teşekkürler dolphin.güle güle kullan tatlım
sağol canım.bendede vardıama aldıkça alası geliyor insanın. adamlar aşmışlar bu konularda kendilerini. fardı ,ojeydi,kalemdi. güzel gerçekten..okypetecim gule gule kullan,kısa surede atlatırım umarım bu flormar fobimi bende guzel cıcılerınızı gordukce.Ojenin rengi cok klasmış
okypete iyi günlerde kullan canım oje ve kalemden bende de var
meşhur chanel 505 e benziyor :):)
gerçektem renkler güzel :):)
bende flormardan bu farı aldım. ıslak kuru kullanılıyormuş. içinde yeşilimsi altın yansımalar var. buğulu göz makyajı için ideal.
no 68
bu dudak kalemini hep söylüyorlardı. tam dudak rengi. her şeye gider bence.
201
ve youknowcuğumda görüp hayran olduğum oje flormar 413
herkesin zevki farklı tatlım flormara nedense alışamadımgüle güle kullan canım bende flormarı seviyorum valla hep gidip ordan alasım var renkler süper farlarını seviyorum oje pek kullanmam maskasarasıda gayet iyi bence flormar çıtayı yükseltiyor :))) mutlaka denenmesi gereken bir marka :) bende de 4lü ıslak kuru farı var renkler süper oluyor ıslak kullanımda
evet ojeleri eskiden çok iyiydi zaten sadece ojesini alırdım şimdi pastel oje alıyorum genelde çok memnunumflormarın
göz kalemleri
rujları
farları gayet hoş ..
eskiyle kıyaslanmayacak kadar iyi ..
ama ojeleride eski kıvamını kaybetti hemen çıkıyolar
renkler hoş gerçektenpen swan
okypete
güle güle kullanın cicilerinizi.
o farın beyazı var bende flormar gayette hoş
ben cuma gününe izin alcam sanırsam .
öğleden sonra yani
eski işyerime gidicem
hani oraya kadar gitmişken elca'yada uğrayayım diyorum
çoşmam di mi
magrentacım bi isteğin var mı kuzum ?
herkesin zevki farklı tatlım flormara nedense alışamadım
evet ojeleri eskiden çok iyiydi zaten sadece ojesini alırdım şimdi pastel oje alıyorum genelde çok memnunum
renkler hoş gerçekten
ben cuma gününe izin alcam sanırsam .
öğleden sonra yani
eski işyerime gidicem
hani oraya kadar gitmişken elca'yada uğrayayım diyorum
çoşmam di mi
magrentacım bi isteğin var mı kuzum ?
canım senin alışamama nededin sana uymaması yani gözünde alerji yapması sırf bu yüzden firmaya karşı kötü bakma sana uymamış olabilir ama ürünleri güzel bence renklerde çok uyumlu her renk var
yok tatlım firmaya kötü bakmam sonuçta yılların köklü firması bu zamana kadar ayakta kalmayı başarmış firmalardan hakkını yememek lazım türk firmaları arasında başarılı malum benim bi alerji durumu var her ürünü kullanamıyorum ama ojelerini alırım bazen
canım senin alışamama nededin sana uymaması yani gözünde alerji yapması sırf bu yüzden firmaya karşı kötü bakma sana uymamış olabilir ama ürünleri güzel bence renklerde çok uyumlu her renk var
kullanmadığın ürünler için bence olumsuz yorum yapıyorsun o yüzden söyledim canım çoğu ürünü başarılı ama sen her flormar ürünü gördüğünde bence cecile alın ya da golden rose diyorsun benden kaçmazmesela ben cecile kullanmadım çünkü far renklerini sevmiyorum 1 tane mor farım vardı onuda kullanmıyorum o yüzden yorum yapmıyorum insanları yanlış yönlendirme olmasın diye ben flormarcıyım ya sadık müşteriyim koruyorum firmayı ahahaha gidip beleş malzeme isticem valla çok koruyorum sende cecileden iste ohh bedavadan geçiniriz:2:bayanssulusmile
ebrucum bi isteğin varsa sende söle.
magrentacım iznim iptal maalesef ha izmire gelcem mi
kesinlikle ama bayram sonrası :)
ramazanda izin verdiler oruclu oruclu napam izni :)
bi gidim görim bakalım neler var :)
ebrucum bi isteğin varsa sende söle.
magrentacım iznim iptal maalesef ha izmire gelcem mi
kesinlikle ama bayram sonrası :)
ramazanda izin verdiler oruclu oruclu napam izni :)
bi gidim görim bakalım neler var :)
valla cecileden bedava çok ürün kullandım farları allıkları parfümleri rujları hatta bazaılarını daha etiketi bile yokken denedim argede çalışan akrabam sağolsun yolluyordu aslında flormar sürekli personel ilanı veriyor orayamı girsen ne çalışmaya bütün gün makyaj ürünleri içinde ohhh sefan olsun bayanssulusmile
Ya kızlar farlar falan tamam bellı bır kalıtede ama su da bır gercek ten urunlerınde cok zayıflar..sırf flormar degıl,pastelde oyle..keza cecıle ıcınde aynı seyı dusunuyorum ben.
Ten grubunda sınıfta bırakıorum ben :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?