Mecbur değilim tabi de, konuyu böyle bir manzara ile karşılaşacağımı bilerek açmadım. Lönk diye ortada ya hani?Birazdan gidiyorum hanımefendi. Bazı yorumları okumadığnz için ki mecbur değlsinz okumaya konuyu bilmedğnzi umuyorum. Ama aydınlattılar beni gidiyorm brzdan.
Bi psikoloğa gideceğim kesin. Zaten kendisi manipülatif gerzeğin tekiydi. Çok psikolojk şiddette yaşadm. Hatta bi keresnde Köpeğimi gezdiriyordu ben çalşrken, başka bir kadınla da kadın kendi köpeğini gezdirirken tanışıyor aynı gün evinde oturp (köpekleri oynatıyor) falan. Ben bunu aynı gün işten çıktğmda malum kişiyle yemek yerken kadının masamıza şak diye oturuşyla öğrenmştm de. Bide kadın çift telefonlu, kızları o şeklde kullanan biriydi. Anasını ağlattm resmen bunun ordan kalkp. ve bana dediği bi lafı hiç unutmadm benden önce yediğin boklar sorun değil ben evinde otrdm diye mi suçluyum..! Neee? (Sinrle demiş ben buna vuruken) Ben çok psikolojk şiddete ve manipülasyona geldim. Ben bunları atlatıcam. Bi şekilde atlatıcamSenin için çok zor konuşuyoruz ama empati kurabiliyorum destek al gerekirse sağlığın yerinde ise dua et kurtulduğuna canım.
Teşekkğr ederim ve hayır yanlş anlamadın. Kınayanlar oldu.Arkadaslar agiz ici fotosunda dolgu falan gormussunuz benim baktigim fotoda diş bile yok anlamadim ama, gordugunuz sey sigil ise tehlikeli yani et beni gibi sarkik birsey ise. Onun disinda agiz icinde bir erkegin para vererek aldattigi bir kadindan birsey gecmesi cok zor. Bir erkek sanmiyorum ki para verdigi kadina oral seks yapsın ya da opucukten kapacak kadar agzinda acik yarasi olsun. Penis de olsa anlayacagim ama bence bu arkadastaki herpes, yani milyonlarcamizda var olan basit agiz ici ucuk.
Ha bu bi yandan iyi olmus erkek arkadasi korkudan itiraf etmis, melis'in Allah yuzune bakmis ama neyse.
Ayrica bir kisiyi birlikte yasiyor diye kinayacak kadar geri kafali olanlar mi okudum ben baslikta insallah ben yanlis anlamisimdir.
O kdr bilmiyorum link mink özür dilerm.Mecbur değilim tabi de, konuyu böyle bir manzara ile karşılaşacağımı bilerek açmadım. Lönk diye ortada ya hani?
Görüntü hassas, isteyen açsın diye bari link verseydiniz.
Başlı başına aldatması olay. Asla bu hatayı yapmayacaktı.Zaten buna dedm ucuzsun diye. Paran mı yetmedi istersen vereym diye. Ben buna neler dedm bir bilsen ama içim soğumadı hala.
Bi psikoloğa gideceğim kesin. Zaten kendisi manipülatif gerzeğin tekiydi. Çok psikolojk şiddette yaşadm. Hatta bi keresnde Köpeğimi gezdiriyordu ben çalşrken, başka bir kadınla da kadın kendi köpeğini gezdirirken tanışıyor aynı gün evinde oturp (köpekleri oynatıyor) falan. Ben bunu aynı gün işten çıktğmda malum kişiyle yemek yerken kadının masamıza şak diye oturuşyla öğrenmştm de. Bide kadın çift telefonlu, kızları o şeklde kullanan biriydi. Anasını ağlattm resmen bunun ordan kalkp. ve bana dediği bi lafı hiç unutmadm benden önce yediğin boklar sorun değil ben evinde otrdm diye mi suçluyum..! Neee? (Sinrle demiş ben buna vuruken) Ben çok psikolojk şiddete ve manipülasyona geldim. Ben bunları atlatıcam. Bi şekilde atlatıcam
Bak Melis, ciddi bir yorum yapıyorum sana.O kdr bilmiyorum link mink özür dilerm.
Ay iyi ki böyle pislikle evlenmemişsin daha doktora gidip hemen kurtul.Sakın aff etme gibi hataya düşme yanarsın.Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Hala nişanlım dediğine göre bu herifle evlenmeyi düşünüyorsun..Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Hamileyım iyi ki resimi görmemişim ya hemen kusardımŞuan bisküvi yiyordum kusacağğmmm
Ben yemek yerken actim bir deMecbur değilim tabi de, konuyu böyle bir manzara ile karşılaşacağımı bilerek açmadım. Lönk diye ortada ya hani?
Görüntü hassas, isteyen açsın diye bari link verseydiniz.
Diğer konusunda var resim ama bakmayın.Tüh ya kaç dk ile kaçırdım resmi?
Siğil cikmasina gerek yok hpv olmasi için diye biliyorum. Sonuçta bizde siğil vs çıkmadan zamanı gelince test oluyoruzSizde siğil vs çıktı mı alt bölgenizde ? Ya da yara uçuk vs çıktı mı
Diyet yapanlar bakabilir, buna bakan uzun sure bir sey yiyemez, cok korkuncDiğer konusunda var resim ama bakmayın.
İyi ki iyi ki berbatHamileyım iyi ki resimi görmemişim ya hemen kusardım
Evet. Ayırt etmek imkansız neredeyse.Valla kadından daha fazla kadına benzeyen translar türedi ve daha ucuzlar fiyat olarak herhalde ayy ne iğrenç zaten dedim bu yapmıştır diye. Hadi para ile biseyler yaptırdın sen neden yapiyosun böyle insana hayatta acımam kuduruqböyle de belasını bulur umumi tuvaletlerde bile ne önlemler alıyoruzz yahu biz.
Gördüm, görmez olaydım ama hak ettim. Bir musibet bin nasihattan iyidir.Diğer konusunda var resim ama bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?