- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna benzer bir elbise ile güzel olur faka tayakkabıya uygun elbise bulmalısın. lacivert tonlarında bir elbiseyle düşündüm ben.ya da lacivert siyah karışımı olan bir elbise ile de güzel olurama kesinlikle kısa bir elbise olmalı. uzun elbiselerle hoş durmaz çünkü ayakkabı
Eki Görüntüle 387618 Eki Görüntüle 387617
kızlar nisan 29 unda düğün var kuzenimin düğünü, bu ayakkabıya hangi tür elbise gider..?
Mini dar elbise düşünüyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var , hatta ben de istediğim bir modeli koyayım
Şimdiden teşekkürler![]()
canım bu ayakkabı düğün ortamına pek uymaz bnce üstelik kuzeninin düğününe hiç uymaz..bu ayakkabıyla ilk koydugun 6'lı resimdeki 6.siyah kemerli mavi elbise gider..o elbisenin modeli bu ayakkabıyla çok uyumlu..öyle dökümlü siyah bir elbise olacak bele oturan bir kemer (tercihan yine siyah) ,siyah opak coraplarla (ayakkabının bilek kısmındada siyah oldugu için zıt durmaz) bu ayakkabı süper olur elindede ayakkabındaki renklerin birinden büyük bir clutch..
Eki Görüntüle 387618 Eki Görüntüle 387617
kızlar nisan 29 unda düğün var kuzenimin düğünü, bu ayakkabıya hangi tür elbise gider..?
Mini dar elbise düşünüyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var , hatta ben de istediğim bir modeli koyayım
Şimdiden teşekkürler![]()