Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hemfikiriz zararlı oldugunda ama ben görüntüyü cok merak ettim,var mı foto canım hiç bu sekılde makyajlı ?

Sen anladıgım kadarıyla aydınlık göz altı sevıyorsun,ysl eclat kullanabılırsın.Asıl amacı aydınlatmak olan bir kapatıcı,iki işlemi birarada sahane basarıyor.

kızlar lush 'a mail atmıştım yağlı ciltler serisinin testeri denemek istediğimi numune yollayıp yollamadıklarını sormuştum onlarda firmamızdan tester alabilirsiniz diye cevap yazmışlardı neyse İzmir deki lush magazası bana uzak oldugu için orada oturan arkadaşımdan gidip almasını rica etmiştim arkadaşım lush a gittiginde numune vermemişler bir sürü şey söylemişler çok sinir oldum birazdan firmaya mail atacağım

kullandığım far %60 nemlendiricili bide makyaj yapmadan önce genelde nemlendirici kremimi sürüyorum. her neyse kızlar araştırırm bulabilirsem resimlerimin arasından eklerim hemen.

bayanseyma tavsiye ederim mükemmel duruyorç

teşekkür ederim bende avondan numune rujlardan aldım 30 a yakın bu senin rujun renk tonundan çok var o yüzden bi gün biterse ozaman düşünürüm cnm tşrklera.s.

teşekkür ederim bende avondan numune rujlardan aldım 30 a yakın bu senin rujun renk tonundan çok var o yüzden bi gün biterse ozaman düşünürüm cnm tşrklera.s.

Evet onda da güzel renkler oluyor.gerçekten resmi ekliyorum. isteyen arkadaşım için kaldırıcam sonra konu aldığımız makyaj ürünleri çünkü :1closedeyes::lepi:

Son düzenleme:
speedy golden rose farini pek begendim canim cok güzel duruyor

okadar farim varki 10 sene kullansam yeter ama gözüm doysun almaya bikmiyorum kullanmaya üsendigim kadar

Nişan Bohçasında alınan ürünlerim.

Simli koyu mavi + siyah göz kalemim

Palet Resim yanındaki siyah grili renk tonlarından

319 ve kırmızı oje

şeftali ve kırmızı rujum.

speedy canim bu senmisin aaa masallah ya nazarlardan saklasin Allahim

sen hemencik bizim göz makyaji topigine bak hehehe

Fotoda televızyonda da genıs aıledeki zirzop adam cıkmıs,ay cok guldum :))))))

aslında haftasonuy ama reklamlardan sanırım opuyorumnanaktan

speedy canim bu senmisin aaa masallah ya nazarlardan saklasin Allahim

sen hemencik bizim göz makyaji topigine bak hehehe

nerede sizin topic canım evet benim resmim yerimseniben yengem bayan kuaförü o öğretmişti elimden geldiği kadar yaptık beraberce

GONZALES......... hepsi çok hoş çok tşkrler gözlerimin şenlenmesine ihtiyacı vardı bu iyi oldu :) bir tek şu avonun çiçekli banyo köpüğünin kokusunu hiç sevmedim hiç kullanasım yok ...

GONZALES......... hepsi çok hoş çok tşkrler gözlerimin şenlenmesine ihtiyacı vardı bu iyi oldu :) bir tek şu avonun çiçekli banyo köpüğünin kokusunu hiç sevmedim hiç kullanasım yok ...

NE DEMEK canım unuttuğum bi sürü şley var bigün yine açarsam bohçalarımı resimlerim :1ninca:
ben çok beğendim çilekli,vanilyalı,karadutlu falan meyveli yiyesim geliyor kaydirigubbakcemile3 tabi evimizde böyle onu dökecek küvetimiz olur mu bilmem ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…