kızlar mac studio fix concealer kullanan var mı ne zamandır kendilerinde gözüm var çilekte buldum nc ve nv serisi var nc 20 alayım diyorum açık tenliyim bayaa :) ne dersinizzz
AYY mercancım bende fırçalanmak istiyorum elf mi body shop mu karar veremedim bende kabukisi var çok güzel body shopun :)
---------hepsini iyi günlerde kullan canım farın rengi çok güselde bu bu nedir buaklinialirimsmile
valla kılları çok hoşuma gitti bu fırçanın fiyatı %50 indirimli 18.55 tl ye aldımcanım ben mac ürünleriyle makyaj yaptırmıştım arkadaşımın nişanı için conc. sürdüler ben bayıldım. normalde 39 tl eğer rengini tutturabilirsen fiyatı gayet iyi
canımcım elf stüdyo serisi al eğer elf ten alıcaksan o ucuz olan seri güzel değilmiş haberin olsun ben stüdyo serisinden almıştım aylardır kullanıyorum kıl falan dökmedi
canım bu ne :bbo: bide body shop fırçalarını nekadara aldın güzelmi
aşkolsun canım ne kızıcam kargo canım :)) yane free shipping bedava kargo azda olsa kargo parası vermeye gerek yok deme ama :))) elf yaz facede çıkıo yalnız co.uk uzantılı olanına üye ol diğeri sinir bozucu daha ucuz daha indirimli hediyeli hehehe
başka sorun olursa özelden sorabilirsin canım burayı işgal etmeyelim :)
oooooooooooooo güle güle kullan mercancım maşallah maşallah neler almışın :)))))
lattecim canım benim çok sağol senden birde resim istesem yada adı hangisi var sende ben far fırçası alıcam ama hangilerini almalıyımm yeni başlıyorum yaaa gereksizleri toplamayayım şimdi :)canım ben mac ürünleriyle makyaj yaptırmıştım arkadaşımın nişanı için conc. sürdüler ben bayıldım. normalde 39 tl eğer rengini tutturabilirsen fiyatı gayet iyi
canımcım elf stüdyo serisi al eğer elf ten alıcaksan o ucuz olan seri güzel değilmiş haberin olsun ben stüdyo serisinden almıştım aylardır kullanıyorum kıl falan dökmedi
canım bu ne :bbo: bide body shop fırçalarını nekadara aldın güzelmi
canım facebooktan cok fazla freee shipping vb kampanya duyuruluo benim face yok o yüzden free shiping falan olduğunda bana da haber verirmisin zahmet olmazsavereliniortak
kızlar biraz alakasız olcak ama size bi sorum olucak ya cildin alt tonunun sarı mı pembe mi oldugunu nasıl anlıyoruz?ben beyaz tenliyim ama biraz solgun bi tenim var ama sarımtrak diil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?