Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
April Artdeco bilgisi için teşekkürler a.s.

Prensesim bence çok yakışmış kirpikler
çok hoş olmuş göz makyajın
yüzüne ve dudaklarına hafif bir makyaj
uyguladığında çok dikkat çekeceğini zannetmiyorum
ben şahsen çok beğendim bu makyajı yapmanı tavsiye ederim :1hug:

kızlar ben her renk rujla
kullanabileceğim gibi bir dudak
kalemi istiyorum ten rengine yakın,
araştırma içindeyim bilgisi olan kullanan varsa yardım bekliyorumm sempatiksalakcinni

mac subculture , inan daha once kesfetmedıgıne pısman olacaksın :)))

off offff tam bir Hollywood goruntusu,ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmm

oh cok sukur sonunda biri sesimi duydu aprilim sagol canim makyajimi hafif yaparim. seftali tonlarinda yuz makyaji yada hafif gul kurusu olacak yuz makyaji ortami henuz bende bilmiyorum bir kutlama yada resmi felan degil yani.

buna cam gibiiii nude bir glosssssss olacakkk,bu sıcak havada yaz ayı gibi eritir adamı vallahiii

Çok pahalı alamam
belki ama gramaj olarak clinique body shop gibi markaların tekli farlarının iki katı 2,2 gram bildiğim kadarıyla
canım bak bu tonlarda , kucuk kısmı simli,buyuk kısmı mat.yakısır diyorsun yani,bambamda cok guzel durmustu lila,ondan cesaretlendım

tatlım renge bayıldım süper bir renk gece mvisi gibi duruyor

valla çok hoş durmuş kapalı bir bayanım diyorsun o nedenle sadece bunları takıp hafif bir ruj sürersen doğal dururlar çok hoş gerçekten

hehehe kaçış yok PPPP

saol canım sen nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyooooooo

iyi canım neolsun ya sıcaklarla boğuşuyorumboshayallersmile
cherryculture hic duymamıstım,bak yeni birsey daha ogrendım sayende

cok ıyı yaptın canım soylemekle,farlarının swatchlarını gordum.Cok cok begendım,oyle ki bana yakısmamasına ragmen denemek ıstedım

canım bende nyx hakkında olumlu şeyler okudum orta kalitedeymiş yani fiyatına göre gayet iyiymiş.. Okuduğum bloglardan bikaç link ekledim
NYX Sevgili Hacer' in bloğu

NYX

tatlım süper ötesi olmuş ancak eğer gala resmi ise sanki biraz fazla abartılı durmuş ancak resmi bir ortam değilse iddialı ama çok hoş gözüküyorolumunekankayizsmile

ya bende denemek istiyorum aslında eczaneye sormustum saçın yapısını falan bozabilirsin dedi ama patentli bir ürün oldugunu çıgır açan formül falan die okudum hep kullananlarda memnun okudugum kadarıyla ama insan acaba diyor yine de

:))))) ay leydıcım kızı yoldan cıkardıkk :)))))

nyx orda ıncelemıstım cafelattecim,guzel gorunuyorlar ama degilmi :))

ebrucum rengi gercekten guzel,fazla el becerısı ıstemesın yeter :)))

leydi canım ben almayı düşünüyorum bu
hc şampuanı çünkü Adana ya taşınırken hırsımı saçlarımdan
çıkarıp kestirdim şimdi uzatmaya çalışıyorıum
eğer kullanırsam muhakkak fikirlerimi paylaşırım sempatiksalakcinni

Donut um tavsiye ettiğin mac i nette de araştırdım
gerçekten güzel bir ürünmüş kullananlar fazla
ben onu nasıl atlamışım gerçekten
ama problem şu ki
adana da mac yok telfnlada bir tek kalem için
sipariş göndermezler herhalde
çilekte de rastlamadım ama bulduğumda mutlaka alacağım
nede olsa tavsiye eden sensin muhakkak kullanmak gerek opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

tmm bende düşünüyorum kullanmayı sanırım siparişle geliyo burda eczanelerde bulursam bende alıcam:))))
kalemin resmini eklesende bi görsek :)

kizlar canlarim sagolun ya cok iyi fikirler geldi donutum bastan cikardiniz beni vallahiaklinialirimsmileelimde iki oyle bir glosum var.hepinize ayri ayri tesekkur ederim yorumlariniz cok ama cok onemliydi benim icin sagolun varoluna.s.

ama doğrusu bu dimi donutum bu gözlere daha ne olsun yani :kedi: maşallah :))

evet canım o da dogru :))

canım bırde nıveanın stay on liner kalemlerine bak ıstersen,pink brownda cok ıyı

tmm bende düşünüyorum kullanmayı sanırım siparişle geliyo burda eczanelerde bulursam bende alıcam:))))
kalemin resmini eklesende bi görsek :)

tamam gelıor :)

kizlar canlarim sagolun ya cok iyi fikirler geldi donutum bastan cikardiniz beni vallahiaklinialirimsmileelimde iki oyle bir glosum var.hepinize ayri ayri tesekkur ederim yorumlariniz cok ama cok onemliydi benim icin sagolun varoluna.s.

canım valla begendık bayıldık :)))

canım ben kalemin bir tek bu resmini bulabildm
net te ama sitesinden de baktım gerçekten güzel rengi

kızlar sol tarafta kalem var,sag tarafta bırsey yok.Kalemin dogallıgına bakar mısınızzzzz

off donut um ya gerçekten tam aradığım renk bayıldım
bir an önce sahip olmam lazım bu kalem e eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…