- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
bence dokunma sadece gıdıp uçlarından düzelttirebilirsin. boyuna dokunmamlarını tembih ederek. benım kestığimde 1-2 cm ucundan hatta daha az :) maksat psıkolojımı sağlam tutmak kötü uçlardan kurtuluyrum gıbı :)Aslinda sac kesimimi begenmiyorum önleri uzun arkalari kisa yapmislardi suan bakiyorum begenmiyorum esit olsun istiyorm kuafore gideym diyorum oda korkuyorum yine kisacik olucak diye tam uzadigini hissederken kendim uclarindan keseyim diyorum oda batiririm sacimi diye tırsıyom@balder
ben o hataya düştüm de inanır mısın psikolojim bozuldu hep topluyorum uzasında salındırım şöyle bii diyorumm
Durulama için sinemaki otunun suyunu tavsiye ediyorum kuafor olduğum için çok kişiye uyguladim güzel sonuçlar aldım inşallah size de faydası olur.. Düzenli olarak kullanımdan sonra fark ediliyor uzadığı bir de uçları çok kötü yalnız onlarında kırpılmasi lazım yoksa sağlıklı ve hızlı uzama saglayamazsinKızlar bu 2. Konu yazışım bi aydır bi bakım yapmıyorum bi süre yapmayaym dedim ama olmuyor saçlarımı uzatmam lazım yaza kadar. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bakım yapmaya sizce hangi bakımları yapayım ? Şuan sadece çam terebentin koydum şampuanıma onu kullanıyorum.
tmm canım sende bılgılendıgınde benı bılgılendr saç konusunda
tabıı canımmtmm canım sende bılgılendıgınde benı bılgılendr saç konusunda
Bi tencere suya iki avuç sinemaki koy kaynat ılınınca saçını onunla durula sonrasında su falan dökme saçına öyle kalsın yanı koku falan yapmıyor zaten fön kurutma yapma kendi kendine kurusn.. Takıldığın başka bisey olursa buradayımTam olarak nasıl olacak sinemakiyi kaynatayimmi yoksa demleyip saçımamı dökeyimLady Strawberry
Canını sıkmak istemem ama saç zaten ayda 1 ya da kişinin yeme içme alışkanlığına gore 1.5cm uzar yanı bana kalırsa çok da iyi bir gelişme değilselamlar :) yeni üyeyim bende saç uzatmaya çalışanlardanım sinameki bağdem yağı bemiks kullanıyorum arkadaşımın tavsiyesiyle 3. kurumude haptım 3 hafta bitti 1.5 cm uzama elde ettim aksam foto paylaşmak istiyorum sizlerle sonuçları gözlemlemek için heyecanlıyım saçlarım bana küsmüş ve uzamayan türden :)
Ben sana başka önerilerde de bulunayim uygulamk istersen ... Bal yumurta bi tutam da sinemakiyi karıştırıp dip ve uc kısımlarına surersen uzama sağlar kopmaları engeller ve saçını dolgunlastirirsn istersen ölçekle de yazabilirm .. Sirke saçın parlamasını sağlar kafadaki enfeksiyonların önüne geçer ama uzatma sağlamaz canımTamam canim tesekkur ederim deneyecegim bunuda ama soyle birsey var kimi sirke suyuyla durula dedi sirke aldm ilk denememi yapmistim kimi karanfil dedi karanfili demleyip durulama yap diye simdi sinemaki diyosun sencw hangisi mantıklı bir kuafor olarak senin daha iyi bilgin olabilir bunlarlaLady Strawberry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?