Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
:))) bende henuz su işlerimi halledip cıkamadım tatıle Ebrucum ya,karadeniz turu ıstıorum bu sene :)))) Cok ovdu gıdenler

Bence bekleme git Ebrucum,yaz bıtıyor cunku.Acil bir durum olursa durumu acıklar bir gun sonrası ıcın randevulasırsın

Bunlarda benim aldıklarım.

GoldenRose 4 Numara gözde inanılmaz güzel duruyor....

Göz altı kapatıcısı bu hediye geldi.

kızlar flormar gerçekten atak yaptı artık
kendisini çok geliştirmiş
geçen abimin eşi bir ruj almış mercan rengi bayıldım çıktığımda bende alıcam
birde yanında parlatıcı gloss vermişler hediye şimdiye kadar
kullandıklarımın arasında nerdeyse en iyisiydi
gonzales sende iyi günlerde kullan canım cicilerini çok güzeller ama
bencede stick şeklinde kapatıcı kullanmak hem zor hemde
göz çevresini yoruyor

Bence bekleme git Ebrucum,yaz bıtıyor cunku.Acil bir durum olursa durumu acıklar bir gun sonrası ıcın randevulasırsın
Esracım sadece o değil bir tatil nereden baksan 1000 tl iki kişi minimum o da beni şu ara aşar yani
canım gule gule kullan.Stick kapatıcıları başarılı bulmuorum ben,sen ne dusunuyorsun
aynen yıllarca max factor kullanmıştım stick göz altımda nokta nokta yağ bezeleri yaptı clinique kulanıyorum şimdi memnunum bu bitincede inglot alırım muhtemelen

valla flormar istediği kadar geliştirsin çok ısınamıyorum stick kapatıcıya gelince çok yoğunlar tabaka gibi kalıyorlar bir daha alırmıyım aslaaaa

kapatıcı olarak mı?

:1shok:

evet canım göz altına yada aydınlık gözükmesini istediğin göz çevresine elim ile sürüyorum hem daha parlak hemde daha aydınlık gözüküyor sempatiksalakcinni çok koyu makyaj ile yakışmayabiliyor kaydirigubbakcemile3

güle güle kullannopuyorumnanaktan

gonzales sende iyi günlerde kullan canım cicilerini çok güzeller ama
bencede stick şeklinde kapatıcı kullanmak hem zor hemde
göz çevresini yoruyor

sağol canım vereliniortak bende sevmiyorum kötükedihüso

Göz altına far mı ? akannehir
Çok kurutur göz çevresini ama. Bir kaç seneye kalmış kırış buruş olur.
:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…