Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sağol canım ben metroyla gideyim umarım gittiğime değer bize küçük sanayi durağı yakın altımsehire

canlarım akne izleri olan bir cildim mevcut.
vichy marka fondoten almak istiyorum ama 2 tane fondotenini buldum
bir tanesi normaderm serisine ait
diğeri dermabland (harf hatası yapmış olabilirim) serisine ait
hangisini önerirsiniz?

sinirlerim çok bozuktu güldürdün cnm beniiikaydirigubbakcemile3çok yaşaa kelebek yapışmış hissi allahım nerden aklına geldi bu kelime tmmm cnm almıyım ozaman teşekkürler:roflol:

sinirlerim çok bozuktu güldürdün cnm beniiikaydirigubbakcemile3çok yaşaa kelebek yapışmış hissi allahım nerden aklına geldi bu kelime tmmm cnm almıyım ozaman teşekkürler:roflol:

Esprik böcüü ısırdı beni ondan kaydirigubbakcemile2
Paran boşa gitmesin..çok özeniyorum bende ok gibi kirpiklere,ama kullanması zor boshayallersmile

Esprik böcüü ısırdı beni ondan kaydirigubbakcemile2
Paran boşa gitmesin..çok özeniyorum bende ok gibi kirpiklere,ama kullanması zor boshayallersmile

zemuszemustamam canım çok mersi tşküü ettim yoksa para çüp tenekesine gitmişti :)) a.s.

saol canım benim daha bir ten rengi gibi istiyordum ama ölü gibi olurum iyice diye düşündüm şimdilik bunla idare edeyim dedim :))))))

günaydın kızlar iyi sabahlarrrbayanssulusmile

bunu çok istiyordum nihayet aldımm
buda meşhur buğulu göz makyajı için olan fırça
buda far uygulama fırçası

eyeliner fırçası geçen kırık uçlu olanını almıştım buda kesik uçlu olan ama ben ötekini daha rahat kullandım bunu fırça ile ince süremiyorum.

bu beyaz kalemi çingene makyajı yarışmasına katılacaktım onun için almıştım ama makyajım hoşuma gitmedi beceremedim :))

2 tane alınca 3.sü bedavaya geliyormuş 3ü 59 tl

yüzde duruşu çok güzel uygulayan bayan sürünce kadife gibi yaptı tenimi ama evde kendim yaptım olmadı zaten fondöten uygulamayı beceremiyorum bende güzel durmuyor zannediyordum meğersem ben uygulamayı beceremiyormuşum tabi yine beceremedim şu uçları beyaz olan fırçayla sürüyorum
buda kahverengi eyelinerim

bu duralinem
bunlarda yeni far paletlerim

bu sefer biraz soğuk renkler seçtim
buda allıklarım için cicim

mercan sende ınglot çu oldun yane :):):))
çok güzel seçimler yapmışsın bayıldım
sende bunlara ne kadan bayıldın onuda merak ettişm iyi bir aslışveriş olmuş :)
iyi günlerde kullan inşallah :)

of mercanım ya çok vermişsin :):) bir kerede vermem ben bu parayı
ayın belli günlerine bölerim ööle daha ii oluyor kanımca :):) alkisalkisalkis
ama uzuunn süre kullanacağın ürünler almışsın
mutlu günlerinde kullan canım inşallah :) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…