Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar mac studio fix concealer kullanan var mı ne zamandır kendilerinde gözüm var çilekte buldum nc ve nv serisi var nc 20 alayım diyorum açık tenliyim bayaa :) ne dersinizzz

canım ben mac ürünleriyle makyaj yaptırmıştım arkadaşımın nişanı için conc. sürdüler ben bayıldım. normalde 39 tl eğer rengini tutturabilirsen fiyatı gayet iyi

AYY mercancım bende fırçalanmak istiyorum elf mi body shop mu karar veremedim bende kabukisi var çok güzel body shopun :)

canımcım elf stüdyo serisi al eğer elf ten alıcaksan o ucuz olan seri güzel değilmiş haberin olsun ben stüdyo serisinden almıştım aylardır kullanıyorum kıl falan dökmedi

buda koskoca sephora mağazasından alabildiğim en ucuz malzeme 5 tl

canım bu ne :bbo: bide body shop fırçalarını nekadara aldın güzelmi

---------hepsini iyi günlerde kullan canım farın rengi çok güselde bu bu nedir bu aklinialirimsmile

valla kılları çok hoşuma gitti bu fırçanın fiyatı %50 indirimli 18.55 tl ye aldım

kızlar biraz alakasız olcak ama size bi sorum olucak ya cildin alt tonunun sarı mı pembe mi oldugunu nasıl anlıyoruz?ben beyaz tenliyim ama biraz solgun bi tenim var ama sarımtrak diil .

canım facebooktan cok fazla freee shipping vb kampanya duyuruluo benim face yok o yüzden free shiping falan olduğunda bana da haber verirmisin zahmet olmazsavereliniortak

kızlar marekafonide güneş kremi shiseido indirimde alsammı acep nasıldı bunun yapısı donutcum burdamısın :)))))

işte body shoplarım

allığın başka rengi kalmamış içinde altın rengi daha çok belirgin

oooooooooooooo güle güle kullan mercancım maşallah maşallah neler almışın :)))))
sephoraya bile dsalmışın maşallah ben gitmiyorum valla nedense :))))))) gereksiz bişiler alırım bide neme lazım :)))
lattecim canım benim çok sağol senden birde resim istesem yada adı hangisi var sende ben far fırçası alıcam ama hangilerini almalıyımm yeni başlıyorum yaaa gereksizleri toplamayayım şimdi :)
canım facebooktan cok fazla freee shipping vb kampanya duyuruluo benim face yok o yüzden free shiping falan olduğunda bana da haber verirmisin zahmet olmazsavereliniortak

canım ulaşırım tabe :))))) blogdan burdan mailden PPP bloğuna bayıldım bu arada :)))))hemen izlemeye aldım

kızlar biraz alakasız olcak ama size bi sorum olucak ya cildin alt tonunun sarı mı pembe mi oldugunu nasıl anlıyoruz?ben beyaz tenliyim ama biraz solgun bi tenim var ama sarımtrak diil .

sarı alttonlular , genelde şeftali bronz tonları yakışır ,çilleri pembelere göre fazladır , doğal saç ve kaş rengin tenine göre koyudur , mesela normalde açık kumral filn olur beyz tenliler ama sarı alttonlu beyazlar koyu kumral , kestane gibi olur , benim bidiklerim bukadar :hulya:

işte body shoplarım

allığın başka rengi kalmamış içinde altın rengi daha çok belirgin

canım cicilerini iyi günlerde kullan fırçaların çok güzelmiş makyajlarını yap bizimle paylaş inşallah

bu arada hepinise günaydınlaarrrr opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…