• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Makyajı (Resimli) Kullandığımız rujların resimleri

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
image4m.jpg

kızıl kahve dudak kalemi+ parlatıcıyla yapılmış can sıkıntısı makkajı :9:

image3sg.jpg

Maybelline 51 numara peach juice
bu rujun yapısı çok ince benim dudaklarımdaki çizgilere doluyor sevmiyorum bu yüzden ama üstüne hafif pembe far geçince böyle oluo:8:

ruj meraklılarıopuyorumnanaktan
sizlerle 3 farklı tonda rujumu paylaşmak istiyorum..
umarım fikir olur..ruju en güzel ifade eden smilimide yapıp,paylaşımlarıma başlıyorumaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile​
kırmızının büyüsüaklinialirimsmile alix avien 50 numara...
kırmızı ruj arayanlara şiddetle tavsiye ederim..yapısı kaygan.dudağı kurutmuyor.capcanlı bir kırmızı.fiyatlarıda oldukça makul(12 tl yi geçmez)

pembe gönlüm sendeaklinialirimsmilegolden rosenin 64 numaralı fuşyamsı ruju beklentinizi karşılayacaktırhihoyyyt
yapısı alix avien gibi kaygan değil yalnız.kuru yapılı ruj sevenlerin bilgisine..

doğal tonlarda gül kurusuna yakın renk severler..sizlere bu sefer golden rosenin diğer serisinden224 numara,çok tatlı renkte bir ruj önericemzemuszemusaklinialirimsmilebenim severek kullandığım,dudak tonlarında bir renkkaydirigubbakcemile5
bunlarda 8 tl civarı yanlışım yoksa..yapısı kayganımsı.üstte anlattığım ruj gibi sert yapısı yok.bilginize:hulya:

Tanrıçam o güzel dudişlerine nasıl yakışıodur bu renkler,senin dudaklarında en kötü renk bile anlam kazanır yani
:31:

çilek sayesinde KK daki çoğu hatunda var galiba:32:
aslında flash kapalıydı ama floransan ışığı altında çektim ondan koyu çıkmamış haklısın balım:6:

Bunlarda benim cicişlerim hihoyyyt
:kedi:Bazılarını çekmeyi unuttum ama daha doğrusu nereye koyduğumu bulamadım=) :kedi:

Biraz karanlık çıktı canlar kusura bakmayın :delphin: Beğendiğiniz varsa no.su yazabilirim .hihoyyyt

Bende artık Nisanım gibi ruja fazla para yatırmıyorum. Ucuz diye beğenmeyenlere Nisan ,Tanrıça ve benden nanik gelsin lülülülülülü

123jhk.jpg

dsc00035rb.jpg

rujlarının hepsi çok güzel rica etsem markalarını numaralarını ve fiyatlar:66:ını yazarmısın

Guerlain'in rujlarını tavsiye ederim arkadaşlar. Hem çok yoğun ve kalıcı, hem de çok hoş duruyor.
Özellikle parlatıcısını ve sıralı duran resimdeki en sağdaki (sonuncu) rengi ben çok beğeniyorum.

URL=http://img145.imageshack.us/i/guerlainterracottateint.jpg/]
guerlainterracottateint.jpg
[/URL]

Son düzenleme:
$Fotoğraf068.webp
kızlar buda benım favorı rujum golden rose 120 numara aslında burda ısıktan bıraz rengı acık cıkmıs ama normalde kan kırmızısı en sevdıgım renk bu yakısmısmııııı

Oyyyyyyyyy kankam gözümüz gönlümüz açıldı :61: ne çok rujun,glossun varmış :66::66:
Beyaz kaptaki dudak koruyucusu mu ?

Son düzenleme:
Back
X