(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

E o zaman size ne ağzındaki yaradan?

Bence imam nikahlı. Yetim aylığı almaya devam etmek için resmi nikah kıymamış belli ki
Bir insan rahatça ilişki yaşadığı biriyle 6 yıl nişanlı kalmaz çünkü mantıklı gelmedi.
6 yıldır nişanlıyım dememiş ilişkisi 6 yıldır sürüyor sanırım.

Ben ona bugüne kdr vereceğm şansı verdm. Bana bunu babamın 13. Ölüm yıldönümnde yaptı ben hastaneden çıkıp abimi görmeye otogara giderken.. ahım var.. yaşadğını yaşamadan ölmesin. Bende bitti artıl dönüşü yok

Ben işe giriş çıkş yaptığm için alamadm 2 aylık birkmş yatacak. O yüzden
sanırım kendisine bulaşacak bir şey olup olmadığını bilmek istiyor
bir de aynı evdeler şu anda bir yere de gidemiyor diye anlıyorum

yetim mmaşı yatınca o nasıl yetecek onu bilemiyorum

Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Hastaneye gitmişken kendinize de bi baktırın, herpes olabilir bu.

Ayrıldıysanız adamın yara ve enfeksiyon içindeki ağzının görüntüsünü paylaşıp konu açmak ve konuyu görenleri de tiksindirip, hastanede adamın elini tutmak yerine; kendiniz için sıra numarası alıp, doktora gözükmeye ne dersiniz ?

Geç öğrendm ya hani aldatldğımı? Bu süreçte öptüğü oldu açık açık demek istemiyodm da diyorm artk. Bu sebepten ötürü ilgileniyor olablr miyim teşekkür ederm
Doktora gideceksiniz onun için. Siz kendinizi doktora götürün yani.

Şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur belki. 1. Si resmi paylaşrken belirttim kocaman yazılarla resimli diye. Midesi bulanan bakmaz ve paylaşmamdaki amaç bu yaraları yaşayan ya da ne olduğu konusunda bilgi sahibi olabilecek birileri biz şu an hastaneye gidemezken bildiklerini paylaşır mı diye. 2. Si adamın elini tutup gitmiyorum ben aldatldğımı geç öğrendğm için bana da bulaşmış olablr, doktordan çıkınca yalan söyleyeceğine doktor ne diyor o esnada duymak için gidiyorum. 3. Sü işe giriş çıkş yaptğm için 2 aydr ssağlktan yararlanamıyorm sgk yı cimere kdr şikayet ettm eleman eksklğnden işlemimi daha düzeltemediler. Ve mantıken param yok maaşımı alamadğm için. Oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…