Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anaa bunlar ne ya öküz kadar çıkmış resimlerr:roflol::roflol:
hemen siliyorum kıslar kusura bakmayın
dizüstü bilgisayar yeni
içindeki paint falan hep yeni sürüm biz yaşlı kaldık çözemedim,
bilen varsa nasıl küçültüceğimi bir desin yahu
eski programa göre küçültemiyorum resimler eciş bücüş çıkıyorrr:roflol
:

olur inş. bende ağustos kataloğundan sipariş verdim çilekli ve lavanta kokulu merak ediyorum 15 tl ... 1 alanaa 1 hediye hemde 1 er litrelik kullananlaraa duyurulur :)))) evet gonzales bu aradaa küvettee süper köpürüyo :))))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:sinifsinif:

lavantalısı da çok güzel benim beğendiklerimin arasında :kedi: güzel köpürüyor ama bakalım yerimsenibenolumunekankayizsmile

albatross mafettin düzenikaydirigubbakcemile3 : heh düzelmiş nasıl şükrettim vallahaaakaydirigubbakcemile

cildi kurutuyor maalesef :çok üzgünüm:

lavantalısı da çok güzel benim beğendiklerimin arasında :kedi: güzel köpürüyor ama bakalım yerimsenibenolumunekankayizsmile

hımm iyi ozaman :)) fiyatlar çok uygundu dayanamadım birass küçük not kağıdını dolduraraktan sipariş verdim gözüm kapalı :hulya:

ALBATROSS -------------güle güle kullan mac farın rengine bittim harikaaaaaa

hımm iyi ozaman :)) fiyatlar çok uygundu dayanamadım birass küçük not kağıdını dolduraraktan sipariş verdim gözüm kapalı :hulya:

hemde 1 Litre çok iyi vallahi fiyat olarakta, benim cildim normalde çok kurudur ama extra bana da bişey yapmadı aksine sanki daha yumuşak oluyor çıktığımda sempatiksalakcinni

kızlar teşekkürler
gonzales sağol canım :):)

donut um birde dediğin gibi deniyim canım ya sinir yaptı bu bilgsayar bende

aha strawberry kokusu aldııımmmmmmmmmmmmmm :))) albatroscum MAC leri cok ıyı yapmısın,gule gule kullan :)

Valal kızlar ben yardleyden memnun kaldım bir banyoda,dıgerlerı hep kuruma yaptı maalesef (((

gonzales sağol canım ya ben resim ekliyorum aylardır zaten siteye de
onda problem yok yane sadece bilgisayarım değişti
onun programlarını anlayıp fotoları küçültemiyorum
deneyerek bulucaz artık
sen benim fotoları alıp nasıl küçülttün hızlıresim yükleden mi???
başka yerden mi???

senden aldım masaüstüne hızlı resimden yaptım orada zaten soruyor orjınal boyut falan
bi sürü seçenek var 640 olanını seçtim

anladım canım bend eordan denedim işte yüklerken
küçük gösterdi bana ama burada ne hikmetse
büyüdü :=:):))) denerim bir ara tekrar sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…