Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sağolun kızlar 70 tl verdim indirimdeydi hepsi

evet canım küçük aynalı cüzdan içinde indirimli fiyatı 18,55 tl ye aldım

AYY mercancım bende fırçalanmak istiyorum elf mi body shop mu karar veremedim bende kabukisi var çok güzel body shopun :)

malesef cnm çünki kendi oturduğum şehirden almadımboshayallersmile

ALBATROSS güle güle kullan canım renkleri kutuları harika görünüyor ....... yaa bu kıs neden böleee zor nickler seçiyorkaydirigubbakcemile3

ebay'den aldığım missha BB krem , renkli nemlendiricinin biraz daha güçlüsü ve tedavi edici özelliği var , hemen sürdüm çok çok beğendim ve rengi tam oldu , asyalıların kullandığı bir krem olduğu için tereddütteydim ama çok güzelmiş ve 15 dolardı 25 tl ye geldi , çok uygun

çok tatı bi kız, hergün mail attı filan , çok sevimliydi kaydirigubbakcemile3

kargo ısını nasıl halledıyorsun kuzum ya? bana shippingler hep cok pahalı gelıyor.o kızda lancome juicy tubes spring fling varmıdır mini

MıNı --------güle güle kullan canım buluyosunuz biyerlerden deüşük bişiler :))))

donutum bu şansıma freeshipping geldi , sadece ürünün ücretini verdim , ama bir kere smashbox alışverişi yapmıştım 16 dolar shipping vermiştim , bence lancomelerin freeshipping olanları vardır, onlara bir bak canım :)

şeymacım saol canım , ben renkli nem.siz asla dışarı çıkmam , bununda adını çok duydum , bi deneyeyim dedim hazır bendeki bitmişken

iyi yapmışsın cnm yerimseniben

ya 15 16 dolar problem degıl canım,senin kıza bır sorsan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…