Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Evet bifacilcileri gaza getırdım,yatacak yerim yok benım.Kocaların ahını alıorum hep :))))

donutcım selam tatlım cicilerini güle güle kullan ama öyle düşünme sonuçta sen önerirsin alıp almamak herkesin kendi iradesi bende bir sürü ürün önerisi ,indirim duyuyorum ama almıyorum mesela body shop indirimde 2 kez girdim mağazaya tek ürün bile almadım önemli olan kendini frenlemek kendilerini frenlemeyip alışveriş yapanlarında nedeni sen değilsinki yani opuyorumnanaktan
herkes cicilerini güle güle kullansın

sagol Ebrucum :) tesekkurler kızlar..Buarada ben mineral fondotenı begenemedim yaaa bu kezz

bu arada farın rengi çok hoş nette bir sürü video anlatım falan var deneye deneye farda kullanmayı başarırsın önyargılı olma tatlım kimse doğuştan makyajı öğrenmediki eminim çokta güzel yaparsın evde denemeler yap ve forumada resimleri koy olurmu bende bu hafta far araştırıcam dolaşamadım kpss telaşından

OHHH hadi bakalım alışverişe tam gaz devam heheheh ah şu garanti adamı ölüdürür yahu umarım hallolur bir an evvel canım :))))
smokey setiydi sanırım canım şu kat kat olan far bazı olan hangisiymiş kiiiii :))) coastalın kendi sitesi yapmıyo yaa baktım

sagol Ebrucum :) tesekkurler kızlar..Buarada ben mineral fondotenı begenemedim yaaa bu kezz

donutcum güle güle kullan aldıklarını bende mineral fondoteni pek beğenmedim kapatıcılık beklememek lazım ama yüzde ağırlık yapmıyor benim gibi yeni kullanmaya başlayan biri için iyi bir başlangıç öğrenince iyi bir ürün alıcam bella piere e bak istersen ilarzu kullanıyodu kapatıcılığı süper

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :)))

latte çok güzelmiş canım renklerine bayıldım al derim şahsen fiyatı ne kadarmış??

cafiş çok güzelmiş ,allık sandım kaydirigubbakcemile3

çok hoş bir fara benziyor rengi güzel kullandığın renklerse alabilirsin ama elcaya gittikten sonra al bence belki orada daha uyguna bulursun opuyorumnanaktan

fara bende bayıldım bittim 40 küsür fiyatı. Nude tonlarda.. karar veremedim yabilmiyorumkismile

Evet bifacilcileri gaza getırdım,yatacak yerim yok benım.Kocaların ahını alıorum hep :))))

güle güle kullan tatlım.. sen bisi ayart kredi kartı döneminde toplaşıp sana geliris artık. kaydirigubbakcemile3

canım benim bu sette var mesela sağdaki far bazı
evet memuriyet sınavları yapıldığından beri girerim böyle saçma genel kültür soruları görmedim avrupa merkez bankası başkanının adı ne? sorulardan biri buydu mesela

Giren herkesin Allah yardımcısı olsun umarım hepinizin hakkında hayırlı olurrr:teselli:

tşkler tatlım far konusuna gelince bence elcaya gittikten sonra karar ver elcada estee falan bulursun belki uygun fiyata yada mac aynı renk sahi ne zaman gidiceksin elcaya

hımmmm bunu görememiştim canım bakarım ara ara :))))

kızlar çilekten beğendiğim birkaç birşey var attım sepete ama kararsız kaldım kimisi bir alana bir bedava olandan

birisi bu set

tşkler tatlım inşallah hayırlısı olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…