canım bunu bana ogretmelısın,cok cıddıyım :)
canım bunu bana ogretmelısın,cok cıddıyım :)
canım benım tesekkurler
canım tesekkurler,ay durun su dolguyu yaptırayım cekerım koyarım :))))
dudagına dolgu mu yaptırıyon canım ? bende istiyoooomm ..donutum anlatıver az kız?nereye yaptırıyon geçici mi nasıl?
kaydirigubbakcemile3 donutum klasik yöntemle yapıorm canım
fırçayı ıslatıp , alıorm fırçaya
gözümün dış kısmından yarım çekiorm kalem çeker gibi , bazen kalından inceye doğru yapıorm öle de güzel oluor
bazen gözümün üstüne kalem çekiorm onun üstünden gidiorm hem kalemle birleşince rengi de değişior çok güzel oluor , bir dene aklinialirimsmile
bi kere de gece çıkarken , rimel fırçama aldım biraz sürdüm çok güzel olmuştu aklinialirimsmile
bu kadarcık opuyorumnanaktan
donutcım güle güle kullan tatlım opuyorumnanaktan rujların renkleri çok hoş simlere söylenecek söz yok renkler süper güle güle kullan bu kadar ürünü nereye koyuyorsun kullan kullan bitmez valla bayanssulusmile
donutttttt, durdun durdun birden coştun be kuzum :roflol:
Rujlara bayıldım, öldüm, bittim...Özellikle son 2 tanesine... :asigim:
kızlar mac studio fix concealer kullanan var mı ne zamandır kendilerinde gözüm var çilekte buldum nc ve nv serisi var nc 20 alayım diyorum açık tenliyim bayaa :) ne dersinizzz
Aaa Donutım kesinleşti mi dolguuuu??? delikafadulden
eh daha ne kadar olsun kac tane yontem saydın cnım :)
inan hic aklıma gelmemıstı,yoksa senelerce yatardı bende bunlar :)
kızlar herkes cicilerini gule gule kullansın,bunlarda benım haftasonu cicileriim :)))
Favorim bu oldu :)))
bunlarda rujların guneste ve oda ısıgında swatchları
Ahahahhaayyyy Donut koptum alemsin yaa :)))) Ayy gitsin gitsin. Yaptır da muradına er :))
işine yarar inşallah canım opuyorumnanaktan
ben de dudağıma kalıcı makyaj yaptırmak istiyorum ama , gerekli mercilere sormaya cesaret edemedim eyvahedigeldismile
günaydınnn kızlarrr :kedi: donutum iyi günlerde kullan cicilerini canım hepsine bayıldımmm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?