(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Seni aldatan nisanlinin agzini mi cektin sen simdi uzulme bu kadar ya bir daha aldatir.
Kopyala yapıştır yapacam herkese açıklamaktan yoruldum. Bak birine yazdğımı atıyorum ;Şöyle anlatayım daha açıklayıcı olur belki. 1. Si resmi paylaşrken belirttim kocaman yazılarla resimli diye. Midesi bulanan bakmaz ve paylaşmamdaki amaç bu yaraları yaşayan ya da ne olduğu konusunda bilgi sahibi olabilecek birileri biz şu an hastaneye gidemezken bildiklerini paylaşır mı diye. 2. Si adamın elini tutup gitmiyorum ben aldatldğımı geç öğrendğm için bana da bulaşmış olablr, doktordan çıkınca yalan söyleyeceğine doktor ne diyor o esnada duymak için gidiyorum. 3. Sü işe giriş çıkş yaptğm için 2 aydr ssağlktan yararlanamıyorm sgk yı cimere kdr şikayet ettm eleman eksklğnden işlemimi daha düzeltemediler. Ve mantıken param yok maaşımı alamadğm için. Oldu mu? Veee burası sana özel bir mesaj; dişçide işlem yaptrırıken farketti bana söyledi o sebepten kayda aldm incelemek için. Zira bana geçtiyse geçen ne onu bileym dye

Ayrıldığınız adamın leş gibi ağzını ne diye dert ettiniz bu kadar? Çekip atmışsınız bir de buraya. Kafanız mı güzel anlamadım. Sert bir kahve için ayılın. Sonra da doktora gidin. Adamla gitmenize gerek yok.

Bence önce hastaneye kendiniz için gidin bir de bu tip hastalıklarda biz kadınların aklına hemen bir hayat kadını geliyor ama genellikle yanlış bilgi (kendileri de bunu gizliyorlar) Sevgiliniz nişanlınız ya da imam nikahlı eşiniz her neyse büyük olasılıkla bir trav*stiyle birlikte olmuş olabilir dikkat edin.

Hayır masaj salonu adı altnda bir yere gidip bildiğin bu işi yapan birine para verip kendine muamele çektiriyor.

6 yılınızı verdiğiniz nisanliniz sizi aldattığı sırada hpv virüsü kapmış olabilir. Evlenecek misiniz gerçekten

Hayır masaj salonu adı altnda bir yere gidip bildiğin bu işi yapan birine para verip kendine muamele çektiriyor.
Ağzına bulaştığına göre sizinki de yapmış bişeyler demek ki. Bu para verip yapılan bi şeye de benzemiyor.

Ben işe giriş çıkş yaptğm için 2 aydr sağlktan yararlanamıyorm sgk aylığımı daha bağlamadğı için(yetim) o sebeple onun sigortası daha erken sisteme düşeceğnden bekliyoruz. Dert etme sebebm de belli bence.

Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.

Olmadi kendinle celisiyorsun.

Bu ne kadar berbat bir görüntü af buyurun midem kalktı. Bu herifle umarım nişanlılık durumunuz gerçekten devam etmiyordur; zirâ neden beraber hareket ediyorsunuz anlamadım? Canı cehenneme, sizi enterese etmesin hiçbir durumu, siz bireysel olarak gidin, size bir şey bulaşmamıştır umarım.

SGK aylığı ile bu leş ağız içini burada paylaşmanızın ne ilgisi var?

Bu şekilde olan bir ağıza acil servise bile gitseniz bakarlar. Ve Türkiyenin her yerinde ücretsiz

İnanın şu an gidemedğm için hastaneye paylaştm fikri olan olr diye. Bn de sgk dan haber beklemekteym şu an beş kurş param olmadğmdan çnkü sgk yüznden 2 aydır şşeten çıktğm için yetim aylğmn bağlanmasını ve sağlık aktivasyonu bekliyorm. Ve tabii ki hala devam etmiyorm bununla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…