body shop far fırçası
bademli el kremim
elcadan mac far (magrentanın)
clinique farın biri benim diğeri magrentanın
sana swachınıda buldum magrenta (LALA)
ordaki ışıklardan daha mor gibi gelmişti ama şimdi daha pembe duruyorİnşallah kullanabilirsin. Netinin olmaması çok kötü oldu:gitme:
eyelinerlar 7 TL ama rengi kalmamış gold ve pembe renklerinde vardı elimde denedim gayet kalıcılar ama şişenin sanki bi kısmı boş gibi duruyordu oyüzden almadım
mascara alıcaktım magrentaya bi tuhaf duruyordu sıcaktan bozulmuş gibi oyüzden onuda almadım..
bobbibrown fırçalar vardı ama şansıma dudak fırçası kalmış sadece:sinifsinif:
mac concealer vardı ama benim tenime uygun renk kalmamış.
elca macerası bööyle buseferki gidişim beklediğim gibi olmadı çoğu ürün bozulmuş gibi geldi banabenneyaptımki
canım mac 7 tllatte iyi günlerde kullan canım mac in farına bayldım kaydirigubbakcemile3
clinique nin renkler harika kaça aldın öğrenebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni
güle güle kullan tatlım fara bayıldım keşke banada alsaymışsın pembeye bayıldım süpermiş ya neyse sağlık olsun tatlım opuyorumnanaktan
canım mac 7 tl
clinique 10 tl olması lazım :)
PİŞTTTTTTT sulanma benim farıma heheheh denemek için aldırsaydın ya canım bi kaç renk bende internet yoktu bakamadım al dedim bidene
Canım benimde almak istediğim birsürü ıvır zıvır var inan hiçirisi de ihtiyacım değill sadece almak istiyorum itiraf etmek gerekirse alacak durumumda yok şu bir kaç aydır okdar çok kozmetiğe para yatırdımkii alınca da pişman oluyorum en iyisi biraz erteleyelim bende bu arada kendimi tutmaya çalışıyım senin gibi inşallah başarırırmbilmiyorumkismilemercancım tatlım ne yapıcaz gidicekmiyiz panoraya benim alcak bişeyim yok kozmetik alışverişi uzun zaman yapmamaya karar verdim öyle esti kafama bişey almıycam aslında ihtiyaç olan şeyler var ama alasım yok yani
ama senin için gelirim yani ne zaman dersen
heheh ne celallenmesi yahuuuuusulanmıyorum kıs hemen celallenme güle güle kullan tatlım opuyorumnanaktan
Minicim yaa inanmamak değil inanki benim kör olası huyum bu birşey alırken çok incelerim aldıktan sonrada kesin pişman olurum
heheh bende şans olsa mac izmirde olurdu hadi o yok elca olurdu yahuuuu heheheh :))))
napalım kısmet işte :))))))
ayyy tbs ye gitmem lazımmmmmm c vitaminli göz kremi alayım diyodum yedekte dursun sevdim o kremi ben :))) gidip bi kurcalayım indirim bitmeden belkim makkaj malzemeside alırım heheh
fırçalar nasıl yorumla bakem kullanıp
latte iyi günlerde kullan canım mac in farına bayldım kaydirigubbakcemile3
clinique nin renkler harika kaça aldın öğrenebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni
bu sefer body shoptan bende istediklerimi bulamadım set falan kalmamışboshayallersmilelattecim güle güle kullan zaten indirim olunca birşey kalmıyor bende tbs de birşey bulamamıştım ne istedimse kalmamış
güle güle kullan tatlım fara bayıldım keşke banada alsaymışsın pembeye bayıldım süpermiş ya neyse sağlık olsun tatlım opuyorumnanaktan
tatlım bi blogta göz damlasıyla ıslattığını görmüştüm.. Bide zaten eğer mac fix+ yada duraline kullanmıycaksan fırçanı hafifçe suyla nemlendirebilirsin ben flormar farlarımı öyle deniyorum:hulya:kzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
heheh ne celallenmesi yahuuuuuPPPP takılıyorummm :))) bidahaki elcaya artık karartcan gözünü :)))))
bende incelerim incelerim almam sonra almadım diye pişman olurum :))))))
ya kızlar foto nası eklenio ya bilen arkadaşlar bi diyivirin nolur:gitme:
cevabı albatrosum vermiş :)))kzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
thanks canımsu ile :roflol::roflol::roflol:
ben fırçayı sevdim yumuşak ama tabi yıkamadan anlaşılmaz
mac 7 clinique 10 canım
bu sefer body shoptan bende istediklerimi bulamadım set falan kalmamışboshayallersmile
bebeğim keşke denemek için isteseydin telde olunca okadar anlatabiliyorum 3G açmaya izin verseler her ürünü tek tek göstertirdimkaydirigubbakcemile2
tatlım bi blogta göz damlasıyla ıslattığını görmüştüm.. Bide zaten eğer mac fix+ yada duraline kullanmıycaksan fırçanı hafifçe suyla nemlendirebilirsin ben flormar farlarımı öyle deniyorum:hulya:
canım sen öyle bi inceliosunki yaz bitti hala krem alcannaniknanik
benim bu ay d. günüm loccatineye gidip bi badem elma kremi bide spf 40 olanı alıyım diorum.. Aslında makkaj temisleyiciside istiyorum ama düşük fiyatlı olanı bedava veriolarmış oyüzden krem stoğu daha mantıklı geldi sence?
Minicim yaa inanmamak değil inanki benim kör olası huyum bu birşey alırken çok incelerim aldıktan sonrada kesin pişman olurum
Upload
canım buraya resmi yükle sonrada doğrudan link yazan yerdeki linki forumda mesaj yazdığın kısımda sarı bi kutucuk var grafik ekle dio oraya copy paste yap yüklenirboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?