Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o kız sadece bunlardan satıyor canım ama senin için bir bakayım istersen,
set halindemi oluor onlar ,
bi de bazı uyanıklar,
hepsi için ayrı ayrı shiping istiyor

valla gidemedim ankamalldakine gittim bu pazar yine benefit marka far bazı var dedi oda 70 küsür lira dedi birlikte gidelim gerçektende
sephorada benefit too faced falan var ama pahalı en uygun sephora ve inglot sephora 14,90 inglot 25 sanırım bu hafta sonu kpss var onu atlatayım birlikte gideriz olurmu özelden tel yazarım sana
AYY mercancım bende fırçalanmak istiyorum elf mi body shop mu karar veremedim bende kabukisi var çok güzel body shopun :)
valla her ikiside iyi diye biliyorum hangisi fiyat olarak uygunsa onu tercih edebilirsin
malesef cnm çünki kendi oturduğum şehirden almadımboshayallersmile
neyse boşver almışsın kullan gitsin bir daha almazsın yada çevrende beğenen biri olursa ona ver gitsin

body shopta bazı fırçalar indirimdeydi herkes cicilerini güle güle kullansın

bende elften istiyorudum fiyatları uygun diye ama işte beceremedim yabancı dil yoksunu olduğumdan
Mercancım çevire çevire baksaydın :)))) bende far fırçası istiyorum sadece :))) bakalım kısmet
minicim güle güle kullan canım :)))
bu renkli nemlendirici dediğiniz başka hangi markalarda var kolay bulabileceğimiz bende isiyorum

elfte var :))) kullananlar güzel olduğunu söylüyor :)
aa bir de body shopta var ama sadece nemlendirici olduğunu düşünüyorum renk falan vermedi denedim de:)

ozaman alacağın zaman birlikte alsak sen bana adım adım yaptırsan kendine alırken vereliniortak

clinique den bakabilirsin mercancım , piyasadaki en uygunlardan birisi :hulya:

ozaman alacağın zaman birlikte alsak sen bana adım adım yaptırsan kendine alırken vereliniortak

tamam canım yeni bir free shipping yapsın ben sana yardımcı olurum şuan 1,5 sterlinlik dudak ürünlerini 1 sterline düşümüş saolsun :)) bende free shipping bekliodum :))) biraz daha beklicez sen hatırlat gene bana face de üye ol ordan takip ediom ben

face de elfin sayfasımı var bakıyım şimdi kızmazsan birşey daha sorcam shiping ne demek

face de elfin sayfasımı var bakıyım şimdi kızmazsan birşey daha sorcam shiping ne demek

aşkolsun canım ne kızıcam kargo canım :)) yane free shipping bedava kargo azda olsa kargo parası vermeye gerek yok deme ama :))) elf yaz facede çıkıo yalnız co.uk uzantılı olanına üye ol diğeri sinir bozucu daha ucuz daha indirimli hediyeli hehehe

başka sorun olursa özelden sorabilirsin canım burayı işgal etmeyelim :)

teşekkürler canım haklısın aklıma gelmedi özelden yazmak

Son düzenleme:
bu renkli nemlendirici dediğiniz başka hangi markalarda var kolay bulabileceğimiz bende isiyorum
ben roc kullanıyorum çok memnunum olay markasındada var o da çok iyi fiyat olarak internette bakabilirsin roc daha kaliteli bir ürün hemde kırışık önleme ve güneş koruyucu özelliği var

[
boynerler de vardı herhalde bu marka demi?

evet ama clinique pahalı olabilir boyner dışında sephora ,douglas , ykm de bulabilirsin

TEŞEkkürler tamam evet sephorada görmüştüm sanırım bakarım artık hangisi denk gelirse almaya çalışacam-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…