Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya ne güzel hepsi acayip hoşuma gitti ben de aldıklarımı eklerim fotosunu çekince bayanlar harikasınız bu fotoğrafları görünce kız olmak gerçekten ayrıcalık! dedim kendi kendime opuyorumnanaktan ben de ilerde kendi maaşım olunca daha çok makyaj alışverişine çıkıcam inşallah dayanamayıp olan paralarımı da onlara harcıyorum boshayallersmile harikasınız yaa tüm ürünler çok hoşuma gitti!! :))))

dudagına dolgu mu yaptırıyon canım ? bende istiyoooomm ..donutum anlatıver az kız?nereye yaptırıyon geçici mi nasıl?

canım bunu bana ogretmelısın,cok cıddıyım :)

kaydirigubbakcemile3 donutum klasik yöntemle yapıorm canım
fırçayı ıslatıp , alıorm fırçaya
gözümün dış kısmından yarım çekiorm kalem çeker gibi , bazen kalından inceye doğru yapıorm öle de güzel oluor
bazen gözümün üstüne kalem çekiorm onun üstünden gidiorm hem kalemle birleşince rengi de değişior çok güzel oluor , bir dene aklinialirimsmile
bi kere de gece çıkarken , rimel fırçama aldım biraz sürdüm çok güzel olmuştu aklinialirimsmile
bu kadarcık opuyorumnanaktan

donutcım güle güle kullan tatlım opuyorumnanaktan rujların renkleri çok hoş simlere söylenecek söz yok renkler süper güle güle kullan bu kadar ürünü nereye koyuyorsun kullan kullan bitmez valla bayanssulusmile

donutttttt, durdun durdun birden coştun be kuzum :roflol:

Rujlara bayıldım, öldüm, bittim...Özellikle son 2 tanesine...
:asigim:

kızlar mac studio fix concealer kullanan var mı ne zamandır kendilerinde gözüm var çilekte buldum nc ve nv serisi var nc 20 alayım diyorum açık tenliyim bayaa :) ne dersinizzz

dudagına dolgu mu yaptırıyon canım ? bende istiyoooomm ..donutum anlatıver az kız?nereye yaptırıyon geçici mi nasıl?

gecici canım gecici,su sevgılı eşimi evden atar atmaz bu ayın ıcınde ıstıyorum :))))

eh daha ne kadar olsun kac tane yontem saydın cnım :)

inan hic aklıma gelmemıstı,yoksa senelerce yatardı bende bunlar :)

canım bıblo yerine diziyorum bunları aynamın onune :)))

donutttttt, durdun durdun birden coştun be kuzum :roflol:

Rujlara bayıldım, öldüm, bittim...Özellikle son 2 tanesine...
:asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay Allah ıyılıgını versın emııı

kızlar mac studio fix concealer kullanan var mı ne zamandır kendilerinde gözüm var çilekte buldum nc ve nv serisi var nc 20 alayım diyorum açık tenliyim bayaa :) ne dersinizzz

evet evet ben kullanıyorum sahaaneee hemen kap

Aaa Donutım kesinleşti mi dolguuuu??? delikafadulden

hep kesinnnnnnnn ama evden adamın gıtmesını beklıyorum.Bu haftasonu bizim cocuklara dalısa gıdeyım mı dedı,dedım tabi hemen git :)))))) şoklara girdi :)))

eh daha ne kadar olsun kac tane yontem saydın cnım :)

inan hic aklıma gelmemıstı,yoksa senelerce yatardı bende bunlar :)

işine yarar inşallah canım opuyorumnanaktan

ben de dudağıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama , gerekli mercilere sormaya cesaret edemedim eyvahedigeldismile

günaydınnn kızlarrr :kedi: donutum iyi günlerde kullan cicilerini canım hepsine bayıldımmm olumunekankayizsmile

Ahahahhaayyyy Donut koptum alemsin yaa :)))) Ayy gitsin gitsin. Yaptır da muradına er :))

ay evet yaaa vallahi içime oturdu :)))

işine yarar inşallah canım opuyorumnanaktan

ben de dudağıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama , gerekli mercilere sormaya cesaret edemedim eyvahedigeldismile

kalıcı makyaj longtime linera yaptırılır ama muthis kazık girer adama aman amannn,alternatif varsa onerılen yer beraber gıderız :)))

günaydınnn kızlarrr :kedi: donutum iyi günlerde kullan cicilerini canım hepsine bayıldımmm olumunekankayizsmile

sagol canım

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr

donutcum güle güle kullan kozmetikciklerini:sm_cool:simlere bittim ya bendede var farklı şekilleri yalnız benimkiler kremli toz halinde değiller ışıl ışıl dolaş şekerim:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…