Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
lattecim güle güle kullan zaten indirim olunca birşey kalmıyor bende tbs de birşey bulamamıştım ne istedimse kalmamış

güle güle kullan tatlım fara bayıldım keşke banada alsaymışsın pembeye bayıldım süpermiş ya neyse sağlık olsun tatlım opuyorumnanaktan

mercancım tatlım ne yapıcaz gidicekmiyiz panoraya benim alcak bişeyim yok kozmetik alışverişi uzun zaman yapmamaya karar verdim öyle esti kafama bişey almıycam aslında ihtiyaç olan şeyler var ama alasım yok yani
ama senin için gelirim yani ne zaman dersen

latte iyi günlerde kullan canım mac in farına bayldım kaydirigubbakcemile3

clinique nin renkler harika kaça aldın öğrenebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni
canım mac 7 tl
clinique 10 tl olması lazım :)
güle güle kullan tatlım fara bayıldım keşke banada alsaymışsın pembeye bayıldım süpermiş ya neyse sağlık olsun tatlım opuyorumnanaktan

PİŞTTTTTTT sulanma benim farıma heheheh denemek için aldırsaydın ya canım bi kaç renk bende internet yoktu bakamadım al dedim bidene

Minicim yaa inanmamak değil inanki benim kör olası huyum bu birşey alırken çok incelerim aldıktan sonrada kesin pişman olurum

Canım benimde almak istediğim birsürü ıvır zıvır var inan hiçirisi de ihtiyacım değill sadece almak istiyorum itiraf etmek gerekirse alacak durumumda yok şu bir kaç aydır okdar çok kozmetiğe para yatırdımkii alınca da pişman oluyorum en iyisi biraz erteleyelim bende bu arada kendimi tutmaya çalışıyım senin gibi inşallah başarırırmbilmiyorumkismile

sulanmıyorum kıs hemen celallenme güle güle kullan tatlım opuyorumnanaktan
heheh ne celallenmesi yahuuuuu PPPP takılıyorummm :))) bidahaki elcaya artık karartcan gözünü :)))))
Minicim yaa inanmamak değil inanki benim kör olası huyum bu birşey alırken çok incelerim aldıktan sonrada kesin pişman olurum

bende incelerim incelerim almam sonra almadım diye pişman olurum :))))))

ben fırçayı sevdim yumuşak ama tabi yıkamadan anlaşılmaz
latte iyi günlerde kullan canım mac in farına bayldım kaydirigubbakcemile3

clinique nin renkler harika kaça aldın öğrenebilirmiyim acaba sempatiksalakcinni

mac 7 clinique 10 canım
lattecim güle güle kullan zaten indirim olunca birşey kalmıyor bende tbs de birşey bulamamıştım ne istedimse kalmamış
bu sefer body shoptan bende istediklerimi bulamadım set falan kalmamışboshayallersmile

bebeğim keşke denemek için isteseydin telde olunca okadar anlatabiliyorum 3G açmaya izin verseler her ürünü tek tek göstertirdimkaydirigubbakcemile2

kzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
tatlım bi blogta göz damlasıyla ıslattığını görmüştüm.. Bide zaten eğer mac fix+ yada duraline kullanmıycaksan fırçanı hafifçe suyla nemlendirebilirsin ben flormar farlarımı öyle deniyorum:hulya:

heheh ne celallenmesi yahuuuuu PPPP takılıyorummm :))) bidahaki elcaya artık karartcan gözünü :)))))

bende incelerim incelerim almam sonra almadım diye pişman olurum :))))))

canım sen öyle bi inceliosunki yaz bitti hala krem alcannaniknanik
benim bu ay d. günüm loccatineye gidip bi badem elma kremi bide spf 40 olanı alıyım diorum.. Aslında makkaj temisleyiciside istiyorum ama düşük fiyatlı olanı bedava veriolarmış oyüzden krem stoğu daha mantıklı geldi sence?

kzılar farları ıslak olarak nasıl kullanırız yani ne ile ıslatabiliriz mac fix+ gibi şeyler hariç
cevabı albatrosum vermiş :)))
su ile :roflol::roflol::roflol:
thanks canım PP

ayyy göz damlası olayını bende gördüm millet ne kadfar yaratıcı yahuuu farlarını bi kapta topluyomuydu o şekilde bişiler yapıolardı :)))

ben çok araştırmacıyım canım ters bana eczane yoksam gidip alıcam la roche u düşünmücem artık napam (((((

bencede canım sen kullanıyorsun bilirsin nasıl alışveriş yapıcağını bence spfli ürün en pahalı ondan 2 dene alabilirsin ki aldığına deysin pahalı olanı alıyon malesef ama alışveriş yaparken demioalr istediğinizi seçin hediye edicez diolarrrr hehehe zekiler

Upload
canım buraya resmi yükle sonrada doğrudan link yazan yerdeki linki forumda mesaj yazdığın kısımda sarı bi kutucuk var grafik ekle dio oraya copy paste yap yüklenirboshayallersmile

cnm çokk teşkrr ederim :)ama bişi daha sorcm hani böle resim direk çıkyoya bişeye tıklamadan onu nası yapabilirm acabaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…