sağolun kızlar 70 tl verdim indirimdeydi hepsi
evet canım küçük aynalı cüzdan içinde indirimli fiyatı 18,55 tl ye aldımGüle güle kullan mercancım hangi fırçaları aldın küçük set vardı onumu??? bir de fiyatı ne kadar bende almak istiyorum ama bilmiyorum güzelmidir?
güle güle kullan canım sonunda gelmiş ürünlerin memnun kalırsın umarım
bende elften istiyorudum fiyatları uygun diye ama işte beceremedim yabancı dil yoksunu olduğumdanAYY mercancım bende fırçalanmak istiyorum elf mi body shop mu karar veremedim bende kabukisi var çok güzel body shopun :)
genellikle çoğu kimyasal ama eğer doğal kimyasalı az olsun dersen clinique, inglot gibi markalara bakabilirsin veya mineral ürünler kullanabilirsin ben innovaya güvenmedim bitkisel olduğuna dair hiç bir yazısı bile yok almışsın madem eğer kullanmadıysan iade et hemen kullandıysanda alerji yaptı de geri ver eğer alırlarsa
O NE işe yarıyor ki cahilliğimi bağışlayın:1shok:kızlar bu rap mi veriliyor rep mi nedir ne değildir nasıl verilir bilgisi olan vardır mı??
donutum bu şansıma freeshipping geldi , sadece ürünün ücretini verdim , ama bir kere smashbox alışverişi yapmıştım 16 dolar shipping vermiştim , bence lancomelerin freeshipping olanları vardır, onlara bir bak canım :)
şeymacım saol canım , ben renkli nem.siz asla dışarı çıkmam , bununda adını çok duydum , bi deneyeyim dedim hazır bendeki bitmişken
donutum bu şansıma freeshipping geldi , sadece ürünün ücretini verdim , ama bir kere smashbox alışverişi yapmıştım 16 dolar shipping vermiştim , bence lancomelerin freeshipping olanları vardır, onlara bir bak canım :)
şeymacım saol canım , ben renkli nem.siz asla dışarı çıkmam , bununda adını çok duydum , bi deneyeyim dedim hazır bendeki bitmişken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?