Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler (Resimli) Kızlar bu Ayakkabının üstüne hangi elbise gider..Bulamadım bir türlü

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96

kızlar nisan 29 unda düğün var kuzenimin düğünü, bu ayakkabıya hangi tür elbise gider..?
Mini dar elbise düşünüyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var , hatta ben de istediğim bir modeli koyayım
Şimdiden teşekkürler

buna benzer bir elbise ile güzel olur faka tayakkabıya uygun elbise bulmalısın. lacivert tonlarında bir elbiseyle düşündüm ben.ya da lacivert siyah karışımı olan bir elbise ile de güzel olurama kesinlikle kısa bir elbise olmalı. uzun elbiselerle hoş durmaz çünkü ayakkabı

Evet mini bir elbise istiyorum zaten.
Gerçi ayakkabıda lacivert yok ama :44:

canım bencede siyah ve dar bir elbise olmalı sıfır kollu falan olabilir canım bunun için kotona mangoya adil ışığa bak orada çok güzel elbiseler var.

Teşekkürler kızlar... Peki hangi renk çanta takmalıyım sizce ?? ve Ten rengi parlak çorap giyicem

kızlar beğendiklerim bunlar bir göz atın.. Sizce hangisi daha iyi model olarak rengine aldırmayın..

Son düzenleme:

canım bu ayakkabı düğün ortamına pek uymaz bnce üstelik kuzeninin düğününe hiç uymaz..bu ayakkabıyla ilk koydugun 6'lı resimdeki 6.siyah kemerli mavi elbise gider..o elbisenin modeli bu ayakkabıyla çok uyumlu..öyle dökümlü siyah bir elbise olacak bele oturan bir kemer (tercihan yine siyah) ,siyah opak coraplarla (ayakkabının bilek kısmındada siyah oldugu için zıt durmaz) bu ayakkabı süper olur elindede ayakkabındaki renklerin birinden büyük bir clutch..

Son düzenleme:

canım benm çok sağol .. yorumunu açık yazmışsın hepsini anladım.
ama şeyde takıldım siyah opak çorap mı yoksa ten rengi mi ?
ben pek sevmiyorum da opak çorabı :/

bu ilk resimde özellikle ortadaki model

ikinci resimde ortadaki carmen electranın giysisi gibi tek renk bişey seçebilirsin ayakkabındaki renkleri ise cantayla uydurabilirsin..

üçüncü resimdeki elbisenin gri parıltıları belirgin olanından olabilir

elbiseyi ayakkabının grisinden ve tek renk olarak seçip toz pembe bi çanta alabilirsin..makyajındada pembe kullanabilrsn..bu kombinler biraz günlük kaçacagı için taşlı çanta veya elbisenin bir yerinde pırıltılı taşlı şeyler kullanablrsn
opak siyah çorap konusunda bence elbisen siyah olacaksa kullanman hoş olur ama düğün 29nisanda oldugu için fazla kışlık kaçabilir..

Son düzenleme:
ayakkabım siyah bej ve gri den oluşuyor. siyah çorap giymek istemiyorum dediğniz gibi kışa kaçacak sonuçta yaz diyebilirz havalar malum.
bakalm siyah bir elbise almayı planlıyorum modelide uyarsa çok iyi olacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…