(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Öncedendi ve 2 ay sonra evlenecektik.

Agzinin içini nasil gordunuz bilmiyorum ama cok berbat agzi dolgu dolu, dilinin hali pislikten mi nedir anlamadim. Sacma sapan hastalikta kapmiş.
Yanima yaklaştirmazdim ben olsam, doktora koşar sonra ayrilirdim.
Kustum görünce. Dişine dolgu yaptrırıken fark etti bana söyledi öyle gördm.. ayrldm.

Hala nişanlı mıyım? Değilim tabii ki yetim aylığımın yatmasını bekliyorum evi terk etmek için. Ayrıca bana da geçer bir şey varsa diye beraber gideceğiz doktora
Anlamadım.Evli misiniz nişanlı mı?Aynı evde misiniz?Bence detaylı yazın.
Ayrıca mutlaka sizde doktora görünün bulaşıcı olabilir.

Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.

Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.
Ben de kafamda oturtamamistim ama yazdiginiz cok mantikli geldi. 6 yil beraberlik var evlilik yok, korunmasiz iliski yasaniyor bebek isteniyor, beraber yasaniyor ve yetim ayligi aliniyor.

Değilim. Nikahlı olup olmamam kimseyi ilgilendirmez. 2 ay sonra evlenecektik herşey tamamdı.. Ayrıca resmi nikah yapmadan sade imam nikahıyla da yaşayacak zihniyette değilim.

Kırıcısınız. Ben zaten ayrıldım. 6 senem umrmda değil. Beni haketmeyen biriyle işim olmaz. Kıtlık varsa da var birine muhtaç yaşamak mı lazım? Ben tek başıma da ayaklarm üzerinde duracak bir kadınım. Kendini layığıyla bırakıyorum..

Agzinin içini nasil gordunuz bilmiyorum ama cok berbat agzi dolgu dolu, dilinin hali pislikten mi nedir anlamadim. Sacma sapan hastalikta kapmiş.
Yanima yaklaştirmazdim ben olsam, doktora koşar sonra ayrilirdim.
Amma incelemişsin yaa nasıl miden kaldırdı. Benim açmamla kapatmam bir oldu.

Ben de kafamda oturtamamistim ama yazdiginiz cok mantikli geldi. 6 yil beraberlik var evlilik yok, korunmasiz iliski yasaniyor bebek isteniyor, beraber yasaniyor ve yetim ayligi aliniyor.
Hayır bildiğiniz nikahsız, aynı evde yaşıyorduk. Yetim aylğm umrmda değil. 2 ay snra evlenecektk diyorm. Niye bu kdr zor geliyor evlenmeden aynı evde yaşayan insanlarn da oldğu.

Alacaginiz aylik ev tutmaya, kurmaya yetecek mi de onu bekliyorsunuz?
Adam aldatmis, gitsin kendi basina teshisi ogrensin
Siz kendi basiniza baska doktora gidip tetkik yaptirmak istiyorum suphelerim var diyin kendinize baktirin
Ogreneyim de oyle terkedeyim evi demek biraz bahane gibi

Sizde siğil vs çıktı mı alt bölgenizde ? Ya da yara uçuk vs çıktı mı

2 ay sonra evlenecektk. Aynı evdeyz. Yetim aylğm yattığı gibi gidicem..
Ayrılın mutlaka kararınızdan dönmeyin.Sizi ikna etmeye çalışır pişman oldu yok 6 yılı mı verdim bir şansı hakediyor ayaklarına girmeyin.Siz hastanede tiroid şüphesiyle uğraşırken size bunu yapan insanı affetmeyin.
Sizde kontrol ettirin doktora kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…