Evet bifacilcileri gaza getırdım,yatacak yerim yok benım.Kocaların ahını alıorum hep :))))
sagol Ebrucum :) tesekkurler kızlar..Buarada ben mineral fondotenı begenemedim yaaa bu kezz
AAA bu cumartesıydı degıl mı canım? Hadı hakkında hayırlısı olsun Ebrucum
OHHH hadi bakalım alışverişe tam gaz devam heheheh ah şu garanti adamı ölüdürür yahu umarım hallolur bir an evvel canım :))))çilekten bifacial ve mavala kirpik besleyivi siparişlerimi verdim veee elf ürünlerim bana ulaşmadığı için sevgili April' ımopuyorumnanaktan sayesinde mail attım geri ödemeyi kabul ettiler hatta ödeme yapmışlar 7 sinde
ama sanal kart numaramı vermiştim ödedikleri gözüküyor lakin çilek alışverişinde o parayı düşmediler :2:
şimdik bide garantiyle uraşcam
smokey setiydi sanırım canım şu kat kat olan far bazı olan hangisiymiş kiiiii :))) coastalın kendi sitesi yapmıyo yaa baktımcanım urban decay setlerini bende seviyorum almayı düşünürsen hani set içinde far bazı olan varya onlara bak çünkü ur. decay far bazı süpermiş öle dio kullananlar
coastal da bildiğim kadarıyla Türkiye ye gönderim yapıo. Country kısmında Türkiye yazıo canımboshayallersmile
Kızlar gunaydınnnnnnnnn,duramadım bende Body Shoptan ciciler aldım.Kabuki allık fırcası aldım,mineral fondoten aldım,kenevirli seriden el ve ayak urunleri aldım ve indirimde olmayan baked tolast colorstan far aldım.Fara öldüm bittim,bunu kesin kullanırım dıyoum.Tanımlayamadıgım muthissss bi rengi var !!
En bastaki ton
sagol Ebrucum :) tesekkurler kızlar..Buarada ben mineral fondotenı begenemedim yaaa bu kezz
sağdaki oje çok güzelmişcan sıkıntısı:hulya:
herkes oyle dedi ınanırmısın giren :) genel kultur cok zorlamıs
latte çok güzelmiş canım renklerine bayıldım al derim şahsen fiyatı ne kadarmış??
cafiş çok güzelmiş ,allık sandım kaydirigubbakcemile3
çok hoş bir fara benziyor rengi güzel kullandığın renklerse alabilirsin ama elcaya gittikten sonra al bence belki orada daha uyguna bulursun opuyorumnanaktan
Kızlar gunaydınnnnnnnnn,duramadım bende Body Shoptan ciciler aldım.Kabuki allık fırcası aldım,mineral fondoten aldım,kenevirli seriden el ve ayak urunleri aldım ve indirimde olmayan baked tolast colorstan far aldım.Fara öldüm bittim,bunu kesin kullanırım dıyoum.Tanımlayamadıgım muthissss bi rengi var !!
En bastaki ton
Evet bifacilcileri gaza getırdım,yatacak yerim yok benım.Kocaların ahını alıorum hep :))))
OHHH hadi bakalım alışverişe tam gaz devam heheheh ah şu garanti adamı ölüdürür yahu umarım hallolur bir an evvel canım :))))
smokey setiydi sanırım canım şu kat kat olan far bazı olan hangisiymiş kiiiii :))) coastalın kendi sitesi yapmıyo yaa baktım
evet memuriyet sınavları yapıldığından beri girerim böyle saçma genel kültür soruları görmedim avrupa merkez bankası başkanının adı ne? sorulardan biri buydu mesela
fara bende bayıldım bittim 40 küsür fiyatı. Nude tonlarda.. karar veremedim yabilmiyorumkismile
güle güle kullan tatlım.. sen bisi ayart kredi kartı döneminde toplaşıp sana geliris artık. kaydirigubbakcemile3
canım benim bu sette var mesela sağdaki far bazı
Giren herkesin Allah yardımcısı olsun umarım hepinizin hakkında hayırlı olurrr:teselli:
Alacam canım senden haber bekliyorummercancım selam nasılsın sephora far bazı alıcakmısın
Alacam canım senden haber bekliyorum
fara bende bayıldım bittim 40 küsür fiyatı. Nude tonlarda.. karar veremedim yabilmiyorumkismile
güle güle kullan tatlım.. sen bisi ayart kredi kartı döneminde toplaşıp sana geliris artık. kaydirigubbakcemile3
Giren herkesin Allah yardımcısı olsun umarım hepinizin hakkında hayırlı olurrr:teselli:
sağdaki oje çok güzelmiş
nereye gideceğiz işyerindende izin alabilirimsen çalışıyormusun ona göre bir gün belirleyip gidelim olurmu özelden mesajlaşırız
nereye gideceğiz işyerindende izin alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?