gecikme için kusura bakmayın deneme yapmak istedim işimin arasında kız deneyince güzel oldu ama ben süremedim sanırım kabuki güzelmiş lakin fondotenden kapatıcılık beklememek lazım mış :)
fiyatları yazayım hepsi %50 indirimli
kabuki 34,90
fondoten 02 no 42,90
e vitaminli krem 29,90
kenevirli el kremi ufak boy 12,90
ben de bugün bir ruj aldım ama kalkıp da çekesim yok hiç şimcik
üşeniyom :1rolleyes:
jackalım bi de bgn kotona gittim ben
%50 indirim varmış sizde,internet adresinizde öyle diyor dedim (facebook dan anons etmişler çünkü)
yok öyle bi şey dedi kadın
zaten olsa şaşarım dedim :dilcikar:
tüm kotonlar indirimde ama işte bu Allahın kazma Bartınlıları (töbe Yarabbim!) hiç bir indirimi ,kampanyayı uygulamıyorlar.
nakitlerde indirim yapıyoz dedi bi de s*lak kadın
alay ediyo sanki.
ay çok sinirlendimalsanaalsanasmile
gecikme için kusura bakmayın deneme yapmak istedim işimin arasında kız deneyince güzel oldu ama ben süremedim sanırım kabuki güzelmiş lakin fondotenden kapatıcılık beklememek lazım mış :)
kabuki 34,90
fondoten 02 no 42,90
e vitaminli krem 29,90
sonunda ınglot fırçalarıma kavuştum:))))))))
pudra fırçası, allık fırçası, far fırçası ve gölge fırçası oje hediye
donutcum makyaj bazı ınglottan bende uygulattım yapısı falan güzeldi ama mineral diildi cnm fiyatınada 30 küsür dediler
güneş ürünlerinde yüzde 40 indirim vardı alıyım almayım arasında kalıp almadan döndüm bioterhm di sanırım onu pek övdüler önerdiler ama almadım birde lancaster dı sanırım onuda cok methettiler donut enginnnnnnn tecrübelerine dayanarak sana bi soruyum istedim önce bioterm nasıl göz altı kreminide alcaktım son anda vazgeçtim bi yardım nolur la roche de var aklımda ya offffffffffff:))))))
tüh body shop un önünden geçtim girmedim keşke baksaymısım nelerde varmıs indirimleri
kabuki 34,90
fondoten 02 no 42,90
e vitaminli krem 29,90
canım bahsettıgım pembe pıgment o :) glossun ıcıne dokucem onu :)
dior pink lust canım rengi
seninde rujun rengi Monica tonlarındaymıs,şimdi gordum.Gule gule kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?