Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tesekkurler kizlar hepinize ay magrentam firsat bulursam bugun bir makyaj eklerim insallah.galada takilir ama bende onu takmaya cesaret varmi bilemiyorum cok guzel aslinda am abenim icin cok iddali yasempatiksalakcinni
Takarsın canım neden takmayacaksın kiiiii :))))) sen bir deneme makyajı yap gala için bizdefikir sunamım :))) bence güzel bir eyeliner takma kirpikler sade bir makyaj angelina jolie gibi süper olur yahuu
cherryculture'da NYX ve başka değişik yabancı markalar da çok uyguna satılıyor.
Amuse markasının farları özellikle çok seviliyor.
ve NYX'in smokey eyes paletlerine bakmalısınız...

enem aprilcim nettin sennnn saldırcam şimdi offfffff allahtan ingilizcem iyi değil yoksam batardım

smokey eye yapacak adam nerde ama off offf

esracım o kadar önyargılı olma bak ben 5-6 ay öncesine kadar tek tip makyaj yapıp çıkardım göz altına max factor stick kapatıcı (keşke hiç kullanmasaydım clinique kullandıktan sonra max factor bir daha almam ) pudra üzerine allık tek renk far gölge falan yapmadan öyle göz altına kalem rimel işte bu birde ruj onuda çogu zaman unuturdum yani gölgelemeymiş smoke makyajmış oooo nerde ohaoldumsmile rimel denemesi esnasında gözüm irrite oldu falan derken gözde hassasiyet başladı her marka kullanmamaya başladım yeni markalar araştırırken kadınlar kulubu ile tanıştım arzuşumun videoları izledim sonra makyaj günlüğü derken yavaş yavaş makyaj tekniğimi değiştirmeye çalışıyorum yani sende yapabilirsin tatlım bayanssulusmile

esasında göz makyajını kendıme falı yapılan göz makyajlarını yakıstıamıorum kızlar,sanırım o yuzden de hıc gırısmıyorum

smokey eye yapacak adam nerde ama off offf

Bende istiyorummm

anammm indirim dediğiniz bu mu normalde kaç lira farları ben en çok jel eyeliner isiyorummm

mercancım senin istemediğin tek bir ürün yok ki zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben bu rengi çok beğendim ama merak edenlere bu indirimli değil 29 lira

donutcugum tesekkurler canim,mor yakismazmi canim kahve goze yakisir tabi beraberinde sedefli bir farla uygula bak yemede yaninda yat olur.olumunekankayizsmile

canım bak bu tonlarda , kucuk kısmı simli,buyuk kısmı mat.yakısır diyorsun yani,bambamda cok guzel durmustu lila,ondan cesaretlendım

rengi hosmus tatlim bence guzel olur ama bambam kim ya ben niye bilmiyorum onu ne kadar cahilim cahillimi gormezden gel canimsempatiksalakcinni

bak benim bir-iki tane goz makyajim var belki begenirsin,fikir acisindan benim gozlerde ela ama duruma gore renk degistiriyor.akannehir

goz kirliligi yaptiysam affola bideneler:sinifsinif:

kızlar ben her renk rujla
kullanabileceğim gibi bir dudak
kalemi istiyorum ten rengine yakın,
araştırma içindeyim bilgisi olan kullanan varsa yardım bekliyorumm sempatiksalakcinni

aşkitom canım iki renkte
gerçekten çok güzel ama cahilliğime ver
markayı ilk defa duyuyorum tr de satılıyor mu acaba??
bilgin var mı bu konuda

kizlar takma kirpik almistim ya takmasini beceremedim yasempatiksalakcinni aceleyle bir makyaj yaptim ama galadada boyle bir makyaj yapacagim.magrentam demistin fikir verelim diye hadin bekliyorum yarin sabah gidiyorum kizceler bu aksam okurum yorumlarinizi cok iddali degilmi ya ben bu kadar olacagini dusunmemistim alirken ok hos duruyordu.ustelik ben kapali bir bayanim ya cok abarti olacak takmayacagim galiba akannehir

Vaav prensesim, ben çok beğendim ya makyajında harika durmuş...:asigim:
Ortam nasıl olur, kaldırır mı bilemem ama...bilmiyorumkismile

Ten ve dudak makyajını doğal tonlarda yaparsan abartı kaçmayabilir kuzum sanki...fisfisfis
Veya göz makyajını az daha hafifletirsen...

Bu arada

Artdeco ürünleri, TR de Dougles mağazalarında satılıyor.
kaydirigubbakcemile5

oh cok sukur sonunda biri sesimi duydu aprilim sagol canim makyajimi hafif yaparim. seftali tonlarinda yuz makyaji yada hafif gul kurusu olacak yuz makyaji ortami henuz bende bilmiyorum bir kutlama yada resmi felan degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…