olur canım peki orada inglot mağazasıda varmıpanora alışveriş merkezindekinde var panora oran sitesinde eski meclis lojmanlarının orada yani çankayada işten izin almana gerek yok hafta sonuda gidilebilir
olur canım peki orada inglot mağazasıda varmı
olur canım peki orada inglot mağazasıda varmı
OHHH hadi bakalım alışverişe tam gaz devam heheheh ah şu garanti adamı ölüdürür yahu umarım hallolur bir an evvel canım :))))
smokey setiydi sanırım canım şu kat kat olan far bazı olan hangisiymiş kiiiii :))) coastalın kendi sitesi yapmıyo yaa baktım
donutcum güle güle kullan aldıklarını bende mineral fondoteni pek beğenmedim kapatıcılık beklememek lazım ama yüzde ağırlık yapmıyor benim gibi yeni kullanmaya başlayan biri için iyi bir başlangıç öğrenince iyi bir ürün alıcam bella piere e bak istersen ilarzu kullanıyodu kapatıcılığı süper
günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :)))
evet memuriyet sınavları yapıldığından beri girerim böyle saçma genel kültür soruları görmedim avrupa merkez bankası başkanının adı ne? sorulardan biri buydu mesela
fara bende bayıldım bittim 40 küsür fiyatı. Nude tonlarda.. karar veremedim yabilmiyorumkismile
güle güle kullan tatlım.. sen bisi ayart kredi kartı döneminde toplaşıp sana geliris artık. kaydirigubbakcemile3
canım benim bu sette var mesela sağdaki far bazı
Giren herkesin Allah yardımcısı olsun umarım hepinizin hakkında hayırlı olurrr:teselli:
Hani farları eyeliner olarak kullanabilen duraline varya ondan alabiliriminglottan ne bakıcaksın ?
canım id mineralsinkinde kapatıcılık cogu likit fondotende yok ama inan,body shopta cok iş yok bence
maalesef denyolukta ta bir numarayız :))
ah donutcum sen almazdın böyle bir araştırsaydın keşkem neysem artık günlük kullanıp bitirirsin :)) ziyan olmasınyok canım ya kullandım,degiştiremem.kalsın ne yapalım
yarın body shopa uğramayı düşünüyorum kenevirli sete bayıldım ama kötü kokuyor başka vücut için ne alsam ne önerirsiniz??
ah donutcum sen almazdın böyle bir araştırsaydın keşkem neysem artık günlük kullanıp bitirirsin :)) ziyan olmasın
lattem ben ordayken salatalık özlü body butter denedim süperdi yumuşacık yaptı uzun süre :))) ama bende losyon çooooook olunca almadım kenevir tam bir felaket yahuuu vücut için alınmaz elde zor tahammül ediyorum
ya bence hicbiri keneveri kadar ıyı degıl canım
ah donutcum sen almazdın böyle bir araştırsaydın keşkem neysem artık günlük kullanıp bitirirsin :)) ziyan olmasın
lattem ben ordayken salatalık özlü body butter denedim süperdi yumuşacık yaptı uzun süre :))) ama bende losyon çooooook olunca almadım kenevir tam bir felaket yahuuu vücut için alınmaz elde zor tahammül ediyorum
ya ben kenevirin setini aldım içinde tabi body butter da var ama dediğin gibi el kremine zor dayanıyorum. Salatalığa bakarım. saol tatlım
Kenevirin özellikle dudak stiğine bittim yumuşacık yapıyo ama body butter feci kötü kokuo:sinifsinif:
ben hem güzel koksun hem yumuşacık yapsın istiyorum
canım gaza geldım sorma,indirim vardı yaa :)) birde bir yere yetisecektim aldım cıktım,sanki yangından mal kacırıorm :))))
o zaman kakaoluuuuuuuuuu yaglı olanı almasıın miss misssss.
tek kotu yanı canım cıkolata ıstıor surerken :))))))))))
bişey değil canım bir dene gidince sonra dolanırken bakarsın elime sürdüğü bölge süperdi ya yumuşak yumuşak :)))ya ben kenevirin setini aldım içinde tabi body butter da var ama dediğin gibi el kremine zor dayanıyorum. Salatalığa bakarım. saol tatlım
Kenevirin özellikle dudak stiğine bittim yumuşacık yapıyo ama body butter feci kötü kokuo:sinifsinif:
ben hem güzel koksun hem yumuşacık yapsın istiyorum
ee acele ile yapınca öyle oluyor neyse bundan dersini almışındır keşkem far allık falan alsaydın mineralli fondoten nerden çıktı ki :)canım gaza geldım sorma,indirim vardı yaa :)) birde bir yere yetisecektim aldım cıktım,sanki yangından mal kacırıorm :))))
o zaman kakaoluuuuuuuuuu yaglı olanı almasıın miss misssss.
tek kotu yanı canım cıkolata ıstıor surerken :))))))))))
zaten çikolata hastasıyım kaydirigubbakcemile3
bendeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?