Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullan tatlım
teşekkürler dolphin.

okypetecim gule gule kullan,kısa surede atlatırım umarım bu flormar fobimi bende guzel cıcılerınızı gordukce.Ojenin rengi cok klasmış
sağol canım.bendede vardıama aldıkça alası geliyor insanın. adamlar aşmışlar bu konularda kendilerini. fardı ,ojeydi,kalemdi. güzel gerçekten..
okypete iyi günlerde kullan canım oje ve kalemden bende de var
meşhur chanel 505 e benziyor :):)
gerçektem renkler güzel :):)

çok güzeller albatros. bende görünce alayım dedim. hoşuma gitti renkleri...

güle güle kullan canım bende flormarı seviyorum valla hep gidip ordan alasım var renkler süper farlarını seviyorum oje pek kullanmam maskasarasıda gayet iyi bence flormar çıtayı yükseltiyor :))) mutlaka denenmesi gereken bir marka :) bende de 4lü ıslak kuru farı var renkler süper oluyor ıslak kullanımda

flormarın
göz kalemleri
rujları
farları gayet hoş ..
eskiyle kıyaslanmayacak kadar iyi ..
ama ojeleride eski kıvamını kaybetti hemen çıkıyolar

Okypete güle güle kullan... Farın içinde yeşil ışıltılar olması bence çok hoş... Pırıltılı siyah veya koyu gri-yeşil bileşimini hep sevmişimdir makyajda.

ben cuma gününe izin alcam sanırsam .
öğleden sonra yani
eski işyerime gidicem
hani oraya kadar gitmişken elca'yada uğrayayım diyorum
çoşmam di mi
magrentacım bi isteğin var mı kuzum ?

herkesin zevki farklı tatlım flormara nedense alışamadım
flormarın
göz kalemleri
rujları
farları gayet hoş ..
eskiyle kıyaslanmayacak kadar iyi ..
ama ojeleride eski kıvamını kaybetti hemen çıkıyolar
evet ojeleri eskiden çok iyiydi zaten sadece ojesini alırdım şimdi pastel oje alıyorum genelde çok memnunum
pen swan
okypete
güle güle kullanın cicilerinizi.

o farın beyazı var bende flormar gayette hoş
renkler hoş gerçekten

öğleden sonra yani
eski işyerime gidicem
çoşmam di mi

OYYYYYY valla coşmazsan olmaz en azından benim için coş canım hehehe gidersen banada bişiler bak canım nasılsa gelceğin yer izmir

herkesin zevki farklı tatlım flormara nedense alışamadım

evet ojeleri eskiden çok iyiydi zaten sadece ojesini alırdım şimdi pastel oje alıyorum genelde çok memnunum

renkler hoş gerçekten

canım senin alışamama nededin sana uymaması yani gözünde alerji yapması sırf bu yüzden firmaya karşı kötü bakma sana uymamış olabilir ama ürünleri güzel bence renklerde çok uyumlu her renk var

öğleden sonra yani
eski işyerime gidicem
çoşmam di mi

gittmişken uğra tabi vede coş tabi yani bizim yerimizede coş mac far bulmuşsun 7 liraya alınmazmı ya adamı döverler valla al tabi 1 makyaj ürününe vereceğin parayla bir sürü şey alırsın bende giden olursa haber versin demiştim ama magrentaya sormuşsun isteğin varmı diye ben söylemedim sipariş

canım senin alışamama nededin sana uymaması yani gözünde alerji yapması sırf bu yüzden firmaya karşı kötü bakma sana uymamış olabilir ama ürünleri güzel bence renklerde çok uyumlu her renk var

yok tatlım firmaya kötü bakmam sonuçta yılların köklü firması bu zamana kadar ayakta kalmayı başarmış firmalardan hakkını yememek lazım türk firmaları arasında başarılı malum benim bi alerji durumu var her ürünü kullanamıyorum ama ojelerini alırım bazen

kullanmadığın ürünler için bence olumsuz yorum yapıyorsun o yüzden söyledim canım çoğu ürünü başarılı ama sen her flormar ürünü gördüğünde bence cecile alın ya da golden rose diyorsun benden kaçmaz mesela ben cecile kullanmadım çünkü far renklerini sevmiyorum 1 tane mor farım vardı onuda kullanmıyorum o yüzden yorum yapmıyorum insanları yanlış yönlendirme olmasın diye ben flormarcıyım ya sadık müşteriyim koruyorum firmayı ahahaha gidip beleş malzeme isticem valla çok koruyorum sende cecileden iste ohh bedavadan geçiniriz:2:bayanssulusmile

valla cecileden bedava çok ürün kullandım farları allıkları parfümleri rujları hatta bazaılarını daha etiketi bile yokken denedim argede çalışan akrabam sağolsun yolluyordu aslında flormar sürekli personel ilanı veriyor orayamı girsen ne çalışmaya bütün gün makyaj ürünleri içinde ohhh sefan olsun bayanssulusmile

ebrucum bi isteğin varsa sende söle.
magrentacım iznim iptal maalesef ha izmire gelcem mi
kesinlikle ama bayram sonrası :)
ramazanda izin verdiler oruclu oruclu napam izni :)
bi gidim görim bakalım neler var :)

tatlım mac far istiyorum güzel renk varsa mavi olursa muhteşem olur tekli farlarından cep telimi özelden mesajlıyım sana gidince ararsın ok ?

HAYDAAAA yane oruç ve izmir ters olur canım olsun sonra kullanırsın sende :))) neyse napalım bişi çıkarsa gene kargo parası öderiz
canım özelden msj atayım ben sana :)))))

haaaaaaa sen baştan torpillisin hehehe yok ki flormarda tanıdığım sustum ben artık hahah
valla ilanlarını görüyorum canım ama orda durup danışman olmak bana göre değil ben içinde olmalıyım danışmanlık bana yetmez yane hehehe

Ya kızlar farlar falan tamam bellı bır kalıtede ama su da bır gercek ten urunlerınde cok zayıflar..sırf flormar degıl,pastelde oyle..keza cecıle ıcınde aynı seyı dusunuyorum ben.
Ten grubunda sınıfta bırakıorum ben :)))))))))))

---------PEN SWAN------------- güle güle kullan cnm o losyonlu temizleyicii cıvık cıvık bişiymi yoksa temizleme mendili gibimi cnm kullanışlıysa bende düşünüyorumda ??

evet o konuda haklısın ten ürünlerinde daha profesyonel markaları tercih etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…