- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Markası Colleen canım.--------------cnm güle güle kullan bu farın markası nedir bilmiyorumkismile çok parlak görünüyorlar burdan çok hoş memnun kaldınmıyerimseniben
canım bi site vardı ordan bakıyorum bende içeriğine falan elfte öyle çok zararlı bişiler çıkmadı normal yanevalla daha yeni haber çıktı çin malları ile alakalı giyim oyuncak vs toplatılıyormuş kanserojen maddeler içeriyor diye makyaj ürünlerine ne koyuyorlardır kimbilir :uhm:
mercancım swatch yapınca renklere bayıldım yahuuuuu çok güzellermiş ersimleri bekliyoruz artık
Markası Colleen canım.
Demin denemek için elime sürdüm,renkleri güzel.
Kullanmakta kararsızım ama korktum yorumlardan sonra eyvahedigeldismile
----MERCAN---- harika bu farlar helee sarı ne kadarda hoş çıkmış swach ta süper güle güle kullan tatlım ...yerimseniben
Kullan yahu 3-5 sene önce ben de kullanmıştım aynsınıMarkası Colleen canım.
Demin denemek için elime sürdüm,renkleri güzel.
Kullanmakta kararsızım ama korktum yorumlardan sonra eyvahedigeldismile
Kullan yahu 3-5 sene önce ben de kullanmıştım aynsını
Bir zararını görmedim,güzel renkler vereliniortak
Güle güle kullan
O zaman deniyim eğer alerji filan yaparsa çöpe boshayallersmile
indirim yoktu canım sadece eyelineri alınca fırça %30 indirimli oldu ama hepsini birlikte aldım aslında fiyatlarını sormuştum ama alışverişin heyecanıyla cevaplarını dinlemedim sanırım :))mercan; süpermiş renkleriii gülü gülü kullan..
bir de o kutudaki eyeliner ile o yamuk fırça ne kadar canımcım ya süper görünüyor..?
inglotta indirim var mıydı ?
canım inglot marka büyük palet 89 tl küçük te yetmiş küsür olması lazım inglotta palet büyüdükçe fiyat küçülüyormuşMERCAN BU FARLARIN FİYATLARI NEDİR CNM ?BİDE MARKA opuyorumnanaktan
canım inglot marka büyük palet 89 tl küçük te yetmiş küsür olması lazım inglotta palet büyüdükçe fiyat küçülüyormuş
afiet olsun canım.
Dun flormardan ıkı ruj aldım kızlar,salak gibi yine aynı renkten alıp gelmısım
aksama koyarım bebişim,yalnız ben flormarın holographic rujlarının dudakta durusunu sevmıyormusum onu anladım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?