Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ama bişey daha söyleyimmi ben bu rujların yapısın golden roseye benzettim yapıları aynıhiç bu kadar para vermeye gerek yokmuş hatta şu turuncu gibi olan rengin bende golden rose olanıda var akşama bir karşılaştırma yapayım renkleri aynımı

teşekkür ederim.yaff kartıma taksit yapamadılar işe yaramaz bir katrım var ötekine eşim el koydu ama bu kartımda haberi yok

evet canım ruj konusunda sana katılıyorum ınglot bende denedim
ben flormar almaya başladıktan sonra anladım bunu kesinlikle 15 tl den
fazlasını vermem artık rujlara
çoookk bayıldığım bir şey olmadığı sürece bilmiyorumkismile

:roflol: :roflol:taktik güzel bendemi denesem acabaa :tomato: :tomato:
yok anam yapma sakın nasıl pişmanım nasıl pişmanım bir bilsen artık kozmetik alış verişi yapmıyacam kendime söz veriyorum şu mübarek günde benim 6 aydır harcadığım paralara nice yoksul aileler doyardı gerçekten bu sefer son çok aştım kendimi bu aldıklarımıda ödeyim bir daha almayacam zaten işten çıkma ihtimalimde varki ihtiyacım olan birşeyi bile almak için en az 5 kez düşünecem

bu beyaz kalemi çingene makyajı yarışmasına katılacaktım onun için almıştım ama makyajım hoşuma gitmedi beceremedim :))

2 tane alınca 3.sü bedavaya geliyormuş 3ü 59 tl

canımcım gule gule kullan :)))

Mercancım şok oldum canım naptın yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
o kadar para verilip alınırmı yavaş yavaş al canım benim hatta bundan sonra bişi alma
yazık o kadar para veriyorsun kullanım ömürleri var farın eyelinerin falan
pintiyim ya söylemem lazım bende inglota dalcam hala indirim bekliyorum o indirimi kaçırmam

bu arada duralinin olduğu için ayrıca eyeliner alma canım her far sana eyeliner zaten güle güle kullan
hesap ödeme tarihinde görüşürüz tekrar bende kartımı ödeyim geleyim bare :)
ben park bravoya girdim mi direk nine weste yöneliyorum korkuyorum inglota geçersem nolur diye :

mercan sende bendenmisin canım ya bende
alışverişte böyle kaptırıyorum kendimi sonra diyorum lki bu paralara
bir aile geçiniyor bir ay :):)
ama olsun alınmış alınmıştır bundan sonra alma derrim ben
bunlar uzun süre gider sana hesapsıs olmamak lazım bu devirde :):)

canım birbukadar da diğerleri tutmuştu onları alalıda daha 15 gün olmadı bile işte buda bir hastalık herhalde ama çok pişmadım ödemede zorlanacağım buay herhalde haklısın duraline varken mesela bu seferki aldığım eyeliner fazlalıktı onu alma sebebimde fırçasını indirimli almaktı eheehee nekadar düşünceliyim demi

Mercancım o kadar seye 505 vermısın,valla ben tek diora 72 verıorum dusunursen.Yani içini rahatlatmak ıcın soylemıyorum ama karlı olmus kuzum yaaa :))))

evet öyle yapıcam uzun bir süre bişey almıcam inşallah. ama aldıklarımın hepsini çok seviyorum zemuszemus

Mercancım o kadar seye 505 vermısın,valla ben tek diora 72 verıorum dusunursen.Yani içini rahatlatmak ıcın soylemıyorum ama karlı olmus kuzum yaaa :))))
yaaa gaza getirme beni şimdi bir koşu gider birşeyler daha alırım haaa.
Evet diordan bir pudra beğendim 114 tl ama alamadım dı.

alsanaalsanasmile mercancım düşünceni yerim senin heheh bence artık dur canım abartmışın
bişi almadan önce buraya gel biz seni rahatlatırız almazsın
donutcum aman canım sen bişi deme sana bu konuda bişi demiyoruz :))))))
lakin ne kadarda kazansam konuyu hastalık derecesine getirmek istemem ki bu topik çok zararlı fazla abarmayalımmmmmmalsanaalsanasmile

aman haaaaaaaaaaaaaaaaaa onu dinleme bizi dinle yter bu aldıkların canım stooooopppp

yahu on tane ınglot alacagına alsydın ya dioruuu deli kız:))

ben hastayım ama bunu hep bılıyordun magrentacım ya :gitme: :gitme:

mercancım güzel günlerde kullan , allık fırçanın fiyatını öğrenebilirmiyim ?
bi de
donutum fiyat konusunda sana katılıorum ,
bence de uygun bir alışveriş olmuş mercan , ilk kez alıdığın ürünlerse , özellikle fırçalar , biraz maliyetli olması normal , sonuçta yıllarca kullanılıyor bir fırça , zırt pırt fırça almıyacaksın
ama inglotun farları bana pahalı gelir onu biraz gereksiz buldum , rujları çok beğendim opuyorumnanaktan
kısaca güle güle kullan opuyorumnanaktan
diorun hangi pudrasını beğendin diorskin nude loose ise ben kullanıyorum , kessinlikle tavsiye ederim opuyorumnanaktan

--------MERCAN------güle güle kullan cnm turuncumsu rujun harikaaaaaa görünüyor...sengözlerimebaksanab

yahu on tane ınglot alacagına alsydın ya dioruuu deli kız:))

ben hastayım ama bunu hep bılıyordun magrentacım ya :gitme: :gitme:
Donutcum benim sana bişi dermiyim tatlım yaww alınma yeterki şu mercan hanım alışverişkolik olmasın dieeee gaza gelmesin yane sen bu şekilde idare ediyorsun ayarlamışın ok buna bişi diemem demiyorumda ama mercanın durumunda artık yeter demek lazım bir anda çok şey almış evet kaliteli kullanılacak şeyler ama zamana yaysa çok daha iyi olurdu yane şahsi fikrim :)))))

enem bu da gaz veriyor kızzzz çıkçak işten sonra kendini alışverişe vercek bakkkk gaz vermeyin hatuna bencede fırçalar için iyi olmuş ama bir anda çok almış

ya ama ilk aldığı için bu kadar olması normal magrentamu ha yarısını şimdi almış ha sonra almış yine aynı para gidecekti , bence bişey değişmedi kaydirigubbakcemile3
bi daha alma mercan lmaz:
oldumu magrentakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…