Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet evet bunlar temel kurallar şutarafagitti
de/da, mı/mi temel kural daa...
eylenmek yazana benim yorumum yok artık yasakkelime

alıntı yaptım kusura bakmayın ama tam dediğinizle ilgili bir örnek vericem... makkaj, makkaş yazanlar bile var... hadi yazmayı bilmiyorsun, yazanları da mı görmüyorsun ben arkadaşım... :1shok:

alıntı yaptım kusura bakmayın ama tam dediğinizle ilgili bir örnek vericem... makkaj, makkaş yazanlar bile var... hadi yazmayı bilmiyorsun, yazanları da mı görmüyorsun ben arkadaşım... :1shok:

Canım ben de bazen dalga olsun diye makkaş yazıyorum.
Sanmıyorum makyajı makkaş sanan insan olacağını.
Yani umarım öyledir.

ay çok güldüm her türlü :roflol:
öyle bilen de olabilir valla ben artık her şeyi bekliyorum neyse topik konunun dışına çıktı epey :)

albatros teşk ederim tatlım la roche almıs bulundum artıkın birde kakao yagını duydum 4 5 gün kremle durup 4 5 gün sonra kakao yagı sürücekmişsin kapkara yapıyomus insanı sempatiksalakcinni ama onada cesaretim olamaz sanırım allah korusun bişey falan olur die korkarım ten cilt farklı farklı çünkü birde hassasım alıcaktım aktardan sonra caydım:)

Ben şimdi dil konusunda bi konuşmaya başlarsam Allaaaaahh kaydirigubbakcemile3
Yazım kurallarından ziyaden malesef , kelimenin kökünde hatalar oluor bazen , söleyim diyorum , sonra boşveriorm .
Baya / Bayağ yazıor mesela , bir makyaj blogu , hiç okumuorm , direk çıkıorm. Birisi bir cümle -yorum dior , 2.si -yom , bir topluluğa yazıor sonuçta dikkat etmeliler.
Bunun aslında kankamın dediği gibimeslekle , bölümle vs. alakası yok , hepimiz Türkçe konuşuyoruz , anadiilimiz , hakkını verelim . Biz kendi dilimizi yozlaştırırsak bu şekilde el ne yapmaz .

Komik bi şey yazım son olarak kaydirigubbakcemile3
Ankara'da bi mantıcı , kapıda 'mantı' yazıor ,
bu herşeye ing. adlandırma sevdası var ya işletmecilerde , mantının karşısına 'logi' yazmış , logic mantık demek ya ing.de , bir harf çıkarsa nolur mantı :roflol:

:kendini-başından-tabancayla-vuran-üye-smaylisi:
inanamıyorum bu zekaya :roflol:

ya kızlar bir şey sorucam size, normalde güneşten kreminden sonra birde nemlendirici losyon kullanırdım ben, ama onun yerine acaba güneşten sonra body shop tan aldıgım shea vücut kremini sürsem yada kenevirli vücut kremini sürsem olurmu losyon almak istemıyorum şimdi((

tatlım güneş kremi zaten güneş koruyucu olarak etkisini yapıyor , denizden geldikten sonra duş sonrası cilt geriliyor ya , normal bir vücut nemlendiricisi hatta bebe yağı bile yeterli olur gibi aslında ben genelde güneş sonrası losyon veya krem gibi ürünleri kullanırım ama herhangi bir vücut nemlendiricisi aynı işi görür bence

yok cnm arada yazanla sürekli yazan belli oluyor... emim ol var öyleleri :smiley-cool:

evet bende görüyorum bazen tuhaf cümleler kuruyorlar marka isimleri yanlış yazılabilir bilmeyebilirler veya dikkat etmemiş olabilirler ama normal makyajda makkaş vs. yazılmazki yani hey allahım ya kaydirigubbakcemile3

aman allahım kabus olmalı buuuuuuuu şok oldum resmen bizde zeki adam çok ama kafaları malesef başka yere çalışıyor :)))

bu arada bende çok dikkat ederim ama bazen salıyorum kendimi bir izmirli olarak geliyom ediyom yom yom yom diye diye gidiyor malesef şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca daha da dikkat etmem gerektiğini anladım ama burda bazen es geçebilirim değil mi?

