Donutcum benim sana bişi dermiyim tatlım yaww alınma yeterki şu mercan hanım alışverişkolik olmasın dieeee gaza gelmesin yane sen bu şekilde idare ediyorsun ayarlamışın ok buna bişi diemem demiyorumda ama mercanın durumunda artık yeter demek lazım bir anda çok şey almış evet kaliteli kullanılacak şeyler ama zamana yaysa çok daha iyi olurdu yane şahsi fikrim :)))))
enem bu da gaz veriyor kızzzz çıkçak işten sonra kendini alışverişe vercek bakkkk gaz vermeyin hatuna bencede fırçalar için iyi olmuş ama bir anda çok almış
ya ama ilk aldığı için bu kadar olması normal magrentamu ha yarısını şimdi almış ha sonra almış yine aynı para gidecekti , bence bişey değişmedi kaydirigubbakcemile3
bi daha alma mercanlmaz:
oldumu magrentakaydirigubbakcemile3
ya ama ilk aldığı için bu kadar olması normal magrentamu ha yarısını şimdi almış ha sonra almış yine aynı para gidecekti , bence bişey değişmedi kaydirigubbakcemile3
bi daha alma mercanlmaz:
oldumu magrentakaydirigubbakcemile3
ayyy magrenta kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun kaydirigubbakcemile3
yüzde duruşu çok güzel uygulayan bayan sürünce kadife gibi yaptı tenimi ama evde kendim yaptım olmadı zaten fondöten uygulamayı beceremiyorum bende güzel durmuyor zannediyordum meğersem ben uygulamayı beceremiyormuşum tabi yine beceremedim şu uçları beyaz olan fırçayla sürüyorum
buda kahverengi eyelinerim
bu duralinem
bunlarda yeni far paletlerim
bu sefer biraz soğuk renkler seçtim
buda allıklarım için cicim
HEHEH öleyimdirPP anam kendimi çok pinti hissettim ama yazık daha fazla yapmasın alışveriş eşi ile arası bozulmasın çok düşünceliyim çokkkkkkkaydirigubbakcemile2:hulya:bayanssulusmile
aslan burcu pinti olmaz halbusem sende kesin karışıklık varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada gojonede %40 indirim var nası içime oturdu anlatamameyvahedigeldismile
mercanım güle güle kullan gene far renklerine bayıldım soğuk tondaki renklerde çok güzel swacthları bekliorusbayanssulusmile
fırça konusunda iyi marka almakla çok iyi etmişsin zaten elflerinde var sana çok uzun süre yeter tatlım.. zemuszemus
heheh benim pintilik zaman zaman oluyor bende herşeyin bir ederi vardır o ederi aşamazlar mesela bir ruja 10tlden fazla vermem hayattaki vermedimdePPP
neysem gojane i bende gördüm ama içim elvermedi söylemeye yaaa acep siparişini iptal edip yeni sip.versen acep?
kızlar ben yeniyim merak ettim girdimm siteye .. burada aldıklarınızı mı paylaşıyorsunuz .. öğrenmek istedim açıklayabilicek olan var mı ?
bilmiyorumkismile
şunu alsam diyorum yaaa ne dersinis ben çok beğendim
bu renk flormarda falan varmıdır acaba yoksa kıysammı paraya :)
valla değermi ona karar vermek lazım canlar
renk şahane loreal de vardı birde buna benzer
bir pembe onuda araştırayım bir bakalım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?