Saç Uzatma Yöntemleri Resimli saç uzatma serüvenii

Hemen, hemen aynı gibi.. Sığır iliği kürünü duydun mu ? ben en hızlı uzamayı onunla kaydettim hatta mart20 gibi tekrar yapıcam 8 hafta, ısrarla tavsiye ederim

Sabahtan beri okuyorum bu sayfada bi cok kisi yazmis yaptığını suan sinemaki yapiyorum ya ikisini birlikte yapsam olurmu bide nasıl yapıyorsun ilik kürünü

Sabahtan beri okuyorum bu sayfada bi cok kisi yazmis yaptığını suan sinemaki yapiyorum ya ikisini birlikte yapsam olurmu bide nasıl yapıyorsun ilik kürünü
ikisi aynı anda olmaz ağır gelir saçına, sinameki bittikten sonra 15 gün ara verip öyle sığıra geçersin, benim konumda bir sayfada detaylı var hazırlanışından itibaren bir ara bulup link atarım buraya

Eveet bugun yağ karışımımı sürdüm(yılanyagı,hintyagı,bademyagı) 5 saat kadar beklettim simdi yıkadım durulama suyuna sonda sirke kattım kızlar fotograf atacagım

çam terebentin esansı badem yağı z. yağı yılan yağı kantoran yağını karıştırıp iyice yedirdikten sonra bekletiyorum. eğer evdeyseniz birgün bile bekletebilirsiniz daha sonra yıkıyorum kolay çıkması için de kuru saça şampuan uygulayıp sonra suyu temas ettirin daha kolay çıkıyor yağ

Aslinda sac kesimimi begenmiyorum önleri uzun arkalari kisa yapmislardi suan bakiyorum begenmiyorum esit olsun istiyorm kuafore gideym diyorum oda korkuyorum yine kisacik olucak diye tam uzadigini hissederken kendim uclarindan keseyim diyorum oda batiririm sacimi diye tırsıyom @balder

2. Sinemaki kürümü simdi yaptim sardim kafami sabah yikayacagim sevdabuzer arkadaşımızn dedigi gibi diplere sinemaki yaptim ama uclara ve boylara zeytinyagı ısıtıp surdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…