NE DEMEK canım unuttuğum bi sürü şley var bigün yine açarsam bohçalarımı resimlerim :1ninca:
ben çok beğendim çilekli,vanilyalı,karadutlu falan meyveli yiyesim geliyor kaydirigubbakcemile3 tabi evimizde böyle onu dökecek küvetimiz olur mu bilmem ohaoldumsmile
olur inş. bende ağustos kataloğundan sipariş verdim çilekli ve lavanta kokulu merak ediyorum 15 tl ... 1 alanaa 1 hediye hemde 1 er litrelik kullananlaraa duyurulur :)))) evet gonzales bu aradaa küvettee süper köpürüyo :))))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:sinifsinif:
olur inş. bende ağustos kataloğundan sipariş verdim çilekli ve lavanta kokulu merak ediyorum 15 tl ... 1 alanaa 1 hediye hemde 1 er litrelik kullananlaraa duyurulur :)))) evet gonzales bu aradaa küvettee süper köpürüyo :))))kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile:sinifsinif:
lavantalısı da çok güzel benim beğendiklerimin arasında :kedi: güzel köpürüyor ama bakalım yerimsenibenolumunekankayizsmile
cildi kurutuyor maalesef :çok üzgünüm:
hımm iyi ozaman :)) fiyatlar çok uygundu dayanamadım birass küçük not kağıdını dolduraraktan sipariş verdim gözüm kapalı:hulya:
hemde 1 Litre çok iyi vallahi fiyat olarakta, benim cildim normalde çok kurudur ama extra bana da bişey yapmadı aksine sanki daha yumuşak oluyor çıktığımda sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?