- 24 Ocak 2014
- 1.527
- 1.096
- 133
- Konu Sahibi Hayatguzelse
-
ikisi aynı anda olmaz ağır gelir saçına, sinameki bittikten sonra 15 gün ara verip öyle sığıra geçersin, benim konumda bir sayfada detaylı var hazırlanışından itibaren bir ara bulup link atarım burayaSabahtan beri okuyorum bu sayfada bi cok kisi yazmis yaptığını suan sinemaki yapiyorum ya ikisini birlikte yapsam olurmu bide nasıl yapıyorsun ilik kürünü
çam terebentin esansı badem yağı z. yağı yılan yağı kantoran yağını karıştırıp iyice yedirdikten sonra bekletiyorum. eğer evdeyseniz birgün bile bekletebilirsiniz daha sonra yıkıyorum kolay çıkması için de kuru saça şampuan uygulayıp sonra suyu temas ettirin daha kolay çıkıyor yağKızlar bu 2. Konu yazışım bi aydır bi bakım yapmıyorum bi süre yapmayaym dedim ama olmuyor saçlarımı uzatmam lazım yaza kadar. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum bakım yapmaya sizce hangi bakımları yapayım ? Şuan sadece çam terebentin koydum şampuanıma onu kullanıyorum.
Aslinda saclariniz daha uzun ama resimde boynunuz uzun görünüyor.ve duz hepsinin ayni hizada kesilmis olmasida cok güzel
belki yanlış ama ben uçlarından çok az az kesiyorum evde açtırma işlemi olmuştu saçlarım baya yıprandı kurtulamadım uçtaki pörsük saçlardan
Cok iyi yapmissin canim sifa olsun2. Sinemaki kürümü simdi yaptim sardim kafami sabah yikayacagim sevdabuzer arkadaşımızn dedigi gibi diplere sinemaki yaptim ama uclara ve boylara zeytinyagı ısıtıp surdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?