Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım id mineralsinkinde kapatıcılık cogu likit fondotende yok ama inan,body shopta cok iş yok bence

evet memuriyet sınavları yapıldığından beri girerim böyle saçma genel kültür soruları görmedim avrupa merkez bankası başkanının adı ne? sorulardan biri buydu mesela

maalesef denyolukta ta bir numarayız :))

canım id mineralsinkinde kapatıcılık cogu likit fondotende yok ama inan,body shopta cok iş yok bence
maalesef denyolukta ta bir numarayız :))

Sen öyle diosan öylederi canım :))) bence gidip değiştir kutusunu falan atmadıysan ben söylemiştim sanırım kapatıcılık yok diye görmedin sanırım ama kabuki güzel gerçekten :)

yok canım ya kullandım,degiştiremem.kalsın ne yapalım
ah donutcum sen almazdın böyle bir araştırsaydın keşkem neysem artık günlük kullanıp bitirirsin :)) ziyan olmasın
yarın body shopa uğramayı düşünüyorum kenevirli sete bayıldım ama kötü kokuyor başka vücut için ne alsam ne önerirsiniz??

lattem ben ordayken salatalık özlü body butter denedim süperdi yumuşacık yaptı uzun süre :))) ama bende losyon çooooook olunca almadım kenevir tam bir felaket yahuuu vücut için alınmaz elde zor tahammül ediyorum

ya ben kenevirin setini aldım içinde tabi body butter da var ama dediğin gibi el kremine zor dayanıyorum. Salatalığa bakarım. saol tatlım

ya bence hicbiri keneveri kadar ıyı degıl canım

Kenevirin özellikle dudak stiğine bittim yumuşacık yapıyo ama body butter feci kötü kokuo:sinifsinif:
ben hem güzel koksun hem yumuşacık yapsın istiyorum

canım gaza geldım sorma,indirim vardı yaa :)) birde bir yere yetisecektim aldım cıktım,sanki yangından mal kacırıorm :))))

o zaman kakaoluuuuuuuuuu yaglı olanı almasıın miss misssss.

tek kotu yanı canım cıkolata ıstıor surerken :))))))))))

zaten çikolata hastasıyım kaydirigubbakcemile3

bişey değil canım bir dene gidince sonra dolanırken bakarsın elime sürdüğü bölge süperdi ya yumuşak yumuşak :)))
ee acele ile yapınca öyle oluyor neyse bundan dersini almışındır keşkem far allık falan alsaydın mineralli fondoten nerden çıktı ki :)
zaten çikolata hastasıyım kaydirigubbakcemile3

bendeeeeeeeeeeeeee

bende bende çikolata hastasıyım bide vanilya bi de hindistan cevizi :)) anam liste çoğalıyor :)

:))))))))))))) cildi yaglı olmayanlar bellı oldu :))
ya canım cok yaglı cildim benim,ıslak gibi oluyor bildigin görüntüsü.Mat pudra ile matlaştırıncada aşırı mat oluyor :)))) Hem matlaştıran hemde ıslak gibi olmadan ışıltı veren bir pudra buldum bir kaç markada.Onlara bakacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…