Biliyorum haklısın ama işte :kedi:
hehehehe kız senin sesin çok genç gelioooo bi yaş geri gitmeyesinnnnncanım benim ben her sene aynı yaşı kutluyorum artık sabitledim 27' ekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol bebekim
güle güle kullan canım
renk süper güle güle kullan
Ben de bugün bunları aldım kızlar.
Parlatıcı,Lipgloss,Eyeliner,Far
Pek kaliteli değiller sanırım,ucuz aldım.Farın renkleri hoşuma gitti.İhtiyacım da vardı
Bilmiyorum yine de kullanmadan net bişey söylenemez. kaydirigubbakcemile3
canım valla bende inglotların renklerinin bolluğuna bayıldım karar vermedim alırken zor bir seçim oldumercancım seftalı allıga bayıldım
canım valla bende inglotların renklerinin bolluğuna bayıldım karar vermedim alırken zor bir seçim oldu
günaydın tatlım opuyorumnanaktanKızlar gunaydın cıcılerınızı gule gule kullanınnn
mercancım coşmuşsun inglotta dediğim kadar varmış değilmi 100 liradan fazla harcamıycam diye çıkmışsında heralde 200-250 tutmuştur aldıkların güle güle kullan güzel seçimler yapmışsın
canım valla bende inglotların renklerinin bolluğuna bayıldım karar vermedim alırken zor bir seçim oldu
bu serisi yeni çıkmış mua su uyguladı tenime uygun rengi bulana kadar gayet iyi göz altımda bir kılcal damar çatlaması var sürüce iyi kapatıyorgüle güle kullan canım süperler valla ilk indirimde bende bir palet yapıcam duyan yazsın burayabu arada kapatıcısı nasıl?
300 tlyi geçtigünaydın tatlım opuyorumnanaktan
mercancım coşmuşsun inglotta dediğim kadar varmış değilmi 100 liradan fazla harcamıycam diye çıkmışsında heralde 200-250 tutmuştur aldıkların güle güle kullan güzel seçimler yapmışsın
dedim sana birde pahalı almam diyordun delikafadulden
]
300 tlyi geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?