Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet canım flormarda bunun benzeri var
hatta ben aldım resmini eklemiştim sanırım
ama çok çabuk çıkıyor tırnaktan ve rengi çok benzemiyor
bunada para vermeye kıyamıyorum zaten tekin acar da yoktu
bu hafta yine sorucam şansa yoksa vazgeçerim artık :):)

bu arada ben çıkıyorum misafirlerin uçağı bir saate iner :):)
hepinizi öpüyorum
iii gecelerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlar bu ürünü kullanan var mı netteki yorumlar çok olumlu yönde ama alıp almamak konusunda kararsız kaldım :/

Estee Lauder - Idealist Skin Refinisher

Livişkommm.Şeniz.bu ürüne bende bakmıştım..
ama 30lardan sonra kullansan daha iyi bence..daha tazecik yüzün..hemen yüklenme derimm..yine de sen biliiin..kaydirigubbakcemile5

valla hemen at,ben light ivory bulamıorum genelde cilekte,atamıorum sepete o yuzden :)))

ben daha önceden denediğimde 2 si arasında kararsız kalmıştım light ivory ten rengimle birbir aynı renk ama satıcı bayan biz 1 ton koyusunu öneriyoruz dediğinde light beige almıştım
yüz bölgesine uyguladığımda boyun yüze göre daha açık kalıyor o yüzden boyunada sürüyorum ...bence sende 1 ton koyusunu kullan cnm asla pişman olmazsın olumunekankayizsmile

yokk canım benım lıght beıge evde yatıor,olmadı bana o maalesef.light ivory tam rengim benim.Ben porselen modu cok sevıyorum

:kedi: :kedi:

magrenta, april ve diğerleri benim 'makkaj, makkaş' yazdığını gördüklerim siz değilsiniz,
adları bende saklı... artık dikkat ederler heralde...

Livişkommm.Şeniz.bu ürüne bende bakmıştım..
ama 30lardan sonra kullansan daha iyi bence..daha tazecik yüzün..hemen yüklenme derimm..yine de sen biliiin..kaydirigubbakcemile5

güzelimmmmmm Şeniz

ürün açıklamasında da "20 ve 30 'lu yaşlar için uygun bir üründür" diye yazıyor ama bende 26 dayandım aslında bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile

güzelimmmmmm Şeniz

ürün açıklamasında da "20 ve 30 'lu yaşlar için uygun bir üründür" diye yazıyor ama bende 26 dayandım aslında bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
26 aman ne de çoooook....lmaz:
sen ne bakıyorsun 20-30 lu yaşlar için yazılanlara..20 ile 30 un arasında 10 sene var..boşver canımcım..40-45 te ne kullanıcaz o zaman..
ben her yazana inanmıyorum..
heee bi de öyle yaş konusuna hitabeden ürünler, pek kullanmıyorum bananeeeee..:umursamaz:

aynen bende katılıyorum,hiç gerek yok suyun huzurunu bozmaya

kaydirigubbakcemile5

of of offffffffffffffffffffffffff bayıldım mahvoldum süper ötesiymiş canım ellerine sağlık vallahi yoırum yapsamda okuyamayacaksın o yüzden gelince konuşuruz ama çok sevdim
magrenta, april ve diğerleri benim 'makkaj, makkaş' yazdığını gördüklerim siz değilsiniz,
adları bende saklı... artık dikkat ederler heralde...

casulet kara listen nerdeeee hehehe bencede söyleme polemiğe gerek yok :) :)))))
ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp eğitimci olmasamda benimde böyle düzeltme huyum var sevgilimle özellikle bu yüzden çok tartışıyoruz hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…