Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Canım çok sevindim...opuyorumnanaktan
Garanti ne dicek bakalum...
Umarım bi sorun çıkmaz...

Yahu şu Bifacil'i deli gibi merak ediyorum, çok ta uygun şuanda ama kaydirigubbakcemile5
Elimde zibilyon tane makyaj temizleyicisi var almak istemiyorum...
:çok üzgünüm:

İnşallah canım. Tekrar teşekkür ederim fındıkımolumunekankayizsmile bende sephoradan yeni aldım hemde daha açmadım bile ama bi facial bukadar indirimdeyken almamak olmazdıkaydirigubbakcemile3

ohh cok ıyı yapmısın bifacil sahane canım

kaydirigubbakcemile3 tatlım benim bu ara indirimdekileri kaçırmıyorum ama bakalım sonum nooolcakkaydirigubbakcemile3

saol lattecim baktım urban decayın setini beğendim lakin kararsız kaldım aslınad coastal scents palet istiyorum ben ama ebaydanda güvenemiom kendi siteside göndermio buraya

canım urban decay setlerini bende seviyorum almayı düşünürsen hani set içinde far bazı olan varya onlara bak çünkü ur. decay far bazı süpermiş öle dio kullananlar
coastal da bildiğim kadarıyla Türkiye ye gönderim yapıo. Country kısmında Türkiye yazıo canımboshayallersmile

aprilcim bifacil kullandıklarım arasındfa en iysiydi
diğer makyaj çıkarıcılarını kullandıktan sonra sabahları kalıntı temizliyorum bi facil de böyle bişi olmuyor

bitanem işte çok iyi olduğunu bildiğim için aklım kalıyor ama...:gitme:
evdekileri bitirmem lazım...

hımm bi facil alanlar çoğalmış cuma günü bende sipariş vermiştim 2 tanesi 19 tl çilekten ilkkez bakalım kaç günde gelir

Kızlar gunaydınnnnnnnnn,duramadım bende Body Shoptan ciciler aldım.Kabuki allık fırcası aldım,mineral fondoten aldım,kenevirli seriden el ve ayak urunleri aldım ve indirimde olmayan baked tolast colorstan far aldım.Fara öldüm bittim,bunu kesin kullanırım dıyoum.Tanımlayamadıgım muthissss bi rengi var !!

En bastaki ton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…