Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

fırçalardan çekince kılları elime gelenleri var pek beğenmedim diye bilirim

Buda kabuki fırçası

bu serisi yeni çıkmış mua su uyguladı tenime uygun rengi bulana kadar gayet iyi göz altımda bir kılcal damar çatlaması var sürüce iyi kapatıyor

mercancım inglotlarını elflerini güle güle kullan canım
sen elf alışverişinde galyana geldin tek tek studio serisinden fırça almak senin için daha iyi olucaktı neyse kullan şimdilik elinlede çekme kuzum dökülmesin PPP çekersen elbet gelir
krem fasrı nasıl elfin beğendinmi ? bir de blush & bronzerı nasıl ? ben rengini pek beğeniom allığın ama pek kalıcı diil işte

şöyle bi indirim yapsada inglota da dalsam bende yoksam pintiliğim tutar bakar bakar çıkarım heheh

canım farlarınıda allık ve bronzerinide çok çok beğendim

--------------cnm güle güle kullan bu farın markası nedir bilmiyorumkismile çok parlak görünüyorlar burdan çok hoş memnun kaldınmıyerimseniben

valla öyle bende inglota girdim 2li palet yapabildim ancak indirim olucakmı diye sordum yok dediler facebooktada takip ediyorum ama yok sanırımbelki yaz sonu yaparlar
valla canım benim acelem yok beklerim öyle ilk deniceğim ürünlerde kazıklanmak istemem :) paletde beni bana bana bi zorlar :) PPP
canım farlarınıda allık ve bronzerinide çok çok beğendim

bende allıkla bronzerı beğendim :) fırçaları deneyemedim tabe

mercanım yeşil ve mavi tonlara bittim süper seçimler opuyorumnanaktan
bende inglot far istiyorum ama çok ışıltılı geliyor bunlarda öylemi tatlım bide swach koysan tadından yenmeskaydirigubbakcemile3

fırçalardan çekince kılları elime gelenleri var pek beğenmedim diye bilirim

Buda kabuki fırçası
güle güle kullan hayatım ben stüdyo fırça serisinden tek tek almıştım fırçaları ben çok memnunum biçok kez yıkadım bişicik olmadı hala yumuşacık ve kıl dökmedi
kabukiden bende de var yumuşacıkkkzemuszemusbayanssulusmile

güle güle kullanın bunlar de benim elflerim..

güle güle kullan hayatım :hulya:

valla canım benim acelem yok beklerim öyle ilk deniceğim ürünlerde kazıklanmak istemem :) paletde beni bana bana bi zorlar :) PPP

bende allıkla bronzerı beğendim :) fırçaları deneyemedim tabe
gerçekten güze farları diğer ürünleri denemedim farların gramajı çok diğer markalara göre hemde kaliteli 2,7 gram kare palet farlar fiyatı palet olarak 45 lira ama daha sonra palet almadan tek alabiliyorsun 19 lira teki limango vsde belki indirim olur rastlarsam haber veririm

cafelattecim inglotta simli , sedefli ve mat farlar var hemen her renkte bulabilirsin

domiination,mercan,tourmaline güle güle kullanın kızlar
elf'in fırcaları hakkında yorum istiyorum yerimseniben

saolun kızlar, sayenizde oldu D

ikinci siparişim için bir liste hazırladım...
ama elflerin çoğu çin malıymış güvenilir mi acaba ?

valla daha yeni haber çıktı çin malları ile alakalı giyim oyuncak vs toplatılıyormuş kanserojen maddeler içeriyor diye makyaj ürünlerine ne koyuyorlardır kimbilir :uhm:

güle güle kullanın bunlar de benim elflerim..

GÜLE güle kullan hepsini
varda bloğuma saklıyordum neyse koyuyum barii

cafelattecim inglotta simli , sedefli ve mat farlar var hemen her renkte bulabilirsin

ozaman ben sedefli ve mat serilerine bakıyım saol fıstıkımopuyorumnanaktan

saolun kızlar, sayenizde oldu D

ikinci siparişim için bir liste hazırladım...
ama elflerin çoğu çin malıymış güvenilir mi acaba ?

canım evet elfin bi çok ürünü made in china ' dır

çok teşekkür ederim hayatım.. süper renkleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…