Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ebru çok güzel bu farın rengi
bende mağazada bakmıştım :):)
evet bayıldım rengine tekliler indirimde 20 lira palet yaparsan 2li 45 ti sanırım 4 lü 89 gibi hatırlıyorum
guzel bencede,yeri gelince gozunun altına kalem gıbıde cekersın cok şık durur

evet değilmi ben severim mavi tonlarda makyajı

hayırlısı olur inşallah ebrucum :)
Canım varrrrr :)))) cheapsmellsten sipariş ettim,iki tane nyx ruj iki tane nyx far birde shipping e total 30 tl verdım :))))

donutcum bende nyx denemek istiyorum dur bakayım o isteye ucuz geldi gözüme farları ve rujlarının methini çok duydum :) gelsinde bizle payşal canım :) güle güle kullan şimdiden

günaydın donutcum :))))) hemen siteye girdim anammmmm ne ucuz öleee anneme krem arıyordum şu olayın regenerist kremin methini çok duymuştum watsonsta baktım 70 küsür burda 30amı ne geliyor tabi kargo ücretide var

bana biraz siteden bahsedermisin canım daha önce yapmışmıydın acep kargo neye göre hesaplanıyor acaba malum ilk defa duydum bu siteyi

canım airmail ile neredeyse bedavaya gelıyor kargo ucreti..ama maalesef sana tracking number vermıyorlar.Benım aldıklarım bu sekılde kayboldu,cok riskli bu.O yuzden international signed for secmelısın.Urunlerın kargoya verıldıgınde sana mail gelıyor,ertesi gune mail atıp tracking numberini istiyosun.Bu sekılde gayet guvenli eline ulasıyor.Kargo ucreti aldıgın urun fazlalastıkca fazlalasıyor.Yaklasık 6-7 gbp gibi dusun sen.

Gram bazlı kargo ucreti,ki o da soyle

100g £5.80
>100g <=500g £6.60
>500g <=1kg £9.00
>1kg <=2kg £12.10
>2kg <=5kg £14.90
>5kg <=10kg £20.80

evet bayıldım rengine tekliler indirimde 20 lira palet yaparsan 2li 45 ti sanırım 4 lü 89 gibi hatırlıyorum

evet değilmi ben severim mavi tonlarda makyajı

evet canım dediğin gibi
ınglot farlarda ve paletlerde indirim var
yeni renk koleksiyonu gelicekmiş o yüzden
ama ben oruçtayım yok far falan almak :):)sempatiksalakcinni

hımmm saol canım sen az aldığın için ucuz geldi ozaman ben bakıyorum şimdi bakalım uyarsa alırım :) saol canım tekrar bişraz daha bakınayım

kaydirigubbakcemile5 Canım klavyeden kaynaklı bir sorun olduğu belli seninki zaten, Türkçe karakter kullanamama durumu.a.s
Yabancı sözcükler konusunda da anlıyorum seni, ben de bazen kullanıyorum istemeden...
Tabii bunu şova dönüştürenlerden olmadıkça sorun yok bence, önemli olan yazım kurallarını bilmek ve uygulamak. Ve günlük hayatta konuşurken de biraz daha 'doğru' cümleler kullanabilmek. Televizyonda hep gördüğüm şeyler var, sokak röportajlarında insanlarımız saçma sapan cümleler kuruyor, olumlu/olumsuz anlam veren bağlaç bilgisi sıfır. akannehir
Neyse canım, gönüller bir olsun :))

NYX markasını ben de çok merak ediyorum özellikle rujları ve smokey eyes far paletleri çok övülüyor. Ve paletler epey uygun sanırım 8 dolardı CherryCulture'da. :lepi:

free shipping olduğu zamanlar var mı acaba ?

donutcum peki nasıl seçmemiz lazım international signer for u o kendi hesapladı ben bulamıyorum yahuuu :)

donutcum buldum bir sonraki adımdaymış hehehehehe PP

Son düzenleme:
anladım tatlım şimdi baktım fiyatları uygun yani netten alışveriş yapmaya tövbeliyim birdefar konusunda denemeden almaya cesaretim yok alerji yaparsa diye

ben deneyeyım o zaman,sana soylerim Ebrucum nasılllar
Canlarımm NYX in kalemlerini hiç önermiyorum ucuzlar ama çok sertler hem tam renk vermiyolar hemde sert olduğu için rahatça göz çekilmiyorkaydirigubbakcemile2
farlarını falan hiç denemedim ama kalemleri konusunda uyarayım dedim

enemm lattem gelmişşşşşşş hoşgelmiş PPP

senden kaçış yokmu canım sessizce gidicektim şpurdankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 naber bebekim

bunlarida dun ben aldim oyle cok birsey degil ama eklemek istedim.takma kirpikleri begenerek aldim bir galada takmak icin fakat eve gelince deneyince cok abartili durdular gozumde.takmaktan vazgectim artik burasi icin yaptigim makyajlarda takarim.bir tanede seffaf rimel aldim.

hehehe kaçış yok PPPP

saol canım sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyooooooo

güle güle kullan canım kirpikleri merak ettim bence galada kullanılabilir sade bir makyaj yaparsın kirpiker muhteşem durabilir o zaman

tesekkurler kizlar hepinize ay magrentam firsat bulursam bugun bir makyaj eklerim insallah.galada takilir ama bende onu takmaya cesaret varmi bilemiyorum cok guzel aslinda am abenim icin cok iddali yasempatiksalakcinni

hımmm saol canım sen az aldığın için ucuz geldi ozaman ben bakıyorum şimdi bakalım uyarsa alırım :) saol canım tekrar bişraz daha bakınayım

aslında special offer urunlerınde yararlanmak daha dogru canım

cherryculture hic duymamıstım,bak yeni birsey daha ogrendım sayende

free shipping olduğu zamanlar var mı acaba ?

canım maalesef yok..

donutcum peki nasıl seçmemiz lazım international signer for u o kendi hesapladı ben bulamıyorum yahuuu :)

donutcum buldum bir sonraki adımdaymış hehehehehe PP

hah ben yetısmeden kendın bulmusun,helal sana kuzum :)))

cok ıyı yaptın canım soylemekle,farlarının swatchlarını gordum.Cok cok begendım,oyle ki bana yakısmamasına ragmen denemek ıstedım

canım gule gule kullan cıcılerını,ne de guzel kolajlamıssın oyle

cherryculture'da NYX ve başka değişik yabancı markalar da çok uyguna satılıyor.
Amuse markasının farları özellikle çok seviliyor.
ve NYX'in smokey eyes paletlerine bakmalısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…