Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aynen
bazen yüz yıkama jelim bittiğinde falan dalinle yüzümü de yıkarım bayılıyorum kokusuna bir çok yüz yıkama jelinden de daha iyi geliyor cilde:)
ayrıca burada okumuştum galiba birinin kirpikleri dökülmüş doktoru dalinle yıkamasını önermiş ve tekrar hızla çıkmış kirpikleri böyle güzel etkileri de var

Kıslarrrr sephorada indirim varmış Hacerimin bloğunda okudum inanmıyorum yaaaaaaa ben daha perşembe ordaydım gitti güzelim indirim.akannehir

Kıslarrrr sephorada indirim varmış Hacerimin bloğunda okudum inanmıyorum yaaaaaaa ben daha perşembe ordaydım gitti güzelim indirim.akannehir

lattecim bende o haberi görünce aklıma sen geldin :))) indirime denk gelmemen iyi olmuşşş yoksam çok şey alırdın bende bugün gidicektim vazgeçtim hafta içi bakıcam inşallah :) bu ay kartım tavan yaptı

kızlar bende dün Golden Rose Silky Touch Blush On - Allık aldım satıcı kız cok met ettı umarım hayal kırıklıgı ugramam ( resim koyamadım msj eksıgım oldugu ıcın)

kızlar herkes cicilerini gule gule kullansın,bunlarda benım haftasonu cicileriim :)))

Favorim bu oldu :)))

bunlarda rujların guneste ve oda ısıgında swatchları

donutcum güle güle kullan canım sen bu aralar terapiye gitmionmu toparlamışın ne var ne yoksaaaa
şu rujları dudağında görmek istiom süperler yahuuuuuu

uc gunluk bunlar :))))

simler syaılmaz cok ucuza aldım onları :)))) nerede kullanacaksam :))) oyle guzel parlıuyorlar ki tutamadım kendımı canım ya

uc gunluk bunlar :))))

simler syaılmaz cok ucuza aldım onları :)))) nerede kullanacaksam :))) oyle guzel parlıuyorlar ki tutamadım kendımı canım ya

güle güle kullan canım benim bende de bir ruj manyaklığı başladı bitsin diye evde sürmem lazım artık hehehe PP

çko almışın çok bu hafta sana bişi yok PPP

ayyy donutcum içinmi açtın parıl parıl , hepsi çok güzel güle güle kullan opuyorumnanaktan
hele simler , ben gözümün altına yarısına kadar sürüyorum çok güzel oluor :kedi:

ayyy donutcum içinmi açtın parıl parıl , hepsi çok güzel güle güle kullan opuyorumnanaktan
hele simler , ben gözümün altına yarısına kadar sürüyorum çok güzel oluor :kedi:

canım bunu bana ogretmelısın,cok cıddıyım :)

donutum güle güle kullan canım çok güzeller :)

canım benım tesekkurler

donuycum güle güle kullan canım
döktürmüşsün yinee
bunları dudagında görmek isteriz ama

canım tesekkurler,ay durun su dolguyu yaptırayım cekerım koyarım :))))

kızlar yaa ben far fıçası almak istiyorum elfinkilere güzel demişlerdi studio mu alayım yoksam diğer ucuz olanlarımı alayım malum yeni başlıyorum karar veremedim :))))))
bu arada elfte free shipping var bu akşama kadar

bence elf al canım,nasıl olsa ogreneceksin.Fırcada hemen eskiyecek degil ya :)

the body shopada bakayım bare öle alayım belki aynı fiyata gelir :)) şu an stokta varken alsammı diom studio serisi 3,5 diğeri 1,5 sterlin işte karar veremedim

Donuuuttt bunlar adamı çıldırtııırrrr :)) Güle güle kullan hepsiniii :) Özellikle 3. ve 5. ye BA-YIL-DIMMMM!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…