- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
Eki Görüntüle 545407 Eki Görüntüle 545408
Bende too faced in maskarasını ve far paletini aldım kızlar :)
far paletinin renkleri çok güzel güle güle kullan
nerde satılır acaba bu marka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 545407 Eki Görüntüle 545408
Bende too faced in maskarasını ve far paletini aldım kızlar :)

far paletinin renkleri çok güzel güle güle kullan
nerde satılır acaba bu marka
dior fondoteni araştırıyorum bu aralar
yüzümde kalıp gibi durmıcak ama kapatıcılığıda iyi olucak birşey arıyorum
tavsiye eder misiniz?
Kesinlikle tavsiye ederim Dior un fondotenini :)
Bende gören arkadaşlarımda denediler hatta sonra herkes çok memnun kalıp aldı :)
Ben yüzümü çok fazla makyaja bulamak istemiyorum, bu fondoten hem çok işe yarıyor hemde piyasadakilere göre çok çok kaliteli :) Valla bence düşünmeden alın :) Ben yurtdışından almıştım, yüzünüzü çok güzel göstericek demişti satan kız :) Haklıymış walla :))

Çok saol :) Bende çok beğendim :) Gitti gidiyordan aldım ben, bir sürü rengi vardı, ben bunu beğendim :) Ama diğerlerinide alıcam çok sevdim :)

tam istediğm tonlar
renkli makyaj sevmem
göz makyajında kahve ve siyah tonlarını kullanırım
yapısı ve kalıcılığı nasıl acaba
kusura bakma çok soru sordum

Canım sana roosmann bir diye mağazada satılan çok hesaplı ve kaliteli bir ürün söyleyeceğim eğer yaşadığın şehirde varsa bir bak derim ben.bu mağazada Alman ürünü olan Rival de loop diye bir marka var onun standa göz bazı diye satılıyor, ben keşfettiğimden beri onsuz far sürmez oldu .ilk keşfettiğimde 3.5tl iken suanda 8 tl civarında satılıyor.çok ince olarak göz kapağına sür ve dağıt üzerine far kalem ne istersen uygula müthiş canlı ve kalıcı oluyor.9 saat durduğunu bilirim gözümde farın
En son YSL touch eclat fondöten ve estee lauder advance night repair setini aldım

Far bazımı kendim yapıyorum. Mac inkinden iyi oluyor :))

bundan önce bi watsonsa girdim ama ne hikmetse hiçbirşey almadan çıktım...
  bundan önce bi watsonsa girdim ama ne hikmetse hiçbirşey almadan çıktım... 

) bunu değiştirmeye giderim elimde üç beş ürünle ordan çıkarım, olan yine keseme oldu yani
) bunu değiştirmeye giderim elimde üç beş ürünle ordan çıkarım, olan yine keseme oldu yani  kokusu güzel ambalajı hepten güzel ilerde dokmeli şampuan veya saç kremimi boşaltır öylede kullanırım diye bu boyunu aldım...
 kokusu güzel ambalajı hepten güzel ilerde dokmeli şampuan veya saç kremimi boşaltır öylede kullanırım diye bu boyunu aldım...  
	 iyiki almışım aklıma estikçede püskürtüp duruyorum
 iyiki almışım aklıma estikçede püskürtüp duruyorum

biri çilekli diğeri hindistan cevizli kokulu, ikiside çok hoş kokuyor... alınır
 biri çilekli diğeri hindistan cevizli kokulu, ikiside çok hoş kokuyor... alınır 
	 sıra bakalım ne zaman gelecek(pek duş jeli kullanmam, hakiki beyaz sabun hacı şakirden vazgeçemiyorum
 sıra bakalım ne zaman gelecek(pek duş jeli kullanmam, hakiki beyaz sabun hacı şakirden vazgeçemiyorum  )
) 
	 üstelik el tarafından hemen emiliyor, yağlı yapış yapış bir yapısı yok, ben çok severek kullanıyorum, bu sefer şeftali aromalı olanınıda aldım, annelerede dağıttım bayıldılar, fiyatıda çok uygun(1,5tl) dikkatimi çekti gratis bu aykı ürün tanıtım kataloğuna bu minişleride koymuş
üstelik el tarafından hemen emiliyor, yağlı yapış yapış bir yapısı yok, ben çok severek kullanıyorum, bu sefer şeftali aromalı olanınıda aldım, annelerede dağıttım bayıldılar, fiyatıda çok uygun(1,5tl) dikkatimi çekti gratis bu aykı ürün tanıtım kataloğuna bu minişleride koymuş 

cilt bakım ürünleri beni daha çok cezbediyor, yine fotoğrafa sığmadığı için koymadığım kulak çubuğu ve makyaj temizleme pamuklarıda var,
 cilt bakım ürünleri beni daha çok cezbediyor, yine fotoğrafa sığmadığı için koymadığım kulak çubuğu ve makyaj temizleme pamuklarıda var,  ürünü keşke yazın farkedebilseydim, neyse denemek için birer kere kullandım ve kalanını yaza saklamayı düşünüyorum...
ürünü keşke yazın farkedebilseydim, neyse denemek için birer kere kullandım ve kalanını yaza saklamayı düşünüyorum... 

özelliklede bu eldivene bayıldım, bir kerede kullandım, kese işlevini fazlasıyla yapıyor, vücut scrublarıyla kullanılırsa ölü deriyi çokta güzel arındırır.. fotoğrafı çekerken farkettim, ürün üzerinde nereye kullanılacağına dair minik birerde çizim varmış
 özelliklede bu eldivene bayıldım, bir kerede kullandım, kese işlevini fazlasıyla yapıyor, vücut scrublarıyla kullanılırsa ölü deriyi çokta güzel arındırır.. fotoğrafı çekerken farkettim, ürün üzerinde nereye kullanılacağına dair minik birerde çizim varmış  bence harika bir düşünce, niye bizim yerli firmalarımız bunu yapmazki? ürün orjinal Alman malı, herşey bir tarfa Almanlar bu işi gerçekten hakkıyla yapıyor :128: kış bitsin yaz gelsin diye sabırsızlanmama sebep olan bir set, yazın ayaklarım cayır cayır yanmıştı, serinletici ayak kremini en çokta bunun için merak ediyorum
 bence harika bir düşünce, niye bizim yerli firmalarımız bunu yapmazki? ürün orjinal Alman malı, herşey bir tarfa Almanlar bu işi gerçekten hakkıyla yapıyor :128: kış bitsin yaz gelsin diye sabırsızlanmama sebep olan bir set, yazın ayaklarım cayır cayır yanmıştı, serinletici ayak kremini en çokta bunun için merak ediyorum  bacak için olan serinletici kremide ince kılcal damar varisi olanlar bence kullanabilir... ürünün fiyatı kalitesiyle kıyaslanırsa şaka gibi 11,90 tl
 bacak için olan serinletici kremide ince kılcal damar varisi olanlar bence kullanabilir... ürünün fiyatı kalitesiyle kıyaslanırsa şaka gibi 11,90 tl 
 hoşcakalın
 hoşcakalın