(RESİMLİİİİ !!!) 6 SENEMİ VERDİĞİM NİŞANLIMIN ALDATMA SONRASI AĞZINDAKİ YARA

İnsanı bile hasta etme riski var ya anlamıyorum nişanlısın ve hayatında biri var bu kadar mı azdın.
Azan belasını bulur yüzüğü atarım kafasına arkadaş sağlığım ve onurum daha önemli s.. gitsin.
Demek ki oda agizi ile biseyler yapmış ıykkk

Sevgilinizde varsa muhtemelen sizede bulaşmıştır. Bağışıklık düşene kadar sizde ortaya cikmayabilir. Ama vardır orada duruyordur.
Sevgilinize söyleyin nasıl parasıni verip aldattiysa yine o şekilde parasini verip muayene olsun. Hatta sizinde muayene ücretinizi karşılasın. Insallah aldatmanın bedelini siz ödemesiniz, buaralar çok sık duymaya başladım hpv yi.

Ya düşüncesi bile midemi kaldırıyor artk.. allah belasını versin şmdi hazırlanoyorm çıkıcam görünücem seve seve parasını alıcam muayene ücretinin

Peki biz ne günah işledik de bunu gördük?

Abi tamam işte ayrılmışsınız da. Ama madem öyle ne demeye soba borusu gibi herifin midesine kadar olan bu iğrenç görüntüyü buraya eklemek zorunda mıydınız? Size ne naparsa yapsın,nasıl tedavi olursa olsun, siz kendiniz doktora ayrı gidin,bu herifin yanında yürünmez yahu?

Şimdi istiycem atsn ibanıma çıkıyorm hastaneye.. böyle bir şeyi yaşattysa bana iki elim yakasında olur. Hayatı zindan edeceğim ona. İşte o zaman susmam ailesiyle konuşurum. Bunu yerle bir eder öyle çeker giderm.

Üzgünüm ben bile kaldramazken görntüyü ve duydklarımı..

Ay pislik. Nişanlısı hastalıkla boğuşurken, bamyasinin derdine düşmüş. Üstelik bu ne iğrenç bir ağız yahu. Dilinin üstünü beyaz bir tabaka bağlamış. Nisanliniz ağız temizliğinden bı haber değilse ben de bir şey bilmiyorum. Dişler de tartar doludur. İyyyy hem karakteri hem ruhu pis. Size bulaşma var mi yok mu öğrenin ve adını bile unutun bu pisin.

Dislerini nerde goruyosunuz yahu

15 dk snra gidiyorum sağlk ocağına. Orda olmazsa hastane. Umarm yoktur. Varsa işte o zaman korksun.

Fotoğrafı açıp bakabilene ödül verelim ben hemen atlattım yani böyle bir adamla nasıl ilişki sürdürdünüz bu ağızla bu kadar sene? Yazık ya. Kessinlikle bir hastalık var görünüyor. Hemen ayrılıp kurtulun ve tek başınıza hastaneye gidip kendinize de baktırın size de bişi bulaşmış olmasın önlemini alın.

Birazdan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…