Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

olumunekankayizsmile

enem çok pinti gördüm kendimi
ama miniicm bu onunn kaçıncı alışverişi elf var tbs var inglottda bi bu kadar daha var yani hepsi bu ay oldu yuh diyorum o yüzden birde işi kötüymüş sallantıdaymış e ozaman almasın demeee :) neysem ben kapadım bu konuyu

ayyy magrenta kaydirigubbakcemile3 çok hoşsun kaydirigubbakcemile3

HEHEH öleyimdir PP anam kendimi çok pinti hissettim ama yazık daha fazla yapmasın alışveriş eşi ile arası bozulmasın çok düşünceliyim çokkkkkkkaydirigubbakcemile2:hulya:bayanssulusmile

hepsi çok güzel ya .iyi günlerde kullan tatlımopuyorumnanaktan

HEHEH öleyimdir PP anam kendimi çok pinti hissettim ama yazık daha fazla yapmasın alışveriş eşi ile arası bozulmasın çok düşünceliyim çokkkkkkkaydirigubbakcemile2:hulya:bayanssulusmile

aslan burcu pinti olmaz halbusem sende kesin karışıklık varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada gojonede %40 indirim var nası içime oturdu anlatamameyvahedigeldismile

mercanım güle güle kullan gene far renklerine bayıldım soğuk tondaki renklerde çok güzel swacthları bekliorusbayanssulusmile
fırça konusunda iyi marka almakla çok iyi etmişsin zaten elflerinde var sana çok uzun süre yeter tatlım.. zemuszemus

heheh benim pintilik zaman zaman oluyor bende herşeyin bir ederi vardır o ederi aşamazlar mesela bir ruja 10tlden fazla vermem hayattaki vermedimde PPP
neysem gojane i bende gördüm ama içim elvermedi söylemeye yaaa acep siparişini iptal edip yeni sip.versen acep?

nası iptal ediyim 2 gün geçti üstünden siparişinboshayallersmile
parayı çektiler ama tracking kodunu vermediler daha

kızlar ben yeniyim merak ettim girdimm siteye .. burada aldıklarınızı mı paylaşıyorsunuz .. öğrenmek istedim açıklayabilicek olan var mı ?
bilmiyorumkismile

selam kızlar magrentam seni ekledim bloguma se görmedinmi yoksa daha adı yazıyor kullanıcı adımın altında aşkol daha bakmamışsın bile küstüm küstümmm :umursamaz:

albatroscum ikameleri mevcut tabiki ama illede lancome dersen al , çok güzel her makyajla olur .

valla değermi ona karar vermek lazım canlar
renk şahane loreal de vardı birde buna benzer
bir pembe onuda araştırayım bir bakalım :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…