Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay yok cnaım benımkılerde bıldıgın akan kokan heryere bulasan toz simler :)))) kediciklerim sim icinde kaldı vallahi :)))))

bayanssulusmile DONUT güle güle kullan canım o simlii farlarına bayıldımakannehir

kızlar bende dün lorealin aşağıdaki maskarasını ve kirpik serumunu aldım. kirpiklerim dökülüyo gibi geldi bana bakım mı istiyonuz siz kirpiklerim dedim aldım kaydirigubbakcemile3 inş işe yarar yorumları gayet iyi.. bilmiyorumkismile

rica ederim ne demek canım

bayanssulusmile DONUT güle güle kullan canım o simlii farlarına bayıldımakannehir

sagol tatlım,bende bayıldım valla

allah allah gecmıs olsun canım,gule gule kullan

serum yerine badem yağı kullanabilirdin iyi geliyor YAVRUKUŞ ..... inş. serumda iyi gelir güle güle kullann canım

ıNNOVA ürünleri doğalmı kızlar? nette araştırdım amaa bi sonuca varamadım geçenlerde sizinle paylaştığım açık gri farım innova marka idi... ben bayana -3 sene sonra farlarımın tarihi geçtiğini düşünerek attığımı söyleyince ; satış elemanı innova farın doğal olduğunu söyledi 4-5 sene kullanabilirsiniz dedii ..... doğrumudur bilemiyorum ama süper bir kalıcılığı vardı geçen gece açık havada bir davete katıldım eve geldiğimde rüzgara rağmen farım aynen duruyordu verdiğim parayada acımadım doğrusu ....

kızlar heryere yazdım sizede yazam dedim nickim değişti ben eski thejackal bilginis olsunduhihoyyythihoyyyt

yawru çok beğendim canım bende bakıcam bugün loreal e benim kirpiklerde nanayladı artık yalnıs fiyatını merak ettim çünkü talika nın kirpik ürünlerinide çok tavsiye ed,yorlar fiyatlar yakınsa onu alırım herhalde

natural,mineral,organic falan yazmıorsa ustunde degıldır canım

ahaa neden sımdı bu degısıklık kujucum

yoğun istek üzerine değiştirdim canım jackal itici gelmiş te az biraz sanki bu çokmu çekici dediğini duyar gibi oldum :roflol::roflol::roflol:

superrrrrrrrrrrrrrr

bu süppeeer donutcum yaa
nasıl değiştirmiş dudişi , benimkiler minik , çerçevesi birazcık belirginleştirsin istiyorum , geçicileri de varmış heralde 4 5 yılda geçiormuş , ben bi araştırayım bunu delikafadulden

evet ama bunda el feci onemlı canım ya,eli iyi degilse 4-5 sene yedın ayvayı :)))

yok yok kalıcı makyajda gecıcı zaten,ıyı yerde yaptırırsan 2-3 sene,kotu malzeme ıle 6 ayda bıle cıkabılıor tatlım.kalıcı olması suda denızda havada karada :))))) normal makyaj gıbı sılınmemesınden kaynaklanıor

çok iyi vallahi i bir, adanada değilde memleketime gidince yaptırıyım , Ankara , o arada araştırayım , çok saol canım opuyorumnanaktan

ayy kızlar geldimm opuyorumnanaktan lorealin o bakım serumu 26 TL idi :kedi: evet badem yağıda deneyebilirdim. Baya iddalılar kullananlarda memnun gözle görülür kirpik uzaması ve artışı oluyormuş. bakalım daha 1 kere sürdüm bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…