- 23 Eylül 2023
- 3.532
- 21.760
- 228
Ya düşüncesi bile midemi kaldırıyor artk.. allah belasını versin şmdi hazırlanoyorm çıkıcam görünücem seve seve parasını alıcam muayene ücretinin
Aslında düşünmüyor değilim. Hele bir öğreneyim sonucu bak ailesinin yüzüne bakabiliyor mu bida..Manevi tazminat davası aç. Ciddiyim. Git bir avukata bilgi al. Dava açabilirsen aç süründür şu salağı. Hem ileride e devlette davalarında çıkar bu konu rezil olur hep.
Dislerini nerde goruyosunuz yahu
Disleri de tartar doludur demek istemiştim, aceleye geldi. O kadar kötü bir görüntüyü ki, hemen kapattım. Dil artık başka bir şey olmuş.Dislerini nerde goruyosunuz yahu
Doğru. Öyle dedi (yersen)
Ben artk yemek yiyeblr miyim bilmiyorm.İnsanlar da valla mide yok günde kac kişiyle olan insanla yani. Üstüne para vermesi yemin ediyorum dünyanın en saçma işi.. kendisine asla saygısı yok.
İgrenç...
Aslında düşünmüyor değilim. Hele bir öğreneyim sonucu bak ailesinin yüzüne bakabiliyor mu bida..
Birazdan gidiyorum hanımefendi. Bazı yorumları okumadığnz için ki mecbur değlsinz okumaya konuyu bilmedğnzi umuyorum. Ama aydınlattılar beni gidiyorm brzdan.Üfff midem kalktı ya.
Şimdi şu fotoğrafın ne gereği vardı? Olmadan da konuyu anlatamaz mıydınız?
Elin adamının ağzının içindeki yarayı gördük boşu boşuna.
Ha bu arada beraber niye doktora gidiyorsunuz. Siz gidin testinizi yaptırın. Göbek bağınız bitişik değil, biraz bireysel hareket edin. Adam size hastalık bulaştırmış olabilir, hala anca beraber kanca beraber derdindesiniz.
Aldatılma yetmezmis gibi, bir de pisliğini size bulaştırdi mi acaba derdine düştünüz mecburen. Böyle bir adamı, size bulaşan bir şey yoksa bile rezil rüsva edin. Karaktersiz.15 dk snra gidiyorum sağlk ocağına. Orda olmazsa hastane. Umarm yoktur. Varsa işte o zaman korksun.
Şuan bisküvi yiyordum kusacağğmmm
6 yılda ilk defa aldatmamistir kesin bir b.k vardır yani çok ümitli olmayın derimUmarm bir bok yoktur.
Gittiniz mi hastaneyeBirazdan gidiyorum
Beklesin ve görsün dünya kaç bucakAldatılma yetmezmis gibi, bir de pisliğini size bulaştırdi mi acaba derdine düştünüz mecburen. Böyle bir adamı, size bulaşan bir şey yoksa bile rezil rüsva edin. Karaktersiz.
Gidiyorm şu anGittiniz mi hastaneye
Bence bu yapmis ve cinsiyeti kadın olmayan birine
Yeşil dil görmedim hiç galiba. oha kim bilir ne bakteriler var ağzında.
Ben artk yemek yiyeblr miyim bilmiyorm.
Zaten buna dedm ucuzsun diye. Paran mı yetmedi istersen vereym diye. Ben buna neler dedm bir bilsen ama içim soğumadı hala.Valla kadından daha fazla kadına benzeyen translar türedi ve daha ucuzlar fiyat olarak herhalde ayy ne iğrenç zaten dedim bu yapmıştır diye. Hadi para ile biseyler yaptırdın sen neden yapiyosun böyle insana hayatta acımam kuduruqböyle de belasını bulur umumi tuvaletlerde bile ne önlemler alıyoruzz yahu biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?