bişiy olmaz dediii ne dersiniz bilgisi olan varmı??????? ilk defa aldığım bi marka ..........

işte farımmmm ..........çok sefdim ben bunuu çok parlak tam benlik gri

fascination --------------cnm güle güle kullann dalinine bayıldım :))))))))

fascination -------bu pempiş farın markası nedir çok datluymuşfisfisfis

youthum evet dolgunlaştırıyor , uzatıyor ve kıvırdı , kıvrıştırıcı kullnmadan sürmştüm bi baktım kıvrılmış , ben beğendim valla şaşırttı beni , bukadarını beklemiodum
dha da 75 tl vermem alsanaalsanasmile

fascination --------------cnm güle güle kullann dalinine bayıldım :))))))))

evet canım ya bayılıyorum onun kokusuna çocukluğumdan beri hatta saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi olsun diye aldım:roflol:canım allık o far değil markası ADS magic blusher new fashion

güle güle kullan tatlım güzelmiş rengi ben daha almadım bugün body shopa baktım yine bişey almadan çıktım,hatta cecile %50 idi bir yerde farlar tüm hepsi yine almadan çıktım dedim ya kolay kolay almam diye zaten senede 1, 2 senede 1 makyaj ürünü alıyorum onuda seçerek alırım ne bileyim makyaj ürünlerine çok para vermeyi sevmiyorum ayda yılda bir aldığım halde

evet canım ya bayılıyorum onun kokusuna çocukluğumdan beri hatta saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi olsun diye aldım:roflol:canım allık o far değil markası ADS magic blusher new fashion

ay cnm tşekkürler yazdıktan sonra farkettim bende allık olduğunu :bbo:

------ ---doğru diyosun cnm ahhhhhh bende bi kendimi tutabilsemm benim bu topiğe uğramam gerek bir süreki unutıyım bu topik banaa hiç yaramadı amaa bakmıyım diyom bakmadanda duramıyorummmmmboshayallersmile

------ ---doğru diyosun cnm ahhhhhh bende bi kendimi tutabilsemm benim bu topiğe uğramam gerek bir süreki unutıyım bu topik banaa hiç yaramadı amaa bakmıyım diyom bakmadanda duramıyorummmmmboshayallersmile

tatlım haklısın ama etkilenmemen lazım sonuçta ihtiyaç yoksa almış olmak içinde alma bence mesela elimde pembe ve mavi tonlarında farlarım var onları kullanıyorum yetiyor yani hani başka renk olsa ne olmasa ne diyorum gereksiz geliyor
gerçi sen bana bakma ben bu aralar alışveriş modunda değilim tatlım

Son düzenleme:

-------------valla diyorum ya canım takıldım ben hayatımda bir fara heleki tekli bir fara 17 tl veren insan değildim ne oldu böyle banaaa yazık evet biliyorum amaa parayı pekte görmedi gözüm bugün alırken inşallah dahaa birşey almam lmaz:israf oluyor yaa çok gereksiz amaa beceremiyorummmm.eyvahedigeldismile:bbo:

çok sık almayıp az öz kaliteli ürün alırsan verdiğin parada gözünde büyümez şöyle düşün tekli farı 17 liraya almışsın en az 1 sene kullansan 17/12 olarak aylık maliyeti çok düşük tutar ve kaliteli ürün kullanmış olursun güle güle kullan tatlım bayanssulusmile opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende dalin kullanıyorum içinde kimyasal oranı en az olan şampuan bebek şampuanıymış o yuzden bende kullanırım kokusu harika
kaydirigubbakcemile3 saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi bütün millet dalinci varmı dalin gibi opuyorumnanaktan

teşekkürler cnm cım :hulya:

ben de dalin kullanıyorum canım :teytey::1hug:
bir de bebe yağını almak istiyorum siz kullanıyor musunuz ? kolay emiliyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…