evet bayıldım rengine tekliler indirimde 20 lira palet yaparsan 2li 45 ti sanırım 4 lü 89 gibi hatırlıyorumebru çok güzel bu farın rengi
bende mağazada bakmıştım :):)
guzel bencede,yeri gelince gozunun altına kalem gıbıde cekersın cok şık durur
hayırlısı olur inşallah ebrucum :)istanbulda yağmur var sanırım ankarada hava güzel ama basık bunaltıcı bir sıcak var
iyiyim tatlım dışında iş görüşmelerine gidiyorum bu ara inşallah olur bakalım bekliyorum esracım hayırlısı kısmet
opuyorumnanaktan
Canım varrrrr :)))) cheapsmellsten sipariş ettim,iki tane nyx ruj iki tane nyx far birde shipping e total 30 tl verdım :))))
evet bayıldım rengine tekliler indirimde 20 lira palet yaparsan 2li 45 ti sanırım 4 lü 89 gibi hatırlıyorum
evet değilmi ben severim mavi tonlarda makyajı
evet canım dediğin gibi
ınglot farlarda ve paletlerde indirim var
yeni renk koleksiyonu gelicekmiş o yüzden
ama ben oruçtayım yok far falan almak :):)sempatiksalakcinni
canım airmail ile neredeyse bedavaya gelıyor kargo ucreti..ama maalesef sana tracking number vermıyorlar.Benım aldıklarım bu sekılde kayboldu,cok riskli bu.O yuzden international signed for secmelısın.Urunlerın kargoya verıldıgınde sana mail gelıyor,ertesi gune mail atıp tracking numberini istiyosun.Bu sekılde gayet guvenli eline ulasıyor.Kargo ucreti aldıgın urun fazlalastıkca fazlalasıyor.Yaklasık 6-7 gbp gibi dusun sen.
Gram bazlı kargo ucreti,ki o da soyle
100g £5.80
>100g <=500g £6.60
>500g <=1kg £9.00
>1kg <=2kg £12.10
>2kg <=5kg £14.90
>5kg <=10kg £20.80
valla kızlar ben kendi adıma tam bir Turkce katiliyim.Turkce karakter kullanmadan yazmaya alıstım senelerce,o yuzden Turkce karakter sıkıntım var.İngilizce klavye yazıyorum,duzeltmeye calısıyorum.Konusurken alıskanlık olmus ingilizce terimler kullanıyorum,sonradan görmeler gibi.. Mıllet ukalalık yaptıgımı sanıyor ama alakası yok,senelerde yurdısında yasadıktan sonra alısmak zor oluyor..Birde bu açısı var bu işin..Uzuluyorum cunku,bunu soylemek bile uzuyor beni surda,sanki yine ukalalık yapıyormusum gibi hissettiriyor..ama oyle degil.
Ama su konuda hakkımı yemeyecegım,Turkce karakter ve ingilizce serpmeler dısında hangi kelime nasıl yazılır gayet iyi bilirim :))))
ay sabah sabah gunah cıkartmısımmmmmmmmmmmmmm :))))
canım airmail ile neredeyse bedavaya gelıyor kargo ucreti..ama maalesef sana tracking number vermıyorlar.Benım aldıklarım bu sekılde kayboldu,cok riskli bu.O yuzden international signed for secmelısın.Urunlerın kargoya verıldıgınde sana mail gelıyor,ertesi gune mail atıp tracking numberini istiyosun.Bu sekılde gayet guvenli eline ulasıyor.Kargo ucreti aldıgın urun fazlalastıkca fazlalasıyor.Yaklasık 6-7 gbp gibi dusun sen.
Gram bazlı kargo ucreti,ki o da soyle
100g £5.80
>100g <=500g £6.60
>500g <=1kg £9.00
>1kg <=2kg £12.10
>2kg <=5kg £14.90
>5kg <=10kg £20.80
anladım tatlım şimdi baktım fiyatları uygun yani netten alışveriş yapmaya tövbeliyim birdefar konusunda denemeden almaya cesaretim yok alerji yaparsa diye
Canlarımm NYX in kalemlerini hiç önermiyorum ucuzlar ama çok sertler hem tam renk vermiyolar hemde sert olduğu için rahatça göz çekilmiyorkaydirigubbakcemile2ben deneyeyım o zaman,sana soylerim Ebrucum nasılllar
enemm lattem gelmişşşşşşş hoşgelmişPPP
hehehe kaçış yokCanlarımm NYX in kalemlerini hiç önermiyorum ucuzlar ama çok sertler hem tam renk vermiyolar hemde sert olduğu için rahatça göz çekilmiyorkaydirigubbakcemile2
farlarını falan hiç denemedim ama kalemleri konusunda uyarayım dedim
senden kaçış yokmu canım sessizce gidicektim şpurdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naber bebekim
bunlarida dun ben aldim oyle cok birsey degil ama eklemek istedim.takma kirpikleri begenerek aldim bir galada takmak icin fakat eve gelince deneyince cok abartili durdular gozumde.takmaktan vazgectim artik burasi icin yaptigim makyajlarda takarim.bir tanede seffaf rimel aldim.
hımmm saol canım sen az aldığın için ucuz geldi ozaman ben bakıyorum şimdi bakalım uyarsa alırım :) saol canım tekrar bişraz daha bakınayım
kaydirigubbakcemile5 Canım klavyeden kaynaklı bir sorun olduğu belli seninki zaten, Türkçe karakter kullanamama durumu.a.s
Yabancı sözcükler konusunda da anlıyorum seni, ben de bazen kullanıyorum istemeden...
Tabii bunu şova dönüştürenlerden olmadıkça sorun yok bence, önemli olan yazım kurallarını bilmek ve uygulamak. Ve günlük hayatta konuşurken de biraz daha 'doğru' cümleler kullanabilmek. Televizyonda hep gördüğüm şeyler var, sokak röportajlarında insanlarımız saçma sapan cümleler kuruyor, olumlu/olumsuz anlam veren bağlaç bilgisi sıfır. akannehir
Neyse canım, gönüller bir olsun :))
NYX markasını ben de çok merak ediyorum özellikle rujları ve smokey eyes far paletleri çok övülüyor. Ve paletler epey uygun sanırım 8 dolardı CherryCulture'da. :lepi:
free shipping olduğu zamanlar var mı acaba ?
donutcum peki nasıl seçmemiz lazım international signer for u o kendi hesapladı ben bulamıyorum yahuuu :)
donutcum buldum bir sonraki adımdaymış hehehehehePP
Canlarımm NYX in kalemlerini hiç önermiyorum ucuzlar ama çok sertler hem tam renk vermiyolar hemde sert olduğu için rahatça göz çekilmiyorkaydirigubbakcemile2
farlarını falan hiç denemedim ama kalemleri konusunda uyarayım dedim
senden kaçış yokmu canım sessizce gidicektim şpurdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naber bebekim
bunlarida dun ben aldim oyle cok birsey degil ama eklemek istedim.takma kirpikleri begenerek aldim bir galada takmak icin fakat eve gelince deneyince cok abartili durdular gozumde.takmaktan vazgectim artik burasi icin yaptigim makyajlarda takarim.bir tanede seffaf rimel aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?