- 13 Nisan 2023
- 703
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.317
- 43
- 27
Allah korumuş diyelim o zaman umarım size de geçmemiştirÖncedendi..
Öncedendi ve 2 ay sonra evlenecektik.Diğer konularınızı ve yorumlarınızı okudum korunmadan ilişkiye girip bu adamdan çocuk mu istiyorsunuz yanlış mı anladım. Yorumlarınızda adetim gecikti inşallah hamileyimdir yazmışsınız. Hem evli değilsiniz ha ona karışamam ama böyle bir adamdan çocuk yapmayın sakın.
Kustum görünce. Dişine dolgu yaptrırıken fark etti bana söyledi öyle gördm.. ayrldm.Agzinin içini nasil gordunuz bilmiyorum ama cok berbat agzi dolgu dolu, dilinin hali pislikten mi nedir anlamadim. Sacma sapan hastalikta kapmiş.
Yanima yaklaştirmazdim ben olsam, doktora koşar sonra ayrilirdim.
Anlamadım.Evli misiniz nişanlı mı?Aynı evde misiniz?Bence detaylı yazın.Hala nişanlı mıyım? Değilim tabii ki yetim aylığımın yatmasını bekliyorum evi terk etmek için. Ayrıca bana da geçer bir şey varsa diye beraber gideceğiz doktora
Neye engel oldunuz ?Olayı geç öğrendim. Ama öğrendikten sonra engel oldum. Dünde bunu gördm
2 ay sonra evlenecektk. Aynı evdeyz. Yetim aylğm yattığı gibi gidicem..Anlamadım.Evli misiniz nişanlı mı?Aynı evde misiniz?Bence detaylı yazın.
Ayrıca mutlaka sizde doktora görünün bulaşıcı olabilir.
Nişanlınız ile aynı evde mi kalıyordunuz ?
Bana yaklaşmasına.Neye engel oldunuz ?
Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli kiDiğer konularınızı ve yorumlarınızı okudum korunmadan ilişkiye girip bu adamdan çocuk mu istiyorsunuz yanlış mı anladım. Yorumlarınızda adetim gecikti inşallah hamileyimdir yazmışsınız. Hem evli değilsiniz ha ona karışamam ama böyle bir adamdan çocuk yapmayın sakın.
Ben de kafamda oturtamamistim ama yazdiginiz cok mantikli geldi. 6 yil beraberlik var evlilik yok, korunmasiz iliski yasaniyor bebek isteniyor, beraber yasaniyor ve yetim ayligi aliniyor.Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.
Değilim. Nikahlı olup olmamam kimseyi ilgilendirmez. 2 ay sonra evlenecektik herşey tamamdı.. Ayrıca resmi nikah yapmadan sade imam nikahıyla da yaşayacak zihniyette değilim.Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.
Kırıcısınız. Ben zaten ayrıldım. 6 senem umrmda değil. Beni haketmeyen biriyle işim olmaz. Kıtlık varsa da var birine muhtaç yaşamak mı lazım? Ben tek başıma da ayaklarm üzerinde duracak bir kadınım. Kendini layığıyla bırakıyorum..Ayy aman sakın terketmeyin ha. Tedavi ettirip evlenin. Bir iki eğlendi hastalık kaptı diye adam bırakılmaz, kıtlık var zaten kapanın elinde kalıyor. Çürük yırtık falan demeden onarıp evlenmek lazım buldun mu.
Amma incelemişsin yaa nasıl miden kaldırdı. Benim açmamla kapatmam bir oldu.Agzinin içini nasil gordunuz bilmiyorum ama cok berbat agzi dolgu dolu, dilinin hali pislikten mi nedir anlamadim. Sacma sapan hastalikta kapmiş.
Yanima yaklaştirmazdim ben olsam, doktora koşar sonra ayrilirdim.
Hayır bildiğiniz nikahsız, aynı evde yaşıyorduk. Yetim aylğm umrmda değil. 2 ay snra evlenecektk diyorm. Niye bu kdr zor geliyor evlenmeden aynı evde yaşayan insanlarn da oldğu.Ben de kafamda oturtamamistim ama yazdiginiz cok mantikli geldi. 6 yil beraberlik var evlilik yok, korunmasiz iliski yasaniyor bebek isteniyor, beraber yasaniyor ve yetim ayligi aliniyor.
Merak etme ben kustumAyrıca adamın ağzının içinden bize ne ya midem alt üst oldu Allahtan tam bakmadım öğk
Ayrılın mutlaka kararınızdan dönmeyin.Sizi ikna etmeye çalışır pişman oldu yok 6 yılı mı verdim bir şansı hakediyor ayaklarına girmeyin.Siz hastanede tiroid şüphesiyle uğraşırken size bunu yapan insanı affetmeyin.2 ay sonra evlenecektk. Aynı evdeyz. Yetim aylğm yattığı gibi gidicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?