kızlar ben her renk rujla
kullanabileceğim gibi bir dudak
kalemi istiyorum ten rengine yakın,
araştırma içindeyim bilgisi olan kullanan varsa yardım bekliyorumm sempatiksalakcinni
kizlar takma kirpik almistim ya takmasini beceremedim yasempatiksalakcinni aceleyle bir makyaj yaptim ama galadada boyle bir makyaj yapacagim.magrentam demistin fikir verelim diye hadin bekliyorum yarin sabah gidiyorum kizceler bu aksam okurum yorumlarinizi cok iddali degilmi ya ben bu kadar olacagini dusunmemistim alirken ok hos duruyordu.ustelik ben kapali bir bayanim ya cok abarti olacak takmayacagim galiba akannehir
oh cok sukur sonunda biri sesimi duydu aprilim sagol canim makyajimi hafif yaparim. seftali tonlarinda yuz makyaji yada hafif gul kurusu olacak yuz makyaji ortami henuz bende bilmiyorum bir kutlama yada resmi felan degil yani.
kızlar bişi sorcam ya hc diye bir ürün var saçları 2 kat hızlı uzatıyormus deneyen kullanan varmı
belki ama gramaj olarak clinique body shop gibi markaların tekli farlarının iki katı 2,2 gram bildiğim kadarıylaÇok pahalı alamam
tatlım renge bayıldım süper bir renk gece mvisi gibi duruyorcanım bak bu tonlarda , kucuk kısmı simli,buyuk kısmı mat.yakısır diyorsun yani,bambamda cok guzel durmustu lila,ondan cesaretlendım
kizlar takma kirpik almistim ya takmasini beceremedim yasempatiksalakcinni aceleyle bir makyaj yaptim ama galadada boyle bir makyaj yapacagim.magrentam demistin fikir verelim diye hadin bekliyorum yarin sabah gidiyorum kizceler bu aksam okurum yorumlarinizi cok iddali degilmi ya ben bu kadar olacagini dusunmemistim alirken ok hos duruyordu.ustelik ben kapali bir bayanim ya cok abarti olacak takmayacagim galiba akannehir
hehehe kaçış yokPPPP
saol canım sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyooooooo
cherryculture hic duymamıstım,bak yeni birsey daha ogrendım sayende
cok ıyı yaptın canım soylemekle,farlarının swatchlarını gordum.Cok cok begendım,oyle ki bana yakısmamasına ragmen denemek ıstedım
ama doğrusu bu dimi donutum bu gözlere daha ne olsun yani :kedi: maşallah:))
leydi canım ben almayı düşünüyorum bu
hc şampuanı çünkü Adana ya taşınırken hırsımı saçlarımdan
çıkarıp kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorıum
eğer kullanırsam muhakkak fikirlerimi paylaşırım sempatiksalakcinni
Donut um tavsiye ettiğin mac i nette de araştırdım
gerçekten güzel bir ürünmüş kullananlar fazla
ben onu nasıl atlamışım gerçekten
ama problem şu ki
adana da mac yok telfnlada bir tek kalem için
sipariş göndermezler herhalde
çilekte de rastlamadım ama bulduğumda mutlaka alacağım
nede olsa tavsiye eden sensin muhakkak kullanmak gerek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
tmm bende düşünüyorum kullanmayı sanırım siparişle geliyo burda eczanelerde bulursam bende alıcam:))))
kalemin resmini eklesende bi görsek :)
kizlar canlarim sagolun ya cok iyi fikirler geldi donutum bastan cikardiniz beni vallahiaklinialirimsmileelimde iki oyle bir glosum var.hepinize ayri ayri tesekkur ederim yorumlariniz cok ama cok onemliydi benim icin sagolun varoluna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?