bu serisi yeni çıkmış mua su uyguladı tenime uygun rengi bulana kadar gayet iyi göz altımda bir kılcal damar çatlaması var sürüce iyi kapatıyor
şöyle bi indirim yapsada inglota da dalsam bende yoksam pintiliğim tutar bakar bakar çıkarım heheh
canım farlarınıda allık ve bronzerinide çok çok beğendimmercancım inglotlarını elflerini güle güle kullan canım
sen elf alışverişinde galyana geldin tek tek studio serisinden fırça almak senin için daha iyi olucaktı neyse kullan şimdilik elinlede çekme kuzum dökülmesinPPP çekersen elbet gelir
krem fasrı nasıl elfin beğendinmi ? bir de blush & bronzerı nasıl ? ben rengini pek beğeniom allığın ama pek kalıcı diil işte
şöyle bi indirim yapsada inglota da dalsam bende yoksam pintiliğim tutar bakar bakar çıkarım heheh
günaydınn kızlarrrr
mercan ınglot seçimlerin harika canım
iyi günlerde sürüştür çok beğendim zemuszemus
Ben de bugün bunları aldım kızlar.
Parlatıcı,Lipgloss,Eyeliner,Far
Pek kaliteli değiller sanırım,ucuz aldım.Farın renkleri hoşuma gitti.İhtiyacım da vardı
Bilmiyorum yine de kullanmadan net bişey söylenemez. kaydirigubbakcemile3
valla canım benim acelem yok beklerim öyle ilk deniceğim ürünlerde kazıklanmak istemem :) paletde beni bana bana bi zorlar :)valla öyle bende inglota girdim 2li palet yapabildim ancak indirim olucakmı diye sordum yok dediler facebooktada takip ediyorum ama yok sanırımbelki yaz sonu yaparlar
canım farlarınıda allık ve bronzerinide çok çok beğendim
güle güle kullan hayatım ben stüdyo fırça serisinden tek tek almıştım fırçaları ben çok memnunum biçok kez yıkadım bişicik olmadı hala yumuşacık ve kıl dökmedi
güle güle kullan hayatım :hulya:güle güle kullanın bunlar de benim elflerim..
güle güle kullanın bunlar de benim elflerim..
gerçekten güze farları diğer ürünleri denemedim farların gramajı çok diğer markalara göre hemde kaliteli 2,7 gram kare palet farlar fiyatı palet olarak 45 lira ama daha sonra palet almadan tek alabiliyorsun 19 lira teki limango vsde belki indirim olur rastlarsam haber veririmvalla canım benim acelem yok beklerim öyle ilk deniceğim ürünlerde kazıklanmak istemem :) paletde beni bana bana bi zorlar :)PPP
bende allıkla bronzerı beğendim :) fırçaları deneyemedim tabe
mercanım yeşil ve mavi tonlara bittim süper seçimler opuyorumnanaktan
bende inglot far istiyorum ama çok ışıltılı geliyor bunlarda öylemi tatlım bide swach koysan tadından yenmeskaydirigubbakcemile3
güle güle kullan hayatım ben stüdyo fırça serisinden tek tek almıştım fırçaları ben çok memnunum biçok kez yıkadım bişicik olmadı hala yumuşacık ve kıl dökmedi
kabukiden bende de var yumuşacıkkkzemuszemusbayanssulusmile
güle güle kullan hayatım :hulya:
saolun kızlar, sayenizde olduD
ikinci siparişim için bir liste hazırladım...
ama elflerin çoğu çin malıymış güvenilir mi acaba ?
GÜLE güle kullan hepsinigüle güle kullanın bunlar de benim elflerim..
varda bloğuma saklıyordum neyse koyuyum bariimercanım yeşil ve mavi tonlara bittim süper seçimler opuyorumnanaktan
bende inglot far istiyorum ama çok ışıltılı geliyor bunlarda öylemi tatlım bide swach koysan tadından yenmeskaydirigubbakcemile3
kabukiden bende de var yumuşacıkkkzemuszemusbayanssulusmile
güle güle kullan hayatım :hulya:
cafelattecim inglotta simli , sedefli ve mat farlar var hemen her renkte bulabilirsin
saolun kızlar, sayenizde olduD
ikinci siparişim için bir liste hazırladım...
ama elflerin çoğu çin malıymış güvenilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?