kolundakilerle sıradaki rujlar aynı gibi geldi bana ama :):)sıradakileri söyle sen
3. ve dördüncü kahveler
sağol canım
bayanssulusmile DONUT güle güle kullan canım o simlii farlarına bayıldımakannehir
kızlar bende dün lorealin aşağıdaki maskarasını ve kirpik serumunu aldım. kirpiklerim dökülüyo gibi geldi bana bakım mı istiyonuz siz kirpiklerim dedim aldım kaydirigubbakcemile3 inş işe yarar yorumları gayet iyi.. bilmiyorumkismile
İNNOVA ürünleri doğalmı kızlar? nette araştırdım amaa bi sonuca varamadım geçenlerde sizinle paylaştığım açık gri farım innova marka idi... ben bayana -3 sene sonra farlarımın tarihi geçtiğini düşünerek attığımı söyleyince ; satış elemanı innova farın doğal olduğunu söyledi 4-5 sene kullanabilirsiniz dedii ..... doğrumudur bilemiyorum ama süper bir kalıcılığı vardı geçen gece açık havada bir davete katıldım eve geldiğimde rüzgara rağmen farım aynen duruyordu verdiğim parayada acımadım doğrusu ....
kızlar heryere yazdım sizede yazam dedim nickim değişti ben eski thejackal bilginis olsunduhihoyyythihoyyyt
yawru çok beğendim canım bende bakıcam bugün loreal e benim kirpiklerde nanayladı artık yalnıs fiyatını merak ettim çünkü talika nın kirpik ürünlerinide çok tavsiye ed,yorlar fiyatlar yakınsa onu alırım herhalde
natural,mineral,organic falan yazmıorsa ustunde degıldır canım
superrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?