Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

minicim teşekkür ederim canım yaa fakat bende hiç çil olmaz okadr beyaz degilim zaten ..saçlarım nrmalde kestane ve kaş rengim tenime göre koyu bana şeftali tonları da yakışıyo pembe tonları da ama bronz yakışmaz şimdi ben sarıalttonlu mu oluyorum..netten alışweriş yapıcam onun için soruyorum cnım rengimi bulamadım daha yardımın için saol mini

renklrer konusunda bir iki ipucu:)
bembeyaz bir giysidemi iyi görünürsünüs ??soğuk tonlar sizinn..
krem veya gri ,grimsi beyaz renktemi daha iyi görünürsünüs???o zaman sıcak tonları tercih edin

mercan kırmızı bir ruj ve pembe bir ruj alın.eğer cildinis pembe renge daha yajkınsa pembe renk tonlarına sahipsinis demektir.
kırmızıya daha yakın bir cilt tonunun anlamı ise "sarı"renk tonlarına sahip olduğunusdur.

dergiden alıntıdır kafamçokkarıştı

çil olmuorsa , buğdaya yakınsın canım , saç renginde koyuysa , sarı alt tonlusun , bence kaydirigubbakcemile3

saol canım ben tutamadım kendimi

kızlar flormarın kapatıcısını kullanıpta memnun kalan var mı ?

kızlar flormarın kapatıcısını kullanıpta memnun kalan var mı ?

sürmeli ben eskiden kullanıyordum sonra innova aldım şimdi elf kullanıyorum :)
stickden ziyade likit formda öneriyorlar daha çok çok fazla mıncıklamak olmasın die
denenebilir bence ben sempati duyuyorum flormara :))))

Hepsi çok güzeller...fiyatları konusunda bilgi verebilir misin?
Ayrıca fırça setinde çok güzel, ben zamanında Max Factor dan çok bişeyler almıştım, banada özel kutusunda fırça seti hediye vermişlerdi. Severek kullanıyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
lattecim canım benim çok sağol senden birde resim istesem yada adı hangisi var sende ben far fırçası alıcam ama hangilerini almalıyımm yeni başlıyorum yaaa gereksizleri toplamayayım şimdi :)

bebeğim çekip koyamadım resmini kusura bakma eccük yoğunum ama sitesinden aldıklarımı koyuyum

bu arada önümüzdeki hafta elcaya gidicem İnşallah
bu blogta elca alışverişi var Elca Alışverişi

beğendiğin renkler varmı magrentam?olumunekankayizsmile

Max faktörün fırça setinden bende de var 2 sene oldu banada hediye vermişlerdi .
Bu farın fiyatı 22,90

magrentam elf fırça resimleri

yumuşacık kabuki fırça bayıldım buna

bununla eyelinerimi düzeltiyorum "Small Smudge Brush"

concealer fırçası

contour fırçam

canım bende bunlar var. Bide şu fırçayı almak istiyorum ama freeshipping zamanı stokta olmuyo genelde

Eyeshadow C Brush

istersen Eyeshadow C, contour ve concealer fırçalarından alıp dene hoşuna giderse diğerlerinide alırsın

canım çok saol avondan bi far fırçam var o pek güzel diil c ve kontur fırçası alıcam die düşündüm free shippingi kaçırdım :))))) bidahakine artık :)

sehwolfcum swatchda koysaymış süper olcakmış ben şöle bakıp haber veriom sanabayanssulusmile

baktım bloga gercekten çok ucuz fiyatlar tekli farlar 7 lira çok komik bir rakam aslında ahhh ahhh ankarada elca olsa çıkmam heralde kaydirigubbakcemile3
magrentam elf fırça resimleri

hepsi çok hoş fırçaların kalitesi resimden bile belli oluyor güle güle kullan tatlım banada maybelline vermişti ürünler alerji yapınca ürünleri iade ettim fırçaları istemediler bende kaldı yani onları kullanıyorum bende kesik uçlu fırça istiyorum göz altına far sürebilmek için kalem çeker gibi hangisini önerirsiniz

bendede var canım avon ama bi kaç kere yıkadıktan sonra kılları acaip oldu bide sert gelio bana ama elfinkiler hala yumuşak
swach olsa sahiden süper olurmuş yada renklerin adı olsa belki swachı bulurduk
magrentam şöölede yapabiliriz ordayken sana fiyatını ve renkleri sölerim sende netten bakarsınasositososito

bööle bişi istiyosun sanırım canım elfin buda

neyseki elca yakınlarımda değil heralde orta sabahlardım uzak olduğu için ayda yılda bi gidebiliyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…