(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Birazdan gidiyorum hanımefendi. Bazı yorumları okumadığnz için ki mecbur değlsinz okumaya konuyu bilmedğnzi umuyorum. Ama aydınlattılar beni gidiyorm brzdan.
Mecbur değilim tabi de, konuyu böyle bir manzara ile karşılaşacağımı bilerek açmadım. Lönk diye ortada ya hani?
Görüntü hassas, isteyen açsın diye bari link verseydiniz.

Arkadaslar agiz ici fotosunda dolgu falan gormussunuz benim baktigim fotoda diş bile yok anlamadim ama, gordugunuz sey sigil ise tehlikeli yani et beni gibi sarkik birsey ise. Onun disinda agiz icinde bir erkegin para vererek aldattigi bir kadindan birsey gecmesi cok zor. Bir erkek sanmiyorum ki para verdigi kadina oral seks yapsın ya da opucukten kapacak kadar agzinda acik yarasi olsun. Penis de olsa anlayacagim ama bence bu arkadastaki herpes, yani milyonlarcamizda var olan basit agiz ici ucuk.

Ha bu bi yandan iyi olmus erkek arkadasi korkudan itiraf etmis, melis'in Allah yuzune bakmis ama neyse.

Ayrica bir kisiyi birlikte yasiyor diye kinayacak kadar geri kafali olanlar mi okudum ben baslikta insallah ben yanlis anlamisimdir.

Senin için çok zor konuşuyoruz ama empati kurabiliyorum destek al gerekirse sağlığın yerinde ise dua et kurtulduğuna canım.
Bi psikoloğa gideceğim kesin. Zaten kendisi manipülatif gerzeğin tekiydi. Çok psikolojk şiddette yaşadm. Hatta bi keresnde Köpeğimi gezdiriyordu ben çalşrken, başka bir kadınla da kadın kendi köpeğini gezdirirken tanışıyor aynı gün evinde oturp (köpekleri oynatıyor) falan. Ben bunu aynı gün işten çıktğmda malum kişiyle yemek yerken kadının masamıza şak diye oturuşyla öğrenmştm de. Bide kadın çift telefonlu, kızları o şeklde kullanan biriydi. Anasını ağlattm resmen bunun ordan kalkp. ve bana dediği bi lafı hiç unutmadm benden önce yediğin boklar sorun değil ben evinde otrdm diye mi suçluyum..! Neee? (Sinrle demiş ben buna vuruken) Ben çok psikolojk şiddete ve manipülasyona geldim. Ben bunları atlatıcam. Bi şekilde atlatıcam

Teşekkğr ederim ve hayır yanlş anlamadın. Kınayanlar oldu.

Zaten buna dedm ucuzsun diye. Paran mı yetmedi istersen vereym diye. Ben buna neler dedm bir bilsen ama içim soğumadı hala.
Başlı başına aldatması olay. Asla bu hatayı yapmayacaktı.
Ayy çok iğrenç insan uçkur düşkünü daha bilmediğin neler var adam ayaklı yalancı. Birde öyle lafa rağmen nasıl devam ettin ki. Ahlaksız herif. Yanan çölde bir damla su vermem bu tipe.

O kdr bilmiyorum link mink özür dilerm.
Bak Melis, ciddi bir yorum yapıyorum sana.
Şimdi öncelikle doktor moktor değilim ama başıma gelse ne yapacağımı yazıyorum, ona göre.
Sevgilim aldatsa sağında solunda yara çıksa tutup herifi götürmem doktora.
Zührevi hastalıkla ilgilenen hangi bölüm varsa randevumu alırım. Sonra doktora giderim, doktor bey/hanım nişanlım sağdan soldan hastalık kapmış, yaralar çıktı ağzında yüzünde. Bana da bulaşmış olabilir, bende belirti yok, kuluçka döneminde olabilir. Her ihtimale karşı fotoğraf aldım, dilerseniz gösterebilirim derdim. Doktor zaten 54455555 kere bu vakalardan gördüğü için hangi testi isteyeceğini, neye bakacağını bilir kuzum tamam mı?
Senin benim sivilce mi yoksa siğil mi diye 5 saat ayırt edemediğimiz şeyi bir bakışta anlar onlar. O yüzden önce doktorlara güveneceksin bu konuda. Burada hiçbirimizin sağlık eğitimi yok, şuna benziyor desek ve o hastalık olmasa boşuna telaş edersin.
Doktor testini yapar, net sonucu söyler.
Ne yapabileceğini anlattım Melis, ne olur sen de biraz beni anlamış ol, valla iyiliğin için diyorum.

Öncelikle olay taze. Ve daha sigortası başlamadığından beklemedeyiz hastane için. Dün gördüm. Yorumu olan varsa yapsın zira çıldıracağım.
Ay iyi ki böyle pislikle evlenmemişsin daha doktora gidip hemen kurtul.Sakın aff etme gibi hataya düşme yanarsın.

Fotoğrafı görmedim ama ne gerek var zaten?
Adam seni aldattığını kabul etmiş.
Kendin test yaptırır onu öğrenirsin.
Nişanlıninin ağzının, boğazımın fotoğrafını atmakta başka bir manyaklık bence.

Evet. Ayırt etmek imkansız neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…