- 17 Ocak 2016
- 168
- 86
- 18
- 32
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
Kızlar bu 2. Konu yazışım bi aydır bi bakım yapmıyorum bi süre yapmayaym dedim ama olmuyor saçlarımı uzatmam lazım yaza kadar. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bakım yapmaya sizce hangi bakımları yapayım ? Şuan sadece çam terebentin koydum şampuanıma onu kullanıyorum.
Son 1 aydır durulama suyu olarak kullanıyorum, saçımın ucundaki ölü kısmı saymazsam oldukça memnunum ( o kısma ne serum, ne krem etki etmiyor), ayrıca haftada bir gün soğuk sıkım hindistan cevizi yağıyla bakım yaparsan,en verimli sonucu alırsın, özellikle işlem görmüş saçlarda bile etkili, benimki bitti elimdeki yağ stoğu azalınca tekrar almayı düşündüğüm bir yağdır kendileri.Tesekkur ederim canımm yapıcam insallah duzelir sen kullandnmı peki gercekten kurulugu gittimi
Beyazı cilt maskesinde kullanıyorlar (siyah nokta için) kuruyunca arınması zor olur diye sadece sarısı demişlerdir, eğer sorun yaşamadıysan dilediğin gibi kullanmaya devam edersinSagol canimm ama normalde kimi zeytimyağına yumarta akı kat kimi sarısını kat diyo bende hepsini kattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?