Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım benim ben her sene aynı yaşı kutluyorum artık sabitledim 27' ekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol bebekim

güle güle kullan canım

renk süper güle güle kullan
hehehehe kız senin sesin çok genç gelioooo bi yaş geri gitmeyesinnnnn PPPPP

canım önemli olan ucuz olması değil içeriği aldıklarının en azından golden rose flormar she falan olmasına dikkat et bu kadar ucuz ürünler ileride başına sorun açar benden tavsiye aldığın far kaç para bilmiyorum ama 10 tlye flormar far alabilirsin en azından biraz daha için rahat eder kullanmadan aldıklarını geri götür bence cildimiz çok değerli bu tür ürünlerle onu bozmak ileride daha çok para harcamana neden olur kanımca :)

Kızlar gunaydın cıcılerınızı gule gule kullanınnn
günaydın tatlım opuyorumnanaktan
mercancım coşmuşsun inglotta dediğim kadar varmış değilmi 100 liradan fazla harcamıycam diye çıkmışsında heralde 200-250 tutmuştur aldıkların güle güle kullan güzel seçimler yapmışsın
canım valla bende inglotların renklerinin bolluğuna bayıldım karar vermedim alırken zor bir seçim oldu

dedim sana birde pahalı almam diyordun delikafadulden

güle güle kullan canım süperler valla ilk indirimde bende bir palet yapıcam duyan yazsın buraya bu arada kapatıcısı nasıl?
bu serisi yeni çıkmış mua su uyguladı tenime uygun rengi bulana kadar gayet iyi göz altımda bir kılcal damar çatlaması var sürüce iyi kapatıyor

]

300 tlyi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…