sarı alttonlular , genelde şeftali bronz tonları yakışır ,çilleri pembelere göre fazladır , doğal saç ve kaş rengin tenine göre koyudur , mesela normalde açık kumral filn olur beyz tenliler ama sarı alttonlu beyazlar koyu kumral , kestane gibi olur , benim bidiklerim bukadar :hulya:
Teşekkürler evet çok hoşuma gitti valla:teytey:super secım valla,gule gule kullan canım olumunekankayizsmile
bunu pek beğendiğimi söyleyemiyeceğim :sinifsinif:bunu istiyorummmm.:mymeka:aklinialirimsmilegüle güle kullan canımmm cicilerinibayanssulusmile
bende haber bekliyorum magrentacım unutma sakınhihoyyytcanım facebooktan cok fazla freee shipping vb kampanya duyuruluo benim face yok o yüzden free shiping falan olduğunda bana da haber verirmisin zahmet olmazsavereliniortak
saol canım ben tutamadım kendimioooooooooooooo güle güle kullan mercancım maşallah maşallah neler almışın :)))))
sephoraya bile dsalmışın maşallah ben gitmiyorum valla nedense :))))))) gereksiz bişiler alırım bide neme lazım :)))
lattecim canım benim çok sağol senden birde resim istesem yada adı hangisi var sende ben far fırçası alıcam ama hangilerini almalıyımm yeni başlıyorum yaaa gereksizleri toplamayayım şimdi :)
canım ulaşırım tabe :))))) blogdan burdan maildenPPP bloğuna bayıldım bu arada :)))))hemen izlemeye aldım
sanada günaydıncanım cicilerini iyi günlerde kullan fırçaların çok güzelmiş makyajlarını yap bizimle paylaş inşallah
bu arada hepinise günaydınlaarrrr opuyorumnanaktan
bende haber bekliyorum magrentacım unutma sakınhihoyyyt
kızlar flormarın kapatıcısını kullanıpta memnun kalan var mı ?
lattecim canım benim çok sağol senden birde resim istesem yada adı hangisi var sende ben far fırçası alıcam ama hangilerini almalıyımm yeni başlıyorum yaaa gereksizleri toplamayayım şimdi :)
Max faktörün fırça setinden bende de var 2 sene oldu banada hediye vermişlerdi .Hepsi çok güzeller...fiyatları konusunda bilgi verebilir misin?
Ayrıca fırça setinde çok güzel, ben zamanında Max Factor dan çok bişeyler almıştım, banada özel kutusunda fırça seti hediye vermişlerdi. Severek kullanıyorum..
bebeğim çekip koyamadım resmini kusura bakma eccük yoğunum ama sitesinden aldıklarımı koyuyum
bu arada önümüzdeki hafta elcaya gidicem İnşallah
bu blogta elca alışverişi var Elca Alışverişi
beğendiğin renkler varmı magrentam?olumunekankayizsmile
magrentam elf fırça resimleri
yumuşacık kabuki fırça bayıldım buna
bununla eyelinerimi düzeltiyorum "Small Smudge Brush"
concealer fırçası
contour fırçam
canım bende bunlar var. Bide şu fırçayı almak istiyorum ama freeshipping zamanı stokta olmuyo genelde
Eyeshadow C Brush
istersen Eyeshadow C, contour ve concealer fırçalarından alıp dene hoşuna giderse diğerlerinide alırsın
bebeğim çekip koyamadım resmini kusura bakma eccük yoğunum ama sitesinden aldıklarımı koyuyum
bu arada önümüzdeki hafta elcaya gidicem İnşallah
bu blogta elca alışverişi var Elca Alışverişi
beğendiğin renkler varmı magrentam?olumunekankayizsmile
magrentam elf fırça resimleri
canım çok saol avondan bi far fırçam var o pek güzel diil c ve kontur fırçası alıcam die düşündüm free shippingi kaçırdım :))))) bidahakine artık :)
sehwolfcum swatchda koysaymış süper olcakmış ben şöle bakıp haber veriom sanabayanssulusmile
baktım bloga gercekten çok ucuz fiyatlar tekli farlar 7 lira çok komik bir rakam aslında ahhh ahhh ankarada elca olsa çıkmam heralde kaydirigubbakcemile3
hepsi çok hoş fırçaların kalitesi resimden bile belli oluyor güle güle kullan tatlım banada maybelline vermişti ürünler alerji yapınca ürünleri iade ettim fırçaları istemediler bende kaldı yani onları kullanıyorum bende kesik uçlu fırça istiyorum göz altına far sürebilmek için kalem çeker gibi hangisini önerirsiniz
canım gözaltı için soruyorsan ben kullanıyorum bir şikayetim yok ..likit benimki fırçayla sürülüyor..kızlar flormarın kapatıcısını kullanıpta memnun kalan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?