canlar bu ürünü kullanan var mı netteki yorumlar çok olumlu yönde ama alıp almamak konusunda kararsız kaldım :/
Estee Lauder - Idealist Skin Refinisher
valla hemen at,ben light ivory bulamıorum genelde cilekte,atamıorum sepete o yuzden :)))
Livişkommm.Şeniz.bu ürüne bende bakmıştım..
ama 30lardan sonra kullansan daha iyi bence..daha tazecik yüzün..hemen yüklenme derimm..yine de sen biliiin..kaydirigubbakcemile5
Livişkommm.Şeniz.bu ürüne bende bakmıştım..
ama 30lardan sonra kullansan daha iyi bence..daha tazecik yüzün..hemen yüklenme derimm..yine de sen biliiin..kaydirigubbakcemile5
26 aman ne de çoooook....güzelimmmmmm Şeniz
ürün açıklamasında da "20 ve 30 'lu yaşlar için uygun bir üründür" diye yazıyor ama bende 26 dayandım aslında bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile
aynen bende katılıyorum,hiç gerek yok suyun huzurunu bozmaya
of of offffffffffffffffffffffffff bayıldım mahvoldum süper ötesiymiş canım ellerine sağlık vallahi yoırum yapsamda okuyamayacaksın o yüzden gelince konuşuruz ama çok sevdimkizlar takma kirpik almistim ya takmasini beceremedim yasempatiksalakcinni aceleyle bir makyaj yaptim ama galadada boyle bir makyaj yapacagim.magrentam demistin fikir verelim diye hadin bekliyorum yarin sabah gidiyorum kizceler bu aksam okurum yorumlarinizi cok iddali degilmi ya ben bu kadar olacagini dusunmemistim alirken ok hos duruyordu.ustelik ben kapali bir bayanim ya cok abarti olacak takmayacagim galiba akannehir
magrenta, april ve diğerleri benim 'makkaj, makkaş' yazdığını gördüklerim siz değilsiniz,
adları bende saklı... artık dikkat ederler heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?