Teşekkür ederim.. aynen öyle allah korudu. Evlenmeden gösterdi bana bir şeyleri.. hiç üzgün değilim. Beni haketmiyorsa hakettiğim değeri ben kendime veririm.Allah korumuş diyelim o zaman umarım size de geçmemiştir
E o zaman size ne ağzındaki yaradan?Kırıcısınız. Ben zaten ayrıldım. 6 senem umrmda değil. Beni haketmeyen biriyle işim olmaz. Kıtlık varsa da var birine muhtaç yaşamak mı lazım? Ben tek başıma da ayaklarm üzerinde duracak bir kadınım. Kendini layığıyla bırakıyorum..
6 yıldır nişanlıyım dememiş ilişkisi 6 yıldır sürüyor sanırım.Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.
Ben ona bugüne kdr vereceğm şansı verdm. Bana bunu babamın 13. Ölüm yıldönümnde yaptı ben hastaneden çıkıp abimi görmeye otogara giderken.. ahım var.. yaşadğını yaşamadan ölmesin. Bende bitti artıl dönüşü yokAyrılın mutlaka kararınızdan dönmeyin.Sizi ikna etmeye çalışır pişman oldu yok 6 yılı mı verdim bir şansı hakediyor ayaklarına girmeyin.Siz hastanede tiroid şüphesiyle uğraşırken size bunu yapan insanı affetmeyin.
Sizde kontrol ettirin doktora kendinizi.
sanırım kendisine bulaşacak bir şey olup olmadığını bilmek istiyorE o zaman size ne ağzındaki yaradan?
Hah çok yaşa ya. 6. Yılımzdaydık ve 2 yıldr nişanlıym.6 yıldır nişanlıyım dememiş ilişkisi 6 yıldır sürüyor sanırım.
sanırım kendisine bulaşacak bir şey olup olmadığını bilmek istiyor
bir de aynı evdeler şu anda bir yere de gidemiyor diye anlıyorum
yetim mmaşı yatınca o nasıl yetecek onu bilemiyorum
Hastaneye gitmişken kendinize de bi baktırın, herpes olabilir bu.Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Geç öğrendm ya hani aldatldğımı? Bu süreçte öptüğü oldu açık açık demek istemiyodm da diyorm artk. Bu sebepten ötürü ilgileniyor olablr miyim teşekkür edermE o zaman size ne ağzındaki yaradan?
Herpes ne bakacağm şmdi.. hpv mi acaba. Mutlaka ben de görüneceğm.Hastaneye gitmişken kendinize de bi baktırın, herpes olabilir bu.
Baştan sona saçmalık
Ayrıldıysanız adamın yara ve enfeksiyon içindeki ağzının görüntüsünü paylaşıp konu açmak ve konuyu görenleri de tiksindirip, hastanede adamın elini tutmak yerine; kendiniz için sıra numarası alıp, doktora gözükmeye ne dersiniz ?Kırıcısınız. Ben zaten ayrıldım. 6 senem umrmda değil. Beni haketmeyen biriyle işim olmaz. Kıtlık varsa da var birine muhtaç yaşamak mı lazım? Ben tek başıma da ayaklarm üzerinde duracak bir kadınım. Kendini layığıyla bırakıyorum..
Doktora gideceksiniz onun için. Siz kendinizi doktora götürün yani.Geç öğrendm ya hani aldatldğımı? Bu süreçte öptüğü oldu açık açık demek istemiyodm da diyorm artk. Bu sebepten ötürü ilgileniyor olablr miyim teşekkür ederm
Onun gibi bişey, uçuk gibi daha çok bu.Herpes ne bakacağm şmdi.. hpv mi acaba. Mutlaka ben de görüneceğm.
Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur belki. 1. Si resmi paylaşrken belirttim kocaman yazılarla resimli diye. Midesi bulanan bakmaz ve paylaşmamdaki amaç bu yaraları yaşayan ya da ne olduğu konusunda bilgi sahibi olabilecek birileri biz şu an hastaneye gidemezken bildiklerini paylaşır mı diye. 2. Si adamın elini tutup gitmiyorum ben aldatldğımı geç öğrendğm için bana da bulaşmış olablr, doktordan çıkınca yalan söyleyeceğine doktor ne diyor o esnada duymak için gidiyorum. 3. Sü işe giriş çıkş yaptğm için 2 aydr ssağlktan yararlanamıyorm sgk yı cimere kdr şikayet ettm eleman eksklğnden işlemimi daha düzeltemediler. Ve mantıken param yok maaşımı alamadğm için. Oldu mu?Ayrıldıysanız adamın yara ve enfeksiyon içindeki ağzının görüntüsünü paylaşıp konu açmak ve konuyu görenleri de tiksindirip, hastanede adamın elini tutmak yerine; kendiniz için sıra numarası alıp, doktora gözükmeye ne dersiniz ?
Hem de ağzının içindeki dişlerin dolgusuna kadarAmma incelemişsin yaa nasıl miden kaldırdı. Benim açmamla kapatmam bir oldu.
Amma incelemişsin yaa nasıl miden kaldırdı. Benim açmamla kapatmam bir oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?