(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

Ya düşüncesi bile midemi kaldırıyor artk.. allah belasını versin şmdi hazırlanoyorm çıkıcam görünücem seve seve parasını alıcam muayene ücretinin

Manevi tazminat davası aç. Ciddiyim. Git bir avukata bilgi al. Dava açabilirsen aç süründür şu salağı. Hem ileride e devlette davalarında çıkar bu konu rezil olur hep.

Görüntüye göre bademcil iltihabı var. Farenjit var. Bide o siğil hpv ise vay halime. Hatta vay onun haline.

Üfff midem kalktı ya.
Şimdi şu fotoğrafın ne gereği vardı? Olmadan da konuyu anlatamaz mıydınız?
Elin adamının ağzının içindeki yarayı gördük boşu boşuna.
Ha bu arada beraber niye doktora gidiyorsunuz. Siz gidin testinizi yaptırın. Göbek bağınız bitişik değil, biraz bireysel hareket edin. Adam size hastalık bulaştırmış olabilir, hala anca beraber kanca beraber derdindesiniz.

Oracıkta daha kafasına bi şaplağı indirip bırakırdım oracıkta yüzüğü de şifa niyetine aç bakayım ağzını yut bakayım yüzüğü belki şifanı bulursun deyip bırakırdım buraya konu açar mıydım hiç

Aslında düşünmüyor değilim. Hele bir öğreneyim sonucu bak ailesinin yüzüne bakabiliyor mu bida..

Bence git ver mahkemeye. Hatta zaten evlenmeye iki ay kaldıysa, nişanlıysanız aranızda bir söz var o bu sözü tutmamış. Süründür bunu lütfen

Birazdan gidiyorum hanımefendi. Bazı yorumları okumadığnz için ki mecbur değlsinz okumaya konuyu bilmedğnzi umuyorum. Ama aydınlattılar beni gidiyorm brzdan.

15 dk snra gidiyorum sağlk ocağına. Orda olmazsa hastane. Umarm yoktur. Varsa işte o zaman korksun.
Aldatılma yetmezmis gibi, bir de pisliğini size bulaştırdi mi acaba derdine düştünüz mecburen. Böyle bir adamı, size bulaşan bir şey yoksa bile rezil rüsva edin. Karaktersiz.

Bence bu yapmis ve cinsiyeti kadın olmayan birine
Yeşil dil görmedim hiç galiba. oha kim bilir ne bakteriler var ağzında.

Valla kadından daha fazla kadına benzeyen translar türedi ve daha ucuzlar fiyat olarak herhalde ayy ne iğrenç zaten dedim bu yapmıştır diye. Hadi para ile biseyler yaptırdın sen neden yapiyosun böyle insana hayatta acımam kuduruq böyle de belasını bulur umumi tuvaletlerde bile ne önlemler alıyoruzz yahu biz.

Zaten buna dedm ucuzsun diye. Paran mı yetmedi istersen vereym diye. Ben buna neler dedm bir bilsen ama içim soğumadı hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…