bu arada sh yi bir araya getirip ş harfi olarak kullananlara uyuz oluyorum bende :)))) ve yanlış kelime kullananlara heheh eylence gibi ya da iki benzer kelimeyi yanlış kullananlara heheheh

leydicim ben güneş sonrası kremlerini böyle çok yanmışsam biraz sıcak sıcaksam bu nasıl anlatmaysa fazla yandıysam kullanıyorum yoksa normal nemlendirici bence yeterli oluyor canım :)))))

bu arada güle güle kullan aldıklarını :)))bayanssulusmile

evet bende görüyorum bazen tuhaf cümleler kuruyorlar marka isimleri yanlış yazılabilir bilmeyebilirler veya dikkat etmemiş olabilirler ama normal makyajda makkaş vs. yazılmazki yani hey allahım ya kaydirigubbakcemile3

bazen makkaj yazıyorum bende geyiğine ama bunu gerçek sanmıyorlardır değil mi? heheh

ebrucum magrentacım teşk ederim o halde body shoplar iş görür:))) ben cok beyaz oldugum için ve kuruda bir tenim, cildim oldugu için bana şart ama elimdeki kremleri kullanabilirim o zaman sağolun :)

:roflol: :roflol: :roflol: Yerlerdeyim şuanda kankaa...sırnaşık şey

bazen makkaj yazıyorum bende geyiğine ama bunu gerçek sanmıyorlardır değil mi? heheh
yok tatlım casuletin yazdığı gibi arada geyik olsun diye yazan ile sürekli o tarz yazılar yazanlar belli oluyor
burası hepimizin güzel vakit geçirmek için geldiği bilgi paylaşımında bulunduğu bir platform ama yinede yazarken düzgün yazmak daha doğru olur diye düşünüyorum zaten ülkemizde gitgide yabancı isim merakı var bir alışveriş merkezinde bile türkçe isime sahip yer sayısı o kadar az ki zaten cep telefonu mesajlarında kısa kısa yazıyoruz bari burada düzgün açıklayıcı şekilde yazalım noktalama işaretlerinden geçtim cümleleri doğru yazsak yeter yani
ebrucum magrentacım teşk ederim o halde body shoplar iş görür:))) ben cok beyaz oldugum için ve kuruda bir tenim, cildim oldugu için bana şart ama elimdeki kremleri kullanabilirim o zaman sağolun :)

rica ederim tatlım bayanssulusmile şimdiden iyi tatiller opuyorumnanaktan

oh ohhh gule gule kullan canım

valla kızlar ben kendi adıma tam bir Turkce katiliyim.Turkce karakter kullanmadan yazmaya alıstım senelerce,o yuzden Turkce karakter sıkıntım var.İngilizce klavye yazıyorum,duzeltmeye calısıyorum.Konusurken alıskanlık olmus ingilizce terimler kullanıyorum,sonradan görmeler gibi.. Mıllet ukalalık yaptıgımı sanıyor ama alakası yok,senelerde yurdısında yasadıktan sonra alısmak zor oluyor..Birde bu açısı var bu işin..Uzuluyorum cunku,bunu soylemek bile uzuyor beni surda,sanki yine ukalalık yapıyormusum gibi hissettiriyor..ama oyle degil.

Ama su konuda hakkımı yemeyecegım,Turkce karakter ve ingilizce serpmeler dısında hangi kelime nasıl yazılır gayet iyi bilirim :))))

ay sabah sabah gunah cıkartmısımmmmmmmmmmmmmm :))))

Son düzenleme:
Çok haklısınız düzeltmeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…