Resmen asiri kararsizim ve cok kotuyum!!!!!Delirme Noktasindayim

t@bik i esini. aranizda ki problemi bilmiyorum ama evligini bozma derim bende univ biraktim esimle evlensim suan 3 cocugum var hayatimi onlara adadim evlwnince hic biseyimiz yoktu suan esimim polis durumuz gayet iyi

%100 katılıyorum

Önce bir sakin olun.. Bu hırs size zarar. Keskin sirke küpüne zarar diye boşuna dememiş atalarımız...

- 24 yaşındayım ama eşiniz gibi biriyle hayatta beraber olmazdım

- evliyim. Eşim geçmişinde çoğu kimsenin kabul edemeyeceği hastalıklar geçirmiş ve ciddi riskleri olan, dış görünüş olarak çirkin ve kel biri; bense biraz şişman olsada gayet güzel, yaşına göre başarılı biriyim ve eşime AŞIĞIM.. Yani aşk dış görünüşün çok ötesinde bir olgu.. Öyle kaşa göze bakmıyor, ruha, kalbe bakıyor..

- hayat seçimlerden oluşuyor ve sizin aklınız hep seçemediklerinizde kalıyor ve anladığım kadarıyla ciddi hırs yapıyorsunuz ve kişilik olarak olgunlaşmamışsınız.. Herşey için delirmek çok saçma.. Çevredekilere değil kendinize ve gerçek istediklerinize odaklanın..

-eşinizi evlenmeden böyle kabul etti yseniz zorlamayın. Kendiniz dilinizi geliştirin, işe girin ama bu kadar aceleci ve hırslı olmayın. Hayat aynı anda herşeyi sunmuyor maalesef.. Ne doktora programı kaçıyor ne de hayat...

- içinizdeki sorunları çözmeden, ruhunuzu huzura kavuşturmadan lütfen kendi hırsınız yada eşiniz için çocuk yapmayın... Herkez anne baba olmalı diye bir şart yok..

- kesinlikle psikolojik tedavinize devam edin..

Millet burda almanyaya gitmek icin 100 takla atıyor.. Tam olarak ne istediginizi anlayabilirseniz işin içinden cikabilirsiniz Allah hakkinizda hayirli olani nasip etsin..

Son düzenleme:

Bacım Allah’ın aşkına biraz sakin olur musun ? Ben de ara ara kendimde endişe bozukluğu farkediyorum ama sen bambaşka bir noktaya gelmişsin şu an.
Şöyle düşün dünyadaki en mükemmel hayat elbette seninki olmak zorunda değil, her gün milyonlarca insan pişman olma riskleriyle birlikte bir çok karar alıyor. Kim ne dese kalbin o yöne doğru kayıyor şu an. Kendi başına biraz zaman geçirip kararlarına güvenmeye ihtiyacın var. Seni anlıyorum ama mutluluk bu saydığın seçimlerinden birinde değil senin kendi kararına güvenecek kadar ruhunu dinginleştirmende gizli..

Tanistigimizda ve evlendigimizde sorun yoktu. Evlendikten sonra kaza gecirdim.

Burs alabilmem icin ortalamamin iyi olmasi gerekiyor bu yuzden alamam.

Henuz ders hic almadim. Master notum dusuk oldugu icin lisan notumla "butunlesik doktora"ya basvurdum. 14 ders....donem basladi, ama esimle barisinca dersleri drop edip almanyaya geldim. Okulu da donduramiyorum cunku gecerli sebebim yok.

Ailemle geri donusu, tamiri mumkun olamayacak bir sekilde asla biraraya gelmeyecek kadar nefret var arada. Istanbulda yasarken, ailemi evime bile davet etmedi, babam evimi hic gormedi.
Bu bossnma arifesindeyken de, ailem ondan o kadar nefret etti ki, degil yuzunu gormek, ismini bile duymak istemiyorlar.
Bosanma davasina gelince....tokat attigini duyan babam, delirip beni savciliga suc duyurusunda bulundurtmaya zorladi. Kendimi oraya gidip suc duyurusunda bulundugum icin nefret ediyorum. Ve suc duyurusu esimin eline gectiginde bunun babam tarafimdan bana zorla yaptirildigini anlamis. Bosanma davasini babam yazdi ve bana imzalatti, avukatlar babamin avukatlari, bosanma suresince avukatlarla bile gorusmem yasakti. Kisaca zorla bosandirilmak istendim. Esim, bosanma dilekcesini gorunce benim yazmadigimi anlamis.
Kisaca ailem ve esim birbirlerinden cok ama cok nefret ediyorlar. Ve cocuk olsa bile duzelmez.
Ama benim ailemle olan gorusmeme engel degil

Yerinize kendimi.koyup.oyle yorum yapmaya karar verdimde....ben olsam esimi tercih ederdim....doktorada sansinizi denemissiniz olmamis zaten.almanyada tekrar denersiniz oluru varsa.olmazsada olmaz yani hicbirsey aile kavramindan onemlindegil.bi bebeginiz olsun onu bi koklayin neden bu kadar kararsiz kalmisimki diyeceksiniz

Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
O dr titrini almak benim icinn cok cok cok onemli

Her güzellik bir arada olmuyor ablacım. Sen Almanya'da kal. Çocuğunun olması için yaşın geçiyor. Birbirinizi yiyeceğinize iş arayın. Eğitimine orada da devam edersin.

Sadece etiket icin istiyorum. Baska birsey icin degil.
O dr titrini almak benim icinn cok cok cok onemli

Oyle mi? Beyaz yakalilar mi? Yoksa mavi yakalilar mi?
Bak hala insanları sınıflandırıyorsun. Doktoralı bir kadın olarak Almanya’da yaşıyorum diye hayal ediyorsun. Böyle olunca hayatına sihirli bir değnek değecek diye düşünüyorsun.
Kimse doktorası var diye birine saygı duymaz emin ol.
“Bu yaşa gelmiş çalışmak nedir bilmiyorlar çıkmış yok doktora yok beyaz yaka diyor derler” ki dedi TÜBİTAK başarı bursiyeri iki tezli yüksek lisans yapmış doktora tez dönemindeki (sen önem veriyorsun diye yaZdım çünkü gerçekten bir anlamı yok) cuytherock.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